Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Aanbevolen door klant

Alles perfect volgens alle afsprake

Netjes alles volgens alle afspraken uitgevoerd helemaal top

Uitgevoerd op 04-12-2020

Kuijk

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Wij zijn tevreden.

Het werk snel en vakkundig afgewerkt. Na het karwei de boel weer netjes en schoon achtergelaten.

Uitgevoerd op 10-09-2020

F

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Klantvriendelijk.Goede voorlichting

Prettig adviesgesprek. Goed advies. Goede verhouding prijs kwaliteit.
Kwamen gemaakte afspraken na.Werkten keurig.

Uitgevoerd op 25-11-2020

Rob

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Super gasten leveren net werk af

Kwamen de andere dag terug omdat het te hard regende

Uitgevoerd op 14-11-2020

Joost

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 05-11-2020

Bojaimy

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Isoleren van woning

Goedemiddag heren

Ik bedank jullie nogmaals voor het uitvoeren van de isolatie
Ik ben inmiddels 2 weken verder en heb het gelukkig niet meer koud thuis
Jullie hebben je werk netjes uitgevoerd
Optijd ,Sociaal , netjes en schoon werkend team
Zowel de uitvoering als de gene die de planning kwam bespreken
Ik raad bkw Group ook echt aan voor de mensen die willen isoleren

Vriendelijk groet

Uitgevoerd op 22-10-2020

Scheffer

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt zelfs een stozuiger

De werkzaamheden zijn netjes afgewerkt, paar goede tips meegekregen.

Uitgevoerd op 05-10-2020

Henk

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

professioneel

Accountmanager Karl Pohlen is zeer kundig en reeel ten aanzien van de mogelijkheden.
Heb ook een prima ervaring m.b.t. de uitvoering.
Alles op tijd en netjes achtergelaten.
Documenten voor subsidie ook snel aangeleverd

Uitgevoerd op 16-01-2020

Ben

Dak isoleren
Geverifieerde klant

Slechte ervaring!

Binnen 4 tot 8 weken zouden ze komen, uiteindelijk meer dan 10 weken geduurd voor ze voor het eerst kwamen. Wat beloofd werd als een klus van 1 dag, werden er uiteindelijk 4. Slechte communicatie naar de klant toe en ook binnen bedrijf zelf. Heb zelf heel veel met het bedrijf moeten bellen en mails moeten sturen om het opgelost te krijgen.
Geen excuses of niks, alleen maar "ik kan begrijpen dat u dat vervelend vind" Onvoldoende getraind uitvoerend personeel.

Uitgevoerd op 23-12-2019

Rob

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Eerlijk advies, afspraken perfect nagekomen en prima uitvoering van de werkzaamheden

Uitgevoerd op 20-01-2020

G.W.

Dak isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig

Het werk werd prima uitgevoerd, Met de mensen waren prima afspraken te maken en de afwerking was ook uitstekend.

Uitgevoerd op 28-10-2020

H.J.

Dak isoleren

Teno Isolatie B.V.

Afspraken worden niet nageleefd

Heb de nota's opgevraagd, maar ondanks vele malen opbellen krijg ik die niet opgestuurd, ook de bemiddeling voor het energielabel ontbreekt. Onze buren hebben dezelfde ervaring met dit bedrijf. Voor wat betreft de uitgevoerde werkzaamheden die kan ik niet beoordelen omdat ik het dak niet op ga. Ik vind wel regelmatig isolatie in de tuin die van het dak waait. Ik heb dus grote twijfel. Bij opbellen krijg je op het 06-nummer geen antwoord en ik bel dus op het vaste nummer, krijg allerlei toerzeggingen, maar hoor verder nooit iets. Zeer slechte service van dit bedrijf en ik zal dit dus zeker niet aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-04-19

H,J,

Dak isoleren

Teno Isolatie B.V.

Aanbevolen door klant

vlot en op tijd

Het is mij niet mogelijk om een goed oordeel te vellen over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden omdat ik niet het dak op ga i.v.m. mijn leeftijd (79). Het leek mij goed, de medewerkers maakten een professionele indruk en waren klantvriendelijk. Ik moet daar dus maar op vertrouwen.

Uitgevoerd op 08-04-19

Eelco

Dak isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Advies, denkt mee, nette uitvoering

Keurig advies, denkt mee, neem ruim de tijd. Uitvoeren netjes en conform afspraak.

