Reviews (3)

Mireille

Dakkapel

Niet betrouwbaar

Lang getwijfeld om toch een review te schrijven.. maar aangezien wij nu een brief hebben gekregen van een deurwaarder ivm een rekening (100 euro) welke wij keer op
keer terug sturen omdat wij het niet eens zijn met het factuur, nu toch deze review.

Niet alleen is de kwaliteit van ons dakkapel (zij paneel wat losschoot/ mechanisme wat blokkeert), slechte bereikbaarheid (nemen de telefoon niet op/ bellen niet terug), klantgerichtheid en vriendelijkheid ver te zoeken. Ook merken we dat hun klantenbestand niet up to date is waardoor we telkens tegen dezelfde problemen aanlopen.

We hebben nu de 100 euro betaald om hier van af te zijn. Hopelijk komt het bij jullie niet zo ver dat je zoals wij in deze situatie belanden.

Uitgevoerd op 20-06-2023

Fout bij inmeten, nu lekkage

Nazorg is zeer dramatisch. Geen fatsoenlijk contact te krijgen zonder dat je zelf er meermaals achteraan moet bellen of mailen. Zelfs dan wordt je klacht niet serieus genomen. Een grote tegenvaller. Dit is voor ons 1 x en niet weer.

Een fout gemaakt bij het inmeten, waardoor de boeirand de cv pijp op het dak scheef heeft gedrukt. Van het kastje naar de muur gestuurd en excuses zijn blijkbaar te veel gevraagd. Letterlijk van de regen in de drup want nu lekkage door dat de cv pijp scheef staat door het foute inmeten. Een passende oplossing wordt gewoon niet geboden.

Daarnaast had ook de afwerking aan de

Uitgevoerd op 19-11-2021

Gerrit

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Zeer tevreden met de dakkapel en de aftersales! Had alleen verwacht dat de dakkapel ook van binnen in de slaapkamer zou afgewerkt worden nadat ik dat bij de aanschaf in de showroom dat nadrukkelijk had aangegeven....dat was een teleurstelling en dus extra kosten.

Uitgevoerd op 11-01-19

Ruiter Dakkapellen

Contact

De Leet 14
1645VK, Ursem

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Ursem

    De Leet 14
    1645VK Ursem
Ruiter Dakkapellen

Deel dit bedrijf