Schuifpui  
informatie, advies en offertes

210 reviews
Ontvang vrijblijvend offertes
Ontdek wat een schuifpui voor je kan betekenen
 • Verhoog je wooncomfort
 • Zorg voor meer lichtinval
 • Verlaag je energierekening
1028

Verhoog je wooncomfort met een schuifpui

Een schuifpui maakt je huis mooier, meer waard en een stuk lichter. Je betrekt je tuin bij je huis en geniet nu zelfs binnen veel meer van buiten. Hier vind je alle informatie over schuifpuien, waaronder de kosten, normen en materialen. 

Voordelen van een schuifpui

Schuifpuien zorgen voor een zee aan daglicht in huis. Dit is goed voor je humeur en tevens voor je gezondheid!

Een schuifpui zorgt er daarnaast voor dat je de tuin bij je huis betrekt. Je geniet op deze manier binnen ook van het buitengevoel en je kan de pui al openzetten als het nog net te koud is om buiten te zitten. 
Tot slot voelt je huis veel groter aan. Een schuifpui neemt geen ruimte in beslag en is eenvoudig te bedienen. Dit maakt een schuifpui geschikt voor elk huishouden.

Kosten van een schuifpui

Wat je uiteindelijk precies betaalt voor een schuifpui, hangt af van verschillende factoren. Voor een eendelig schuifpui ben je gemiddeld tussen de €1.200 en €2.800 kwijt. Echter, lopen de kosten veel uiteen.

Zo hebben het soort materiaal, afmetingen, het systeem (hefschuifpui of kiepschuifpui?) en het uurloon invloed op de uiteindelijk te maken kosten voor je schuifpui. Daarnaast kan je naast een eendelig schuifpui ook kiezen voor een meerdelige schuifpui, waar je meer kwijt voor zult zijn. 

Soorten materialen

Schuifpuien zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kan je kiezen voor aluminium, kunststof en houten schuifpuien.

Schuifpui aluminium
Aluminium schuifpui
Aluminium schuifpuien zien er erg industrieel en modern uit en zijn om deze reden vooral geschikt voor huizen met een moderne uitstraling. Net als kunststof schuifpuien heeft het aluminium geen onderhoud nodig en gaat het lang mee. Aluminium is wel wat prijziger dan kunststof en houten schuifpuien
  Schuifpui kunststof
  Kunststof schuifpui
  Dit is de populairste materiaalkeus voor schuifpuien. Kunststof is leverbaar in alle denkbare kleuren (zelfs met een houten uitstraling), gaat gemiddeld 50 jaar mee en zeer weinig onderhoud nodig. Af en toe schoonmaken met een sopje en je geniet ruim een halve eeuw van een prachtige schuifpui.
  Schuifpui hout
  Houten schuifpui
  Houten schuifpuien geven je huis een klassieke uitstraling. Vooral mooi bij oudere huizen, maar over smaak valt niet te twisten. Hout isoleert goed maar vereist veel onderhoud. Het hout heeft behandelingen nodig om mooi te blijven en eens in de zoveel tijd moet je de verfkwast erbij pakken.

  Ontvang schuifpui offertes

  Wil je óók binnen optimaal genieten van je tuin? Vraag gratis en vrijblijvend schuifpui offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je tot 40% op je factuur.

  • 1
  • 2
  • 3

  Adresgegevens

  Begin hier
  Doorgaan

  Opdrachtomschrijving

  Optioneel
  Optioneel
  Optioneel
  Optioneel
  Vorige Doorgaan

  Contactgegevens

  Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
  Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
  Vorige

  Veelgestelde vragen over schuifpuien