Warmgarant
5 8.9 10 5
8,9
Prijs/kwaliteit
8.6
Service
9.0
Afspraken
9.0

Warmgarant

Weesperstraat 118z
1112 AP Diemen

Warmgarant is een samenwerkende landelijke keten. In heel Nederland zijn zo'n 40 installatie bedrijven aangesloten bij Warmgarant. Daarom is er altijd een CV-installateur bij jou in de buurt. De installateurs zijn geselecteerd op ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Gezamenlijk werken er meer dan 600 mensen bij deze installatie bedrijven.

Bekijk voor meer klantervaringen:

5 beoordelingen

Uitgevoerd op 16-11-18 door:

Warmgarant

9 10
9

Cv-ketel plaatsen of vervangen

Goede service

Aanbeveling:
Op vrijdagmorgen een CV ketel besteld bij Warmtegarant. Wegens drukte in deze periode een afspraak gemaakt voor woensdag. Vervolgens vrijdagavond door de installateur Roelof Eising uit Meeden gebeld of zaterdagmorgen ook paste om te installeren. Zaterdagmiddag draaide de nieuwe Intergas CV ketel alweer door een kundige installateur.
Dit zijn bedrijven die nog meedenken!

Uitgevoerd op 13-09-18 door:

Warmgarant

7.7 10
7,7

Cv-ketel plaatsen of vervangen

Prima afgehandeld!

Aanbeveling:
Prima eerst communicatie, snel te woord gestaan door dit bedrijf.

Na een eerste recensie die niet zo positief was werd ik vrijwel direct gebeld. Goed en netjes aangehoord/te woord gestaan. Intergas is uiteindelijk langsgekomen te controleren of de ketel goed gemonteerd is, dat bleek zo te zijn.
Voor de kapotte kast is een financiële compensatie gegeven.

Uitgevoerd op 23-10-18 door:

Warmgarant

9 10
9

Cv-ketel plaatsen of vervangen

Erg tevreden!

Aanbeveling:
Goede uitleg en adviezen. Denken mee met de situatie. Bereikbaar. Komen afspraken na. Vlotte en nette installatie.

Uitgevoerd op 23-05-18 door:

Warmgarant

9.7 10
9,7

Cv-ketel plaatsen of vervangen

Top dit bedrijf.

Aanbeveling:
Alles is heel duidelijk, geen addertjes onder het gras, installatie
perfect uitgevoerd, en op tijd. installateurs geven goed advies.

Uitgevoerd op 10-04-18 door:

Warmgarant

9 10
9

Cv-ketel plaatsen of vervangen

Netjes gewerkt!

Aanbeveling:
Mijn oude cv, na 18 jaar, defect. Warmgaranr gebeld om ongv. 09:00 uur en om 13:00 uur was er een nieuwe HR ketel geinstaleerd! Prima begeleiding en uitleg.

1 werkzaamheid

Cv-ketel plaatsen of vervangen
Cv-ketel plaatsen of vervangen
Cv-ketel plaatsen of vervangen

Voorkom een koude douche

Er zijn verschillende redenen om je cv-ketel te vervangen. Met een nieuwe cv-ketel bespaar je flink op de stookkosten, maar het kan ook zijn dat je oude cv-ketel gewoon aan vervanging toe is. Wanneer je je cv-ketel gaat vervangen is het belangrijk om eerst goed uit te zoeken wat voor ketel je wil laten plaatsen en door welke installateur je dit wil laten doen.

Cv-ketel installatie

Het vergelijken van offertes voor cv-ketels is sterk aan te raden. Ten eerste omdat je rekening moet houden met verschillende kosten, zoals de aanschaf- en installatiekosten. Daarnaast moet je bekijken of je een onderhoudscontract af wil sluiten. Ten tweede is het slim omdat je je cv-ketel goed moet laten installeren. Verkeerd geïnstalleerde of slecht onderhouden cv-ketels zorgen voor slachtoffers van koolstofmonoxidevergiftiging. Zorg dus dat je kiest voor een vakbekwame cv-installateur!

Wil je een nieuwe cv-ketel kopen, huren of je huidige cv-ketel laten repareren? Vraag dan simpel en snel gratis offertes aan om in contact te komen met cv-installateurs.

Bedrijfsvideo

Ons team