Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Van Eijk Vochtwering

900+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Top!

Super goed werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Prijs de helft goedkoper dan andere bedrijven die offerte kwamen maken. Tom dacht mee in mogelijkheden gezien sommige stukken via buiten konden om tegeltjes te besparen. Wij hopen dat het werkt maar hebben er voor 100% vertrouwen in. Bedankt!

Uitgevoerd op 14-01-2020

Van Eijk Vochtwering

900+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden

Zijn langs geweest om alles te bekijken en advies gegeven,daarna alle werkzaamheden netjes uitgevoerd
volgens afspraak.Super

Uitgevoerd op 13-12-2019

Vocht Expert Nederland

1.300+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Stipt op tijd. Prima werk geleverd.

Wij kregen goed advies. Prima werk geleverd. Waren zeer netjes in hun manier van werken en professioneel. Vochtexpert Nederland is een echte aanrader.

Uitgevoerd op 03-12-2019

Vocht Expert Nederland

1.300+ aanvragen behandeld
9
Prijs/kwaliteit
8
Service
10
Afspraken

keurig uitgevoerd volgens afspraak

Netjes op tijd. Duidelijke informatie over de uit te voeren werkzaamheden. Netjes alles weer opgeruimd. Over de resultaten valt nog niets te zeggen.

Uitgevoerd op 18-09-2019

Van Eijk Vochtwering

900+ aanvragen behandeld
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
10
Afspraken

Werkt zeer netjes plakt de vloer af

Advies was duidelijk en goed keurig netjes opgeruimd en afval meegenomen,wilde zelfs de vloer dweilen.

Uitgevoerd op 13-11-2019

Antwoord van Solvari

Beste W,
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te lezen dat de firma zulk netjes werk verricht en een duidelijk en goed advies heeft gegeven.

Met vriendelijke groet,

Shannon van Solvari

Den Druppel Vochtwering

<100 aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Betrouwbaar , netjes , vakman

Kelder is waterdicht gemaakt zijn er super blij mee. knap werk

Uitgevoerd op 01-11-2019

Antwoord van Solvari

Beste bob,
Wat een mooie beoordeling laat u achter voor Den Druppel Vochtwering! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Shannon van Solvari

Van Eijk Vochtwering

900+ aanvragen behandeld
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Oplossingsgericht

Ook als het tegenzit, monteur was ziek, wordt de klus nog dezelfde dag opgepakt.
Vriendelijk en neemt de tijd voor je vragen. Top.

Uitgevoerd op 03-11-2019

Antwoord van Solvari

Beste Peter,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat zelfs als de monteur ziek is, er voor u naar een oplossing wordt gezocht en alsnog de klus uitgevoerd wordt. Zo is uw probleem gelukkig snel verholpen.

Met vriendelijke groet,

Shannon van Solvari

Den Druppel Vochtwering

<100 aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

snel , betrouwbaar , beste prijs

heeft optrekkend vocht en natte kelder waterdicht en vochtvrij gekregen. zeer tevrede

Uitgevoerd op 28-08-2019

Antwoord van Solvari

Beste harrie,
Wat goed om te lezen dat u van uw vochtprobleem bent af geholpen! Bedankt voor uw beoordeling voor Den Druppel Vochtwering. Wellicht kunnen wij u in de toekomst voorzien van offertes voor projecten rondom uw woning.

Met vriendelijke groet,

Shannon van Solvari

Van Eijk Vochtwering

900+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Professioneel en zeer vakkundig

Kreeg goed en duidelijk advies, zeer vakkundige en professionele medewerkers, werk is zeer netjes uitgevoerd en alle afspraken zijn keurig nagekomen.

Uitgevoerd op 26-10-2019

Antwoord van Solvari

Beste Frits,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Van Eijk Vochtwering. Gelukkig hebben zij u van uw vochtprobleem af kunnen helpen. Wellicht kunnen wij u in de toekomst nogmaals van dienst zijn bij een offerte aanvraag voor een project aan uw woning.

Fijne dag!

^Shannon

Van Eijk Vochtwering

900+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Top werk afgeleverd

Zeer prettig bedrijf om mee te communiceren, reageren snel en transparant. Komen de gemaakte afspraken na en er wordt keurig werk afgeleverd. En de werk plek wordt brandschoon achter gelaten. Ben zee tevreden en kan opstijgendvocht.nl iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 10-10-2019

Antwoord van Solvari

Beste Tom,
Leuk dat u uw goede ervaring wilt delen met van Eijk Vochtwering en Solvari. Goed om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen!

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

Van Eijk Vochtwering

900+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Super service!

We zijn erg goed geadviseerd. Eerlijke benadering en afspraken zijn stipt nagekomen. Netjes gewerkt en in vergelijking met alle anderen een passende garantie termijn van 30 jaar + nacontrole. Super fijn bedrijf om mee te werken. Beveel het bedrijf ten sterkste aan voor iedereen die zijn vochtprobleem wil bestrijden.

Uitgevoerd op 19-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Myriam,
Bedankt voor uw goede beoordeling over Van Eijk Vochtwering. Fijn om te horen dat u een pasend advies gekregen heeft met een goede garantie termijn!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

Walldecsolutions Hoofdvestiging

500+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Goed meegedacht en uitgevoerd.

Mijn huis uit 1911 wordt op dit moment verbouwd, na het verwijderen van de vloer stuitten wij op optrekkend vocht, na een kijkafspraak kwam Armand met een nette offerte waarbij hij meteen tips gaf mbt vloerisolatie en andere zaken, erg prettig. De klus zelf kon hij dusdanig inplannen zodat ik zelf niet in de knel zou komen met mijn eigen werkzaamheden. De muurinjectie is verder snel en accuraat uitgevoerd, wij zijn erg tevreden.

Uitgevoerd op 04-05-19

Antwoord van Solvari

Beste Nico,
Bedankt voor uw positieve beoordeling over Walldecsolutions. Goed om te lezen dat er ook zo meegedacht werd door het bedrijf. Succes nog met de verdere verbouwing!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

Walldecsolutions Hoofdvestiging

500+ aanvragen behandeld
9
Prijs/kwaliteit
8
Service
10
Afspraken

Professioneel, nauwkeurig en snel

Kan de effectiviteit van de bestrijding nog niet beoordelen (duurt even tot je dat ziet) maar alles liep zoals het zou moeten.

Uitgevoerd op 26-04-19

Antwoord van Solvari

Beste Aaron,
Bedankt voor uw positieve beoordeling over Walldecsolutions! Goed om te lezen dat alles goed is verlopen en wij hopen dat uw vochtprobleem snel niet meer zichtbaar is.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

Van Eijk Vochtwering

900+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

uitstekend

zeer goed advies werd meegedacht. kwam afspraken prima na, niet duur.

Uitgevoerd op 19-02-19

Van Eijk Vochtwering

900+ aanvragen behandeld
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Vriendelijk, professioneel en snel

Ivm optrekkend vocht in onze steense muren hebben we drie bedrijven laten langs komen. Van Eijk Vochtwering is het uiteindelijk geworden ivm helder, uitgebreid en vriendelijk advies en concurrerende offerte. Enkele weken later zijn onze muren geinjecteerd, in minder dan 1 dag en nauwelijks rommel aangetroffen. Effectiviteit vh injecteren weten we pas na een hele poos ivm het uitharden en het opdrogen van aanwezige vocht in de muren.

Uitgevoerd op 14-01-19