Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Peter vd Hoeven

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en uitstekend werk.

Prima offerte uitstekende kwaliteit kozijnen en echte vakmensen die de ramen hebben geplaatst

Uitgevoerd op 18-11-2019

Manon De bruijn

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed overleg, meedenken, kwaliteit

Goed advies gekregen over onze schuifpui en keukenraam. Vervolgens alles snel geregeld zodat onze verbouwing geen grote vertraging opliep. Plaatsing zeer vakkundig.
Afgelopen zomer ook op de bovenverdieping een kunststof kozijn laten plaatsen ter voorbereiding op de komst van ons kindje. We waren wat laat met regelen dus de geplande plaatsing lag rond de uitgerekende datum. Spannend. Maar toen er een maand eerder een plekje vrij kwam werden we gelijk gebeld of we het fijn vonden als ze het kozijn eerder kwamen plaatsen. Dat is nou meedenken! In een halve dag was het geplaatst, erg fijn!

Uitgevoerd op 25-11-2018

Danny Bouwhuis

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Super tevreden met mijn schuifpui !

Alles is goed geplaatst en netjes afgewerkt . De monteurs hebben goed werk geleverd.

Uitgevoerd op 18-09-2019

Leo van Lier

Schuifpui plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

het werk is netjes opgelevert

goed snel vakkundig

Uitgevoerd op 09-11-2019

Greetje Vermaat

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Netjes, vriendelijk en secuur!

Ik ben Zeer Tevreden!! Uiterst vriendelijk en accuraat. Ook goede afspraken!

Uitgevoerd op 11-06-19

Dennis Wijnands

Schuifpui plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

Goede communicatie

Goede communicatie over wanneer de pui geleverd wordt.
Monteurs hebben volgens afspraak en netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 24-05-19

WD Schuil

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Perfect werk, we zijn zeer tevreden

Super correct en zeer netjes en beleefd

Uitgevoerd op 08-05-19

Fred Zoun

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

UITERMATE tevreden.

Vooraf wat sceptisch over de fysieke afstand tot deze firma, maar het introductiegesprek bij ons thuis haalde ons al snel over de streep. We "vielen" voor de no-nonsense benadering en de sterke punten van Thermo Totaal. Prijstechnisch hadden we ook geen klachten. De offerte, communicatie en planning bleek vlekkeloos en het installatieteam met Henry en Ronnie verdient een pluim. Alles werd netjes afgewerkt en er werd niet moeilijk gedaan over wat extra details. We hebben hierna besloten om nog twee dakkapellen door hen te laten uitvoeren, alsmede een terraspui en raam.

Uitgevoerd op 08-04-19

Coen Eschbach

Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen

laks bedrijf.

Mooi product, goed advies maar na de ordebevestiging is de bedrijfsvoering treurig te noemen. Zelf achter afspraken aanbellen, afspraken niet nakomen en zeer slechte communicatie. Beloven te bellen voor een afspraak maar uiteindelijk zelf maar moeten bellen omdat hun het niet doen. Blijkt het ineens wel snel te kunnen. Na het plaatsen heb ik zelf een afspraak moeten maken voor de afwerking, die 1 week later pas kon. Bij de afwerking was de hor niet aanwezig. Hier zit ik nu weer 6 weken op te wachten.
Kortom. Zeer slecht bedrijf maar wel met een goed product en goede monteurs. Het werk zelf is naar alle tevredenheid.

Uitgevoerd op 19-12-18

Arida Spek

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Netjes gewerkt, snel en vakkundig.

Netjes uitgevoerd. Vakmensen. We zijn erg blij met het resultaat.

Uitgevoerd op 28-06-18