Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Marco

Dak isoleren

Zeer slordig gewerkt en geïsoleerd

De isolatie is zeer slordig aangebracht, en niet overal even dik. Hierdoor is er nog veel werk nodig om het te kunnen aftimmeren.
Ook zat de isolatie foam overal (muren, deur, radiator, trap).
Na een klacht te hebben ingediend is het meeste een week later opgeruimd, heb heb nu wel overal vlekken.
Bij de vloerisolatie bleek dat ze niet onder de woonkamer konden komen, wat wel was aangegeven tijdens het eerste gesprek. Hierdoor is maar de helft van de vloer geïsoleerd.

Uitgevoerd op 23-03-2022

Karlien

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Mooi afgewerkte dakisolatie

Ze zijn betrouwbaar, vakkundig en hebben goed resultaat geleverd. Ook de bodemisolatie hebben ze snel en even tussendoor gedaan! Indien er nog meer geisoleerd moet worden, weet ik door wie ik dat laat doen!

Uitgevoerd op 08-02-2022

T

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Goede voorbeeld voor andere.

Offerte werdt netjes thuis opgesteld, en prijs afspraak was dik in orde. Eenmaal vandaag hier: Op tijd, secuur, hard werkend en alles opgeruimd naderhand. Ben der ontzettend blij mee! Ik kan met een gerust hart verder met mijn verbouwing in en rondom onze woning. Jongens bedankt nogmaals

Uitgevoerd op 02-02-2022

Dennis

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Bedrijf dat echt met je meedenkt!

De uitvoering was heel vlot en het waren erg aardige heren die alles na afloop netjes hebben opgeruimd. Het adviesgesprek met Jochem was fijn. Hij dacht goed mee en had nauw contact met de uitvoering. Dit gaf veel vertrouwen. Wij waren voornemens om ook de spouwmuur te isoleren maar Jochem adviseerde onder het mom van "Eerlijkheid duurt het langst" om dit niet te doen. Dit omdat de muur te vol zat met een wol en dit niet genoeg rendement zou opleveren. Wij zouden Lammertink Isolatie iedereen aanbevelen!

Uitgevoerd op 13-01-2022

Johan

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Eerlijke jongens

Hele nette eerlijke jongens. Ze kwamen zelf melden dat 6m2 niet geïsoleerd kon worden. Hup, een belletje naar de zaak en zonder erom te vragen werd het netjes van de factuur gehaald.
Respect, jullie komen er wel!

Uitgevoerd op 22-12-2021

Geverifieerde klant

Vriendelijk, stipt maar incompleet

Er zijn geen ventilatiekokers geplaatst zoals wel vooraf aangegeven. Ik ben nog in contact maar eerste reactie was dat de oude nog voldeden, wat niet kan, want zit isolatie achter.

2e verzoek gestuurd met concrete info hoe het hoort en is toegezegd. Daarvoor heb ik wel extern advies ingewonnen wat kosten meebracht.

Ik ben benieuwd naar de reactie nu.

Uitgevoerd op 01-11-2021

Anita

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

We zijn heel erg tevreden met alles

Uitgevoerd op 04-10-2021

Joost

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

*Wauw!* Wat een top ervaring zeg!!

Echt klasse gedaan jongens,

Wat een heerlijk vlotte onderneming. Snelle offerte, nette prijs, duidelijke planning en een fantastische uitvoering. Een grote show van vakmanschap. Wat kan je met die gasten lachen zeg!

Hulde!
Gr Joost (Zwolle)

Uitgevoerd op 23-10-2021

D.

Dak isoleren

Slechte communicatie. Slordig werk

Buren hebben spouw geïsoleerd. Er zijn geen spouwborstels geplaatst, zodat er in onze spouw ook isolatiemateriaal terecht gekomen is wat wij niet willen. Beloven om een afspraak te maken om dit te verhelpen, maar meerdere keren bellen en mailen: Isoprofs laat niks van zich horen.
Na afloop van het isoleren ligt er isolatiemateriaal in onze tuin, wordt niet opgeruimd. Bij de buren is een muur met scheuren in de stenen geïsoleerd en zijn na afloop niet alle boorgaten gedicht. Ik zou nooit voor dit bedrijf kiezen vanwege de superslechte communicatie, loze beloftes( we bellen u vandaag of morgen terug, we mailen u voor 18 uur , allebei nooit gedaan) en het slordige werk wat geleverd is

