Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Kees

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima bedrijf. Goede communicatie.

Deskundig advies, komen afspraken na. Monteurs zijn zeer deskundig.Werken netjes,ruimen op en zeer prettige aanpakkerssfeer tussen verkoop management en de professionals. Verder zoeken is niet nidig!

Uitgevoerd op 14-06-2022

Rebeccakleinman@Hotmail.com

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Fijne service! mooi resultaat!!!

Goed advies gekregen van Jan Herman-van der Velde. Fijn behulpzame medewerkers en goede planning!! Super blij met de monteur en vooral resultaat!!!

Uitgevoerd op 11-06-2022

Rebecca

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer fijn bedrijf met goede service

Goed advies, fijn behulpzame medewerkers en planners, fijne monteur en hulp!!!

Uitgevoerd op 11-06-2022

Jens

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

In 4 woorden; Super blij mee. Fantastisch.
Vanaf het eerste bezoek van de projectleider, de inmeter en het plaatsen van de kozijnen zijn wij super enthousiast geworden van Renovatiedirect.
In de 3 dagen dat ze er waren hebben de vakmensen mooie kozijnen afgeleverd. In ons geval moest er een tussenmuur gesloopt worden en dit werd meteen opgepakt en super afgehandeld. Op gegeven moment waren we 2 uurtjes weg, we kwamen terug en het muurtje was helemaal weg en een nieuw strak kozijn zat er weer in. Alles netjes weggewerkt en opgeruimd.
Op de laatste dag begon ik het bijna jammer te vinden dat ik geen koffie meer voor hen kon zetten. Wij zijn super trots op onze nieuwe kozijnen en ik kan vol overtuiging zeggen dat wij de beste kozijnen hebben in de straat.
Op de foto's zijn de before-and-after plaatjes van de kozijnen te zien. Wat een verschil. Elke dag weer vallen de glanzende witte kozijnen op.

Uitgevoerd op 02-05-2022

Yvonne

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Mooie kozijnen geplaatst

Mooie kozijnen geplaatst alles netjes afgevoerd
Nette werknemers die hard werken
We zijn enorm tevreden over het geleverde werk

Uitgevoerd op 18-05-2022

Ben

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Professioneel en kwaliteit

Wij hebben alle kozijnen en deuren laten vervangen door dit bedrijf. Geen seconde spijt van gehad! Wij kregen al een heel goed gevoel bij de eerste kennismaking met René die voor ons een offerte maakte. Op basis van zijn duidelijke uitleg en mooie offerte zijn wij in zee gegaan met Veld Kozijntechniek. In een week alles geplaatst door een professioneel team. Uiterst aardige lui ook! De nazorg is ook fantastisch goed. En natuurlijk niet onbelangrijk, de kozijnen en deuren zijn van uitstekende degelijke zware Duitse kwaliteit! Wij zijn erg blij met onze mooie kozijnen en deuren én dit bedrijf dat ze voor ons geïnstalleerd heeft. Wij raden Veld Kozijntechniek dan ook van harte aan!
P.S. ze zijn niet eens de duurste maar voor ons de beste ;-)

Bedankt mannen van Veld Kozijntechniek!

Uitgevoerd op 01-02-2022

Kadja

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden klant.

Boven alle kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen. Bas heeft me goed geadviseerd en de communicatie was erg fijn. Na de klus bleek mijn rolluik niet meer naar beneden te kunnen vanwege uitstekende scharnieren maar ook dat is fantastisch opgelost. Allemaal toppers bij Op Weg Kozijnen. Ik raad ze iedereen aan die kunststof kozijnen overweegt.

Uitgevoerd op 23-02-2022

R

Kozijnen plaatsen of vervangen

Komt gemaakte afspraken niet na

Ga nooit met Gevel en huis in zee is nu samen werking met Booi instalatie in drachten
Gevel en Huis zat voor heen in Roden
later in Marum.
Komt afspraken niet na,
Kozijnen heel slecht geplaatst.
Schade door slecht plaatsen.
Schade aan kozijnen en glas tijdens transport of plaatsen
Plaats andere materialen dan hij laat zien in showroom of die in de offerte staan.
Als je er tegen in gaat wordt meneer boos.
Zouden zelf dingen hebben vernield en spillen achterover hebben gedrukt.
Na 4 jaar hoop ellende en een rechtzaak eindelijk schadevergoeding ontvangen .
Voor ons kan boek dicht.
Maar wees gewaarschuwd ga niet in zee met dht Coenrady.

