Vocht Expert Nederland

9.2 (17 reviews )
Offerte's vergelijken
Vocht Expert Nederland

Deel dit bedrijf

Reviews(18)

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Nauwkeurig, conform afspraken.

Afspraak correct. Veel adviezen bij intake en uitvoering. Bij uitvoering binnen wordt vloerbedekking beschermd en alles wordt schoon opgeleverd.

Uitgevoerd op 08-03-18

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Netjes afgewerkt, schoon en correct

Nette prijs en alles wordt netjes en schoon afgeleverd. Boven verwachting! Los dat het probleem goed werd herkent en ze echt meedachten in oplossingen werd alles netjes afgewerkt en schoon opgeleverd.

Uitgevoerd op 28-12-2017

10
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Werken accuraat en zorgvuldig.

Fijn professioneel bedrijf met leuk personeel. Ze hebben alles naar wens geïnjecteerd, naderhand hebben ze alles netjes opgeruimd en het schoon achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 18-11-2017

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Heel vriendelijk en netjes gewerkt!

Goed en netjes geadviseerd! Eigenaar van bedrijf is erg meedenkend. Zijn in de ochtend gekomen met zijn drieën en hebben alle muren geïnjecteerd! Heel fijn dat we de bouwsteiger mochten lenen om al het vocht uit de muren te krijgen!

Uitgevoerd op 09-11-2017

7
Prijs/kwaliteit
7
Service
10
Afspraken

Tot nu toe zeer tevreden

Op 8-11-2017 zijn de werkzaamheden uitgevoerd naar wens
Alleen is het nu vrij vroeg om een beoordeling te geven over het het te behalen resultaat

Uitgevoerd op 08-11-2017

7
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

De klus is netjes uitgevoerd.

De klus is netjes uitgevoerd. Bovendien prettige mensen om in en om het huis te hebben. Of het kwalitatief ook goed is kan ik nu nog niet beoordelen. De droogtijd is 16 maanden. Omdat het best een dure ingreep is hoop ik dat het uiteindelijk ook een goed resultaat oplevert.

Uitgevoerd op 28-09-2017

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Ik ben zeer tevreden!

Wij hebben goed advies gekregen over ons probleem , ik ben erg tevreden met de uitvoering hiervan. ons vochtprobleem is helemaal verholpen. Erg aardige mensen ook.

Uitgevoerd op 01-05-2017

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden over uitvoering.

Het personeel ging zeer vakkundig te werk en gaf tijdens het werk ook waardevolle adviezen en tips om het uiteindelijke resultaat verder te optimaliseren. Alle tijdens de survey besproken details -zowel qua afspraken als de technische uitvoering zelf- werden nauwkeurig nagekomen. Zowel de voorbereidende werkzaamheden en het opruimen achteraf gebeurde zeer netjes. Behalve dat ik veel heb opgestoken van de heren had ik ook een supergezellige dag.

Uitgevoerd op 13-04-2017