1028

Offerte schuifpui plaatsen? Zó aangevraagd!

1. Gevoelsmatig een veel groter huis

2. Gezonder leven dankzij meer licht

3. Gemakkelijk en snel in contact met schuifpuispecialisten

  Ontvang gratis offertes

  Ruim 1.210.679 mensen gingen je voor!

  Waarom een schuifpui?

  Een schuifpui maakt je huis mooier, meer waard en een stuk lichter. Je betrekt je tuin bij je huis en geniet nu zelfs binnen veel meer van buiten. Schuifpuien bestaan in verschillende materialen en systemen, dus er is altijd een schuifpui die volledig aan je wensen voldoet! Geef je wensen aan bij de specialisten en zij helpen je graag verder.

  

  Maak kans op €250 korting

  Elke maand geven wij €250 korting weg aan iemand die een klus uit laat voeren door een bedrijf dat aangesloten is bij Solvari. Stuur je getekende offerte naar actie@solvari.nl en maak kans op €250 korting.

  

  Meer daglicht in huis

  Schuifpuien zorgen voor een zee aan daglicht in huis. Goed voor je humeur en voor je gezondheid! Lekker ontwaken in je keuken met een kop koffie en zonnestralen in je gezicht. Zie jij jezelf al zitten genieten?

  

  Een optisch groter huis

  Een schuifpui zorgt ervoor dat je de tuin bij je huis betrekt. Je geniet dus binnen ook van buiten en je kan de pui al openzetten al s het nog net te koud is om buiten te zetten. Daarnaast voelt je huis veel groter aan.

  Vergelijk vrijblijvend prijzen van meerdere specialisten en bespaar tot 40%


  Soorten schuifpuien

  Zoals gezegd: schuifpuien bestaan in verschillende materialen en systemen. Hieronder lees je meer over de materialen waarin schuifpuien plaatsbaar zijn.

  

  Aluminium schuifpui

  Aluminium schuifpuien zien er erg industrieel uit en zijn daarmee vooral geschikt voor moderne huizen. Net als kunststof kozijnen heeft het aluminium geen onderhoud nodig en gaat het lang mee. Aluminium is wel wat prijziger dan kunststof en isoleert eigenlijk niet.

  

  Kunststof schuifpui

  De populairste materiaalkeus voor schuifpuien. Kunststof is leverbaar in alle denkbare kleuren (zelfs met een houten uitstraling), gaat gemiddeld 50 jaar mee en heeft eigenlijk geen onderhoud nodig. Af en toe schoonmaken met een sopje en je geniet een halve eeuw van een prachtige schuifpui.

  

  Houten schuifpui

  Houten schuifpuien geven je huis een klassieke uitstraling. Vooral mooi bij oudere huizen, maar over smaak valt niet te twisten. Hout isoleert goed en vereist veel onderhoud. Het hout heeft behandelingen nodig om mooi te blijven en eens in de zoveel tijd moet je de verfkwast erbij pakken.

  Prijsfactoren schuifpui

  Wat jij uiteindelijk precies betaalt voor je schuifpui, hangt af van verschillende factoren. Materiaal, afmetingen, het systeem (hefschuifpui of kiepschuifpui?) en het uurloon zijn dingen die van invloed zijn op de prijs van je schuifpui. Vergelijk altijd offertes bij meerdere specialisten, want dat kan weleens 40% van de prijs schelen!

  Soort schuifpui
  Afmetingen 
  Gem. prijs, incl. montage, btw en glas
  2-delige kunststof schuifpui inclusief HR++ glas3 - 3,2     meter€ 1.850 - € 3.050
  3-delige kunststof schuifpui inclusief HR++ glas4,3 - 4,5  meter€ 3.050 - € 4.550
  4-delige kunststof schuifpui inclusief HR++ glas5 - 6       meter€ 4.150 - € 5.350


  Materiaal
  Afmetingen (bxh)
  Gem. prijs, incl. montage, btw en glas
  Kunststof
  200 x 220 cm€ 1.200 - € 2.300
  Hout
  200 x 220 cm€ 1.400 - € 2.000
  Aluminium
  200 x 220 cm€ 1.500 - € 2.500

  Offertes voor schuifpuien vergelijken via Solvari

  Via Solvari vergelijk je gratis en vrijblijvend offertes. We stellen je voor aan maximaal vijf schuifpuispecialisten in je regio. Vervolgens maken zij kosteloos en zonder verplichtingen offertes op maat, zodat jij je beste deal vindt.

  Ontdek hoeveel jij kan besparen door offertes te vergelijken