Reviews (43)

Margreet

Vocht bestrijden
Geverifieerde klant

Deskundig

Goede ervaring met de mannen van Vocht Expert. Samen hebben we naar het probleem in ons huis gekeken, zijn er metingen gedaan en een advies wat we het beste konden doen. In 1 dag zijn al onze buiten muren geïmpregneerd, de mannen werkten vakkundig en alles is netjes opgeleverd. We merken nu al een verschil in vochtigheid in ons huis. Bedankt!

Uitgevoerd op 03-03-2024

Ferdy

Vocht bestrijden
Geverifieerde klant

Super fijn bedrijf

Erg fijn bedrijf! Willem kwam vantevoren zelf een inspectie uitvoeren om mee te denken over de oorzaak van de problemen en te kijken wat de beste oplossing kon zijn. Hij was ook gelijk eerlijk over de omvang van de werkzaamheden. Zo zou de schimmelbestrijding gezien de vele handelingen teveel werk zijn voor het geringe oppervlak wat er bij ons nog maar nodig was. Wel gaf hij erg duidelijk aan hoe ik dit zelf zou kunnen en heeft hij een mooi doe-het-zelf pakket geleverd. Voor het injecteren van de muren voor optrekkend vocht zijn de jongens netjes te werk gegaan en hebben zij alles netjes achtergelaten.

Uitgevoerd op 19-12-2023

Jef

Vocht bestrijden
Geverifieerde klant

Vocht bestrijding

Willem en zijn team zijn vakmannen. Werken netjes. ruimen alles naderhand netjes op. Colega's waren beleefd en sociaal. Zou ze zeker aanbeveelen.
Groetjes jef en dewi van de water

Uitgevoerd op 28-11-2023

Ingrid

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Professionele adviezen en afwikkel.

Vlot ter plekke
Er werd meegedacht en voor de uitvoering eigen mensen geïnstrueerd voor juiste uitvoering zodat we verder konden met onze verbouwing.

Uitgevoerd op 08-05-2023

Ton

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Prima werk geleverd

Duidelijke intake vooraf. Goed overleg over uitvoeringsdatum van het werk. Waren op tijd; leverden snel en net werk. Ruimden boorafval en dergelijke op. Duidelijk advies over vervolg; na 6 weken behandelen met meegeleverd impregneermiddel, na 6 maanden vochtmeting/eindcontrole

Uitgevoerd op 21-06-2023

Wim

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Nette mannen met verstand van zaken

Werk is netjes en volgde afspraak uitgevoerd.

Uitgevoerd op 08-05-2023

Matthijs

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Fantastisch team, stuk voor stuk.

Goed advies, goede prijs en goede communicatie. Ze denken goed met je mee.
Echt een 10/10 ervaring. Dat kan je ook anders treffen.
Ik kan iedereen die z'n muren moet laten injecteren dit team aanbevelen.

Uitgevoerd op 01-07-2023

T

Vocht bestrijden

In alle opzichten een aanrader

Van a tot z netjes, duidelijk, snel. goede prijs.

Uitgevoerd op 20-06-2023

Vocht Expert Nederland

Top pro
8 keer gekozen

Contact

Runselstraat 1
5351NJ, Berghem

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Berghem

    Runselstraat 1
    5351NJ Berghem
Vocht Expert Nederland

Deel dit bedrijf