Uitgevoerd op 22-02-19

Peter

Dak isoleren
Geverifieerde klant

zou het niet doen

- Duidelijk was dat ivm verhuizing de plaatsing qua tijd relevant was.
- op een dag zou er geïsoleerd worden, ik was om 7 uur aanwezig, niets. Bellen om half 8 : ging niet door, medewerker in ziekenhuis opgenomen... geen telnr kunnen vinden (mail ook niet gebruikt) Wat ????
- vele dagen later wordt een 2/3 van het werk afgeleverd en een enorme troep achtergelaten
- verhuizing dus maar uitgesteld
- om het werk af te maken komt er eerst 1 persoon, die na 3 uur de brui eraan geeft , er zou een ander komen om het af te maken, niet dus
- eigenaar komt de achtergebleven troep opruimen (dat wil je niet weten, ook niet de opmerkingen die hij heeft over zijn personeel)
- dan komt enkele dagen later weer iemand langs die het afmaakt.
Al met al : 3-4 weken later klaar, met veel gedoe, gelazer en ook van onze kant: veel tijdsinvestering;
niet doen

Uitgevoerd op 20-01-19

Criston

Dak isoleren

Ik ben tevreden!

Het dak is geïsoleerd vanaf de binnenzijde. Prima uitgevoerd.

Uitgevoerd op 16-11-17

E.

Dak isoleren

VERMIJD Isoprofs!

Absoluut niet mee in zee gaan! Komen gemaakte afspraken niet na, negeren emails en zijn vervolgens telefonisch niet bereikbaar. Zelden zo'n klantonvriendelijk bedrijf meegemaakt. Over werkzaamheden kan ik niks vertellen want ze zijn al TWEE keer niet komen opdagen om mijn dak te isoleren.

Uitgevoerd op 05-06-2018

Frans

Dak isoleren

Van Santen gevels en daken

Nooit geen zaken mee doen

Komen afspraken niet na 1554 aanbetaald die terug betaald zouden worden na 10 mei omdat ze niet konden leveren wat ze beloofd hadden.Feb 2018 hier geweest voor offerte.Onbeschoft personeel die zegt aan de telefoon dat je je bek moet houden nadat je ze aanspreekt omdat je een mail krijgt dat ze maandag zouden starten en er om 10.10 nog niet zijn.Vervolgens directeur die zegt als ze komen moet je niet tegen hem in gaan want hij heeft een kort lontje.Trek er verder je conclussie uit voeg er niks meer aan toe

Uitgevoerd op 24-04-18

Mary

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Gunstige prijs-kwaliteit verhoudng.

Prettige medewerkers, goed advies en snelle volgens afspraak geleverde diensten. Aanvankelijk ging het niet helemaal volgens planning maar deze problemen werden efficient en bijzonder prettig doot Alex en zijn medewerkers opgelost.
Ik zou dit bedrIjf zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 24-01-18

Pascal

Dak isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden

goed advies, professioneel uitgevoerd.

Uitgevoerd op 30-06-2017

Thomas

Dak isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

We zijn bijzonder tevreden.

Dhr Verboom heeft de situatie ter plaatse eerst uitgebreid verkend. Daarna heeft hij op ons verzoek een aantal alternatieven doorgerekend en het karwei stipt volgens afspraak geklaard. Steeds met een zo goed mogelijk isolatieresultaat in gedachten.

Uitgevoerd op 09-05-2017

Juliette

Dak isoleren

Onbetrouwbaar gebleken

Advies leek goed . Werk goed uitgevoerd verder. Helaas blijkt men op valse informatie de order afgesloten te hebben. We moesten tekenen en aanbetalen in december 2016 en kregen dan de hoge subsidie zoals deze gold in 2016. Dat blijkt helemaal niet te kloppen en nu verschuilen ze zich doodleuk achter Infrax. Vandaag weet ik beter. Eens, maar nooit weer.

Uitgevoerd op 03-04-2017

Stefan

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Professioneel netjes klantgericht

Duidelijk en goed advies.

Uitgevoerd op 24-02-2017

Cindy

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Werk goed en professioneel uitgevoerd. Goede en duidelijke afspraken kunnen maken. Top !

Uitgevoerd op 17-03-2017

K.

Dak isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima bedrijf

Maken goede afspraken, geven goede info en werken netjes

Uitgevoerd op 28-12-2016

Aanbevolen door klant

Kortom een aanrader!

Prettige mensen om mee te werken, afspraken goed nagekomen, goede nazorg, later zonder extra kosten de riolering nagekeken. En toen er een elektriciteitskabel door de kruipruimte getrokken moest worden werd dat goed opgelost tegen service tarief.

Uitgevoerd op 31-05-2016

Jet

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Netjes en secuur gewerkt

Goed advies

Uitgevoerd op 04-03-2016

Robert

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Klachten snel opgelost

Heldere afspraken, goed geïnformeerd op voorhand.

Uitgevoerd op 02-03-2016

A.

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Snelle en goeie service

Snelle en goede en betaalbare service, prijstechnisch kwam hij het beste bij mij uit de bus en de angs dat we het in de kwaliteit terug zouden vinden bleef uit, dus goede kwaliteit.

Uitgevoerd op 01-03-2016

Martin

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Keurig netjes werk prima!

Zeer goed advies weten waar ze het over hebben

Uitgevoerd op 28-12-2015

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review