Loading...

Over Rosa Kozijnen

ROSA Kozijnen is een ambitieus en snelgroeiend familiebedrijf, opgezet door vader Roeland en zoon Roy. Met de jarenlange ervaring van Roeland als bouwcoördinator en de technische specialisatie van Roy binnen de kozijnenbranche staat ROSA voor vakmanschap, snelle service en topkwaliteit.

Wanneer je op zoek bent naar de beste kozijnen, schuifpuien, deuren, gevelbekleding of zonwering voor je woning of bedrijfspand, ben je bij ROSA aan het juiste adres.

Als hecht familiebedrijf zijn wij trots op de sterke band tussen onze teamleden. Deze positieve en hardwerkende instelling is niet alleen binnen de muren van ROSA te merken, maar ook op de werkvloer bij onze klanten thuis.

Graag laten wij zien wat wij met onze specialistische ervaring, ons uitgebreide netwerk en een hardwerkend team van gecertificeerde medewerkers voor jou woning of bedrijfspand kunnen betekenen.

Wij zijn benieuwd naar jouw project! Neem direct contact met ons op, kom langs in onze uitgebreide showroom of maak een afspraak met onze adviseur bij jou op locatie.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2023
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 10% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven