Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Mohammed

Dakkapel plaatsen of vervangen

Komt afspraken niet na.

Ik ben zeer ontevreden, gezien dat ik in anderhalf jaar tijd twee lekkages, en riool verstopping, en de beste man is moeilijk bereikbaar.

Uitgevoerd op 19-11-2019

Doru

Dakkapel plaatsen of vervangen

Replaced old dakkapel

We agree to make a dakkapel full house length and when they arrived with it was smaller. After some discussions we agreed to make it larger. Second time they install it and they left a lot of open areas in the middle of the winter, a lot of heat was lost for approximative one month. We agreed to be installed window sill and they come a third time for that. This time I ask specifically to cover the holes and they did it. The sill has been installed just a half of it and even though we discuss to come again to finish the installation they took advantage of not knowing Dutch to take the signature. After I translate, I send emails and I call them to ask to finish the job but without success.
Beside this problems the Dakkapel looks good, the window frames open and close well, everything else is as we discuss, and the most important there is no water leakage.

Uitgevoerd op 06-01-2021

Narges

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Meer dan tevreden !!

Allereerst wil ik Denis, Margriet, Robin, Leonoor en de 2 jongens die ons dakkapel hebben geplaatst enorm bedanken! Ik ben meer dan tevreden over de communicatie en geweldige service! Ons dakkapel is echt prachtig. Na een lange zoektocht en veel offerte te hebben gehad, heb ik toch gekozen voor Postema! Top communicatie en uitstekende services! Ze komen alle afspraken na en al bel je ze 1000x ze zullen altijd geduldig je vragen beantwoorden.
Ik raad iedereen aan om een dakkapel via Postema aan te schaffen!

Enorm bedankt en groetjes uit Almere poort

Uitgevoerd op 12-02-2021

Charlotte

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakmannen

Melvin en Jeffrey zijn vakmannen. Super mooie dakkapellen voor en achter met rolluiken.

Uitgevoerd op 21-08-2020

Martin

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Toppers!

Voor de allereerste keer dakkapellen laten plaatsen. 2 stuks op onze dwarskap. Men is 2x langsgeweest, eerst om de offerte te bespreken en daarna om alles in te meten. Prijs was meteen goed.

De dag voor de montage nog even telefonisch contact gehad omdat ik nog wat vragen had en ben prima geholpen door Margriet.

Montagedag: Toppers. Robin en Dauwe zijn vakmannen die weten wat ze doen. Prettig in de omgang en hebben een mooi stukje werk geleverd.

Ik zal Postema zeker aanbevelen

Uitgevoerd op 17-02-2021

Martijn

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden met het resultaat

Het resultaat mag er zijn. Doordat we nu van enkel glas naar dubbel glas zijn gegaan, vinden we de ijsbloemen nu alleen nog maar op het buitenste raam. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Uitgevoerd op 28-01-2021

Ed

Dakkapel plaatsen of vervangen

komen geen afspraken na

100% aanbetaling verplicht. Bij plaatsing verschillende defecten. schade toegebracht aan huis bij herstelwerkzaamheden. Geen mogelijkheid tot maken van afspraken. Herstelafspraken worden gemaakt maar komen zonder melding niet opdagen. 5 maanden na plaatsing nog steeds geen oplossing

Uitgevoerd op 21-09-2020

Tessa

Dakkapel plaatsen of vervangen

Maakt fouten en lost niets op

Dit bedrijf heeft onlangs bij ons een dakkapel geplaatst en daarbij is niet aan de afspraken gehouden. De afmeting van de dakkapel is niet conform afspraak, een steunbalk is scheef geplaatst en het raamkozijn is op de verkeerde plek geplaatst. We hebben hierover contact met het bedrijf opgenomen maar zij nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten en zijn niet bereid om het op te lossen. Zij adviseerden ons zelfs nog om maar een goede timmerman in te schakelen om de mankementen weg te werken. Schandalig. Aangezien het een dakkapel van ruim 10.000 euro betreft, hadden wij meer vakbekwaamheid en bereidwilligheid verwacht.