Uitgevoerd op 17-09-2021

Andre

Dak isoleren

ETS Isolatie

Rommelig en gehaast uitgevoerd

De dakisolatie is rommelig en slecht uitgevoerd. Van de 18m2 is welgeteld 1.2 m2 niet geïsoleerd maar dicht getapet. De isolatie is bij montage al beschadigd geraakt. Daarnaast is er dwars dor het dakbeschot heen geschroefd met schade aan de buitenkant van het dak tot gevolg. Communicatie met ETS heeft nog niets opgeleverd en is erg vervelend geweest. Ik kan ze op basis van deze klus niet aanraden.

Uitgevoerd op 09-09-2021

Thijs

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Deskundig & Betrouwbaar

Bestisol isolatie is een professioneel bedrijf. Ik heb meerdere prijzen en adviezen gekregen echter kwam ik erachter dat er heel wat bedrijven uit de omgeving net een paar jaar op de isolatiemarkt actief zijn. Bestisol is een oud familiebedrijf, klein team, flexibel en klant staat op nr 1. De andere bedrijven wouden perse wat verkopen, Bestisol is meer adviserend, niet isoleren is ook een advies. Spouw zat al wat in, advies was niks aan doen (andere 3 bedrijven wouden het graag isoleren) Uiteindelijk gekozen om ons dak te voorzien van isolatieschuim. Keurig werk geleverd, zeker een aanrader voor anderen!

Uitgevoerd op 01-03-2021

Aanbevolen door klant

Uitermate tevreden!

Het werk werd uitgevoerd door twee professionele medewerkers van BEVO Isolaties. Waren zeer behulpzaam bij het aanbrengen van beschermfolie waar ik vergeten was aan te brengen. Na de werkzaamheden werd alles keurig achter gelaten! Kortom zeer tevreden.

Uitgevoerd op 01-06-2021

Annelies

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Bodemisolatie uitgevoerd

De start was wat moeizaam door verrassingen onder de vloer. Uiteindelijk goed opgelost.
Vandaag hebben Johnson en Raymond de bodemisolatie netjes uitgevoerd.
Waren mooi op tijd en hebben alles netjes achtergelaten. Prettig contact.
Op naar de spouwmuurisolatie over 2 weken

Uitgevoerd op 06-05-2021

Zeno

Dak isoleren

Tot op heden geen A.T.I certificaat

Nog steeds heeft Alphense mij niet gebeld, ondanks de gemaakte belofte.

Uitgevoerd op 02-05-2021

Aanbevolen door klant

Alles perfect volgens alle afsprake

Netjes alles volgens alle afspraken uitgevoerd helemaal top

Uitgevoerd op 04-12-2020

Kuijk

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Wij zijn tevreden.

Het werk snel en vakkundig afgewerkt. Na het karwei de boel weer netjes en schoon achtergelaten.

Uitgevoerd op 10-09-2020

F

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Klantvriendelijk.Goede voorlichting

Prettig adviesgesprek. Goed advies. Goede verhouding prijs kwaliteit.
Kwamen gemaakte afspraken na.Werkten keurig.

Uitgevoerd op 25-11-2020

Rob

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Super gasten leveren net werk af

Kwamen de andere dag terug omdat het te hard regende

Uitgevoerd op 14-11-2020

Joost

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 05-11-2020

Bojaimy

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Isoleren van woning

Goedemiddag heren

Ik bedank jullie nogmaals voor het uitvoeren van de isolatie
Ik ben inmiddels 2 weken verder en heb het gelukkig niet meer koud thuis
Jullie hebben je werk netjes uitgevoerd
Optijd ,Sociaal , netjes en schoon werkend team
Zowel de uitvoering als de gene die de planning kwam bespreken
Ik raad bkw Group ook echt aan voor de mensen die willen isoleren

Vriendelijk groet

Uitgevoerd op 22-10-2020

Scheffer

Dak isoleren

Isolatie Groep Twente BV

Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt zelfs een stozuiger

De werkzaamheden zijn netjes afgewerkt, paar goede tips meegekregen.