Uitgevoerd op 18-12-2018

edwin

Kozijnen plaatsen of vervangen

niet houden aan afspraak

wij hebben de afspraak dat alles ook de omkleding van het kozijnen kunssttof zouden zijn
echter de gemaakte en op mail bevestigede afspraken kan ecolux niet waarmaken.
hiervoor had het montagebedrijf al direct een opmerking gemaakt maar door de vertegenwoordiger van ecolux werd dit weggewoven
Let wel wij zijn niet tevreden over ecolux over de gemaakte afspraken en de nu geleverde oplossing . met deze lossing hadden wij nooit in zee gegaan met ecolux .
Over het montage bedrijf hebben wij wel 5 sterren over niks aan of voor hun.

Uitgevoerd op 13-01-2022

Cees

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

perfect uitgevoerd conform afspraak

Zeer correcte medewerkers. Alles vlot afgewerkt

Uitgevoerd op 26-04-2022

Wiebe

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Mooie kozijnen en ramen

Netjes gewerkt, alles elke dag opgeruimd en schoongemaakt. Zeer vakkundige en behulpzame monteurs. Zeer flexibel en kwamen alle afspraken goed na. Alleen een deur was niet geleverd en het is onduidelijk of en wanneer die alsnog geleverd gaat worden

Uitgevoerd op 08-04-2022

Yannai

Kozijnen plaatsen of vervangen

Teleurgesteld in mijn ervaring (1)

Adviseur op bezoek, offerte aanvraag, akkoord op offerte voor kunstof kozijn met deur etc ging goed. Toen kwam de dag van plaatsing. Op de dag dat de deur geplaatst zou worden kwam de installateur erachter dat de deur met kozijn die ze bij zich hadden helemaal niet paste. Dit terwijl het kozijn er al uit was gesloopt! De monteurs gingen snel opzoek naar een nooddeur. In de tussentijd werd ik gebeld door de adviseur die vertelde dat hij met spoed de juiste order heeft laten plaatsen en dat hij uiterlijk de volgende ochtend terug zou bellen met meer informatie. Mijn vraag rondom compensatie voor het ongemak zou hij dan ook terugkoppelen.
Na een paar uur met een open gat in mijn huis te hebben gezeten met kou en regen kwamen de monteurs terug met een deur in een andere kleur, andere maat, en andere draairichting dan wat wij hadden besteld. Het waren niet de juiste maten waardoor aan de binnen en buitenkant de afwerking niet naar wens

Uitgevoerd op 04-04-2022

J

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Gewoon goed

2 kozijnen en een achterdeur laten vervangen. Mooie kwaliteit.
Goed en professioneel geplaatst.
Niks anders dan lof voor dit bedrijf.
Gaan even sparen en dan zekers de rest door dit bedrijf laten vervangen

Uitgevoerd op 21-03-2022

Chris

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Werk door professionele en correcte vakmensen uitgevoerd.

Uitgevoerd op 29-03-2022

D.

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nette werkers voor een nette prijs.

Wij zijn heel positief over de uitgevoerde opdracht. Zowel Jac, als de monteurs denken erg mee. Alles word keurig opgeleverd en het is absoluut geen klap en trapwerk. Vooral aan de afwerking word veel aandacht besteed en ingegaan op onze wensen. Het personeel is vriendelijk, bescheiden en niet nadrukkelijk aanwezig. Daarbij is er wel ruimte voor een grapje. Na afloop is alles keurig opgeruimd. Voor zover wij het nu kunnen beoordelen een echte aanrader.

Uitgevoerd op 22-03-2022

S

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Boven verwachting geleverd

Het object is een tussewoning met drie woonlagen,. Het project bestond uit de woning te voorzien van nieuwe HR++ ramen en gevelbekleding aan voor- en achterzijde. Op advies gekozen voor Schüco Kozijnen en Keralit gevelbekleding (iets duurder, maar daarvoor het beste op de markt). De montage is voorspoedig en zonder bijzonderheden uitgevoerd. De monteurs waren uitgerust met goed gereedschap om vakkundig te werk te gaan. Het resultaat is naar alle tevredenheid opgeleverd. Thermo Totaal heeft ons bewezen vakwerk te leveren. Terugkijkend een mooi resultaat neergezet, boven onze verwachting. We hebben vanaf de eerste dag een fijne samenwerking ondervonden. Echt een aanrader, heel blij mee.