Uitgevoerd op 26-01-2021

Binu

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Professional n good quality product

Work was carried out as planned, seamlesss during the engagement , on the day of replacement and wor

Uitgevoerd op 05-11-2020

Andre

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

vriendelijk, meedenkend, nauwkeurig

Ik heb op 8 oktober 2020 twee dakkapellen door Postema Dakkapellen laten plaatsen.
De medewerkers waren zeer vriendelijk, punctueel en meedenkend.
ik had meerdere offertes opgevraagd maar Postema kwam er het beste uit qua prijs.
De dakkapellen waren heel snel geplaatst.

Top bedrijf en top monteurs.

Ik heb mijn buren al doorverwezen naar Postema Dakkapellen.

Dennis Postema, Robin en Dennis bedankt.

Uitgevoerd op 08-10-2020

Thom

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Heldere afspraken en deskundig

Henry zijn team heeft 2 dakappelen geplaatst en mijn schoorsteen verwijderd. Alles is netjes conform afspraak gegaan.

Het team van Henry is vriendelijk en weet van aanpakken . Ze zijn niet vies om net dat extra te zetten.

Zeer tevreden klant !

Uitgevoerd op 29-10-2020

Carmen

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prachtige dakkspel

Prachtige dakkapel. Geleverd door vriendelijke en ervaren monteurs. Wij zijn zeer tevreden. Wij raden Dakkapel zeker aan.

Uitgevoerd op 09-09-2020

Anoniem

Dakkapel plaatsen of vervangen

Slechte communicatie

Intake bleek achteraf slecht. Dingen vergeten te noteren. Vergunningsaanvraag 3 weken onnodig laten liggen. Al 6 weken vergunning binnen zonder dat ze het begrijpen. Schuifpui in verkeerde kleur. Kraan niet beschikbaar dus 2x afspraak afgezegd door hun. Uiteindelijk pas 3 maanden later geplaatst. Dakkapel opgebouwd niet zoals verwacht. Gewoon een houten geraamte met 2 kozijnen. Bij plaatsen goed dat ik thuis was anders niet conform afspraak geplaatst. Service afspraken duurde veel te lang. Ik heb uiteindelijk lange brief gestuurd met bevindingen over een periode van bijna een jaar (zo lang geduurd vanaf intake tot eindelijk af) en als reactie is t jammer maar helaas en zoek t uit.

Uitgevoerd op 24-03-2020

Matthijs

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakmensen!

Deze mensen weten wat ze doen! Niet denken in problemen maar in oplossingen, ik hou hier van!! Vaklui!!

Uitgevoerd op 10-09-2020

Ruud

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Ruime keuze en aandacht voor klant

Dit bedrijf heeft ruime keuze in materialen, uitvoeringen etc. Ze helpen je uitgebreid met het maken van keuzes en komen ook met zinvolle suggesties. De verkoper was eerlijk over de mogelijkheden in levertijd en prijs. We hebben meerdere bedrijven gesproken en dit was niet de goedkoopste maar het gaf ons wel het beste gevoel.

Uitgevoerd op 01-09-2020

Emma

Dakkapel plaatsen of vervangen

Amateuristisch, onprofessioneel!!!

Afgelopen jaar een verschrikkelijke ervaring gehad met Bogers, echt mensen doe geen zaken met hun. Onprofessioneel en amateuristisch bedrijf.
Komen afspraken niet na en schuiven schuld af op iedereen anders dan henzelf.
Wij hebben in deze 9 maanden dat ons dossier loopt nog nooit gehoord ‘tuurlijk meneer, gaan wij regelen’.
Niemand hier neemt verantwoordelijkheid en schuift alles af op collega’s en plotselinge dossier overnamen?
Ook is er meermaals gebeld door hen op de afgesproken tijd van leveren dat ze toch niet komen. Er word op dag van leveren gebeld dat ze toch niet komen. Er word niet terug gebeld en je moet overal zelf achteraan. Wel moet volledige bedrag worden overgemaakt voordat zij ook Maar iets uitvoeren.
Alles gaat fout hier!!!!! Doe alsjeblieft geen zaken met hun, doe het niet!