Uitgevoerd op 05-10-2020

Henk

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

professioneel

Accountmanager Karl Pohlen is zeer kundig en reeel ten aanzien van de mogelijkheden.
Heb ook een prima ervaring m.b.t. de uitvoering.
Alles op tijd en netjes achtergelaten.
Documenten voor subsidie ook snel aangeleverd

Uitgevoerd op 16-01-2020

Ben

Dak isoleren
Geverifieerde klant

Slechte ervaring!

Binnen 4 tot 8 weken zouden ze komen, uiteindelijk meer dan 10 weken geduurd voor ze voor het eerst kwamen. Wat beloofd werd als een klus van 1 dag, werden er uiteindelijk 4. Slechte communicatie naar de klant toe en ook binnen bedrijf zelf. Heb zelf heel veel met het bedrijf moeten bellen en mails moeten sturen om het opgelost te krijgen.
Geen excuses of niks, alleen maar "ik kan begrijpen dat u dat vervelend vind" Onvoldoende getraind uitvoerend personeel.

Uitgevoerd op 23-12-2019

Rob

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Eerlijk advies, afspraken perfect nagekomen en prima uitvoering van de werkzaamheden

Uitgevoerd op 20-01-2020

G.W.

Dak isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig

Het werk werd prima uitgevoerd, Met de mensen waren prima afspraken te maken en de afwerking was ook uitstekend.

Uitgevoerd op 28-10-2020

H.J.

Dak isoleren

Teno Isolatie B.V.

Afspraken worden niet nageleefd

Heb de nota's opgevraagd, maar ondanks vele malen opbellen krijg ik die niet opgestuurd, ook de bemiddeling voor het energielabel ontbreekt. Onze buren hebben dezelfde ervaring met dit bedrijf. Voor wat betreft de uitgevoerde werkzaamheden die kan ik niet beoordelen omdat ik het dak niet op ga. Ik vind wel regelmatig isolatie in de tuin die van het dak waait. Ik heb dus grote twijfel. Bij opbellen krijg je op het 06-nummer geen antwoord en ik bel dus op het vaste nummer, krijg allerlei toerzeggingen, maar hoor verder nooit iets. Zeer slechte service van dit bedrijf en ik zal dit dus zeker niet aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-04-19

H,J,

Dak isoleren

Teno Isolatie B.V.

Aanbevolen door klant

vlot en op tijd

Het is mij niet mogelijk om een goed oordeel te vellen over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden omdat ik niet het dak op ga i.v.m. mijn leeftijd (79). Het leek mij goed, de medewerkers maakten een professionele indruk en waren klantvriendelijk. Ik moet daar dus maar op vertrouwen.

Uitgevoerd op 08-04-19

Eelco

Dak isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Advies, denkt mee, nette uitvoering

Keurig advies, denkt mee, neem ruim de tijd. Uitvoeren netjes en conform afspraak.

Uitgevoerd op 22-02-19

Peter

Dak isoleren
Geverifieerde klant

zou het niet doen

- Duidelijk was dat ivm verhuizing de plaatsing qua tijd relevant was.
- op een dag zou er geïsoleerd worden, ik was om 7 uur aanwezig, niets. Bellen om half 8 : ging niet door, medewerker in ziekenhuis opgenomen... geen telnr kunnen vinden (mail ook niet gebruikt) Wat ????
- vele dagen later wordt een 2/3 van het werk afgeleverd en een enorme troep achtergelaten
- verhuizing dus maar uitgesteld
- om het werk af te maken komt er eerst 1 persoon, die na 3 uur de brui eraan geeft , er zou een ander komen om het af te maken, niet dus
- eigenaar komt de achtergebleven troep opruimen (dat wil je niet weten, ook niet de opmerkingen die hij heeft over zijn personeel)
- dan komt enkele dagen later weer iemand langs die het afmaakt.
Al met al : 3-4 weken later klaar, met veel gedoe, gelazer en ook van onze kant: veel tijdsinvestering;
niet doen

Uitgevoerd op 20-01-19

Criston

Dak isoleren

Ik ben tevreden!

Het dak is geïsoleerd vanaf de binnenzijde. Prima uitgevoerd.

Uitgevoerd op 16-11-17

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review