Uitgevoerd op 14-03-2022

Egbert

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Alles keurig en correct

keurig en alles volgens afspraak vanaf het eerste gesprek toe het eind in een woord GEWELDIG

Uitgevoerd op 07-03-2022

Ekaterina

Kozijnen plaatsen of vervangen

Slechte kozijnen.er komt water,koud

Nadat kozijnen was geïnstalleerd, hebben we een slechte ervaring:
- lage kwaliteit kozijnen: er komt water door gesloten kozijn
- er komt koud binnen, er zijn zichtbare kieren in ramen. dit verhoogt onze energiekosten
- slechte houding van All Window: het probleem niet serieus nemen. Na 4 maanden werd het voor het eerst gemeld, het probleem is er nog steeds
- slechte communicatie vanuit All Window, grote vertraging om te reageren of te communiceren, tot weken om een reactie te krijgen, moet worden gepusht. En ze zien dit niet als een probleem

Uitgevoerd op 23-08-2021

Dolf

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

De communicatie was helder en de planning werd op tijd besproken. De kozijnen zijn goed en erg netjes gemonteerd en ook de afwerking was helemaal top!

Uitgevoerd op 21-02-2022

Aaldert

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Op tijd. Snel en goed werk! Top!

Zoals bij veel bedrijven is er in het commerciële traject altijd wel wat op te merken. Dit wordt met het definitieve inmeten in ieder geval helder (alle afspraken nog een x doornemen) en krijg je de laatste tips en aanbevelingen. Vandaag de nieuwe Schuifpui en groot kozijn en raam gemonteerd gekregen! 2 vakmannen, echte doorpakkers, werken heel netjes en secuur! Logistiek ook alles netjes voor elkaar, glaslevering, afvalcontainer, de kozijnen hadden de heren zelf mee. Een kraan om het over de schutting te tillen. Super tevreden!

Uitgevoerd op 28-02-2022

S

Kozijnen plaatsen of vervangen

P.K. Kozijnen B.V.

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, kwaliteitsproducten

Wij hebben alle kozijnen en deuren in onze woning laten vervangen door PK Kozijnen + een schuifpui en een nieuwe dakkapel. De levertijd was iets langer dan normaal door Corona, maar wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

Uitgevoerd op 24-01-2022

Paul

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Op tijd geleverd, werk zo schoon als mogelijk uitgevoerd en de realisatie wijs bijna geheel uitgevoerd zoals afgesproken. Eén wijziging op eigen initiatief van de aannemer doorgevoerd, zonder overleg. Echter, dit bleek uiteindelijk wel de juiste keuze.

Uitgevoerd op 11-05-2021

M

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Komen na wat ze beloven

Van advies tot levering zeer tevreden.

Uitgevoerd op 17-02-2022

Mariam

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Harde werkers, nauwkeurig en netjes

Zeer goed geadviseerd door de eigenaar. De monteurs waren netjes en zorgvuldig. Ben echt heel blij met mijn nieuwe kozijnen.

Uitgevoerd op 16-02-2022

Cees

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Op tijd ,goed vakwerk,netjes werken

Waren keurig op tijd, werkten netjes, zelfs al het afval werd opgeruimd en de straat werd netjes geveegd!!

Uitgevoerd op 07-02-2022

peter

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

netjes nauwkeuig betrouwbaar

goed advies denken met je mee werken zeer netjes en snel en komen alle afspraken na .bij twijfel direct bellen en je krijgt direct antwoord een 10 met een griffel

Uitgevoerd op 01-02-2022

Jan

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Harde werkers, perfect afgewerkt

Aan alle omschrijvingen op factuur is volledig voldaan, perfect Afgewerkt en netjes afgewerkt, alle rommel goed afgevoerd. Pi

Uitgevoerd op 01-02-2022

Marjorie

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Top bedrijf

Jan Herman ten Velde heeft goede adviezen gegeven en de doorlooptijden voor opmeten en uitvoer besproken. Goede communicatie wanneer monteur kwam om op te meten en later wanneer de kozijnen geplaatst zouden worden. Monteurs hebben keurig gewerkt en de werkplek schoon achtergelaten. Prijs/kwaliteit verhouding ook top. Axxent bevelen wij zeker aan.

Uitgevoerd op 26-01-2022

M

Kozijnen plaatsen of vervangen

Vakwerk, klantvriendelijk!

Kreeg goed advies op maat, alle afspraken werden nagekomen en medewerkers van alle afdelingen waren enorm klantvriendelijk. Prijs-kwaliteitsverhouding goed!

Uitgevoerd op 24-01-2022

Isabella

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer professioneel. Goed werk gelev

Alles is in goed overleg gegaan.

Uitgevoerd op 19-01-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review