Reviews (11)

Helen

Cv-ketel installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Veel vragen maar nog niks gebeurd

Na het aanbod kreeg ik het verzoek om foto’s aan te leveren. Sindsdien geen reactie voor het maken van een afspraak

Uitgevoerd op 04-04-2024

Henk

verzoek om onderhoud vanCV ketel ivm lastig probleem

Telefonisch afgebekt

We hebben een melding gedaan voor storing (vermoeden slechte afvoer cv water). Vraag werd op voorhand afgewezen en op afstand wist ie al te vertellen dat het een riool probleem was en ook werd direct stellingen betrokken t.a.v. kosten en opdrachtgever. Erg onaangenaam. Ik heb meerdere contracten daar lopen en moet nog veel vervangen maar deze ervaring was een koude douche.

Uitgevoerd op 13-10-2023

Hakan

Cv-ketel installeren of vervangen

Geldklopperij !

Slecht bedrijf 1 keer niet thuis bij een onzekere afspraak en ze sturen je door naar incassobureau. Terwijl ze zelf nergens op komen dagen trieste plek. Geen zaken mee doen u bent gewaarschuwd

Uitgevoerd op 12-07-2023

Erwin

Cv-ketel installeren of vervangen

Afgesproken leverdatum onmogelijk

Mijn CV Ketel zou uiterlijk 3 juli worden geleverd/geïnstalleerd. Warmgarant belt niet terug op afgesproken dagen/tijdstippen. Vraag over de kosten, offerteprijs plus EUR 150 voor een rookgasafvoer. Drie keer te horen gekregen dat dat de kosten zijn. Nu blijkt dat ze een fout hebben gemaakt en dat het misschien geen standaard rookgasafvoer kan zijn en dat de bijkomende kosten voor mij zouden zijn. De vraag van Warmtgarant waarom ik de CV ketel nog zou willen ze gaven het advies om de koop te annuleren. Totaal geen service.

Uitgevoerd op 03-07-2023

A.H.

Cv-ketel installeren of vervangen

schade en slechte installatie

In februari 2023 een nieuwe ketel laten plaatsen. Installatie was niet naar mijn zin en daarnaast heb ik schade opgelopen aan mijn zonneboiler. Mijns inziens waren de installateur niet vakkundig en tot op de dag van vandaag wacht ik nog op het herstellen van de restpunten en een voorstel voor de schade.

-slechte installatie (leidingen tegen elkaar, lekkage na installatie, onderdelen scheef geplaatst die loodrecht moeten zitten)
-luidruchtige monteurs, radio hard en gewoon lomp
-schade aan zonnecollector installatie door verkeerd vullen.

Ik heb geen vertrouwen in een goed afloop. Ze zijn wel vriendelijk aan de telefoon, maar dan houd het op. Niet doen dus.

Uitgevoerd op 15-02-2023

I.

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Installatie prima uitgevoerd

Contact met installateurs verliep wat moeizaam. De hulpmonteur sleepte de doos met ketel over de PVC vloer wat echt niet de bedoeling is. ik hem echt gezegd voorzichtig te moeten zijn ook op de trappen. De hfd installateur was ook niet van zins hem te helpen. Op de plek zelf is allerlei rommel achtergelaten. Dit geeft ergernis. Ondanks alle koffie vond ik de installateurs zeer afgepast. ik heb zelf moeten vragen hoe de nieuwe ketel te gebruiken. Kortom, ketel ziet er keurig uit, installatie is gelukt, telefonisch advies is allemaal correct geweest . Service installatiemonteurs magere 6.

Uitgevoerd op 11-12-2020

Jouke

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede service

Op vrijdagmorgen een CV ketel besteld bij Warmtegarant. Wegens drukte in deze periode een afspraak gemaakt voor woensdag. Vervolgens vrijdagavond door de installateur Roelof Eising uit Meeden gebeld of zaterdagmorgen ook paste om te installeren. Zaterdagmiddag draaide de nieuwe Intergas CV ketel alweer door een kundige installateur.
Dit zijn bedrijven die nog meedenken!

Uitgevoerd op 16-11-18

Frank

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima afgehandeld!

Prima eerst communicatie, snel te woord gestaan door dit bedrijf.

Na een eerste recensie die niet zo positief was werd ik vrijwel direct gebeld. Goed en netjes aangehoord/te woord gestaan. Intergas is uiteindelijk langsgekomen te controleren of de ketel goed gemonteerd is, dat bleek zo te zijn.
Voor de kapotte kast is een financiële compensatie gegeven.

Uitgevoerd op 13-09-18

Warmgarant

4 keer gekozen

Contact

Weesperstraat 118Z
1112AP, Diemen

Meer over

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Diemen

    Weesperstraat 118z
    1112AP Diemen
Warmgarant

Deel dit bedrijf