Uitgevoerd op 19-02-2020

wendy

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Scheef lekkende dakkapel

ga niet in zee met John de Bruijn Totaal Dakkapellen! Dit is de grootste beunhaas in NL. Doe onderzoek op internet, Google ook op zijn naam en je vindt een heel spoor van ellende. Hij laat bv’s failliet gaan en richt vrolijk de volgende op, waarna hij de volgende kan oplichten.
Hij heeft mooie voorwaarden, maar als het erop aankomt is de man niet tot rede vatbaar. Hij geeft iedereen behalve zichzelf de schuld. Zijn voorwaarden komt komt niet na. Deskundige onafhankelijk wordt niet ingehuurd en tot een redelijk oplossing komen is geen sprake. Na betaling ben je je geld kwijt en is hij niet meer te bereiken.
Bij mij is een dakkapel geplaatst waarvan de constructie geheel fout is. Binnenin afwerken is niet mogelijk wegens het scheef plaatsen. Ik mis zelfs een kiepraam welke hij niet meer wil leveren.

Van oplevering is geen sprake, eenmaal betaald, gaat hij zonder oplevering weg.

Uitgevoerd op 24-10-2019

Zarina

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goed, professioneel werk afgeleverd door de uitvoerders. Over de prijs-kwaliteit verhouding zijn wij dan ook zeer tevreden. De communicatie vooraf vanuit kantoor en opdrachtnemer vonden wij een stuk minder. Er gaat veel langs en door elkaar heen, dit is zonde en kan veel beter.

Uitgevoerd op 17-09-2019

Imane

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

FIKALIV B.V.

Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Ik kreeg goed advies en personeel was erg vriendelijk. De dakkapel was uiteindelijk later geleverd dan gepland (i.v.m. bouwvak), maar ik ben erg tevreden over het resultaat. De dakkapel creeert erg veel ruimte en ziet er mooi en strak uit.

Uitgevoerd op 10-09-2019

Bernard

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Top klus, dus tevreden klant

Vakwerk geleverd tegen een schappelijke prijs. De dakkapel ios nog nooit zo mooi geweest. En alles ook keurig opgeruimd achtergelaten.

Uitgevoerd op 26-08-2019

Dennis

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Slechte service maar goed product

Goed geplaatst maar kozijn zat scheef in dakkapel, servicemonteur terug laten komen om raam te stellen. Nu 4 jaar later zit er een fout in het rolluik systeem (blijft doordraaien naar boven) maar niemand die reageert op mijn mails, niet via site niet via info niet via contact persoon. Zeer slechte service dus.

Uitgevoerd op 17-04-16

Tommie

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Aanrader!

Altijd heel netjes behandeld en te woord gestaan door Roel en Remy! En het eindresultaat is een geweldig mooi, kwalitatief hoogstaand dakkapel! Super blij mee en zeker weten een aanrader!

Uitgevoerd op 05-04-19

B.

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer zeer tevreden!

Als enig bedrijf (en geloof me ik heb er veel gehad) dachten ze bij offerte opname al na over allerlei zaken die ik zelf nog niet voorzien had. Waren goed bereikbaar ook voor en na de offerte. Week voor installatie goede instructies nog gehad. En op dag van bouwen is alles zeer goed verlopen.

Uitgevoerd op 10-04-19

Gerrit

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Zeer tevreden met de dakkapel en de aftersales! Had alleen verwacht dat de dakkapel ook van binnen in de slaapkamer zou afgewerkt worden nadat ik dat bij de aanschaf in de showroom dat nadrukkelijk had aangegeven....dat was een teleurstelling en dus extra kosten.

Uitgevoerd op 11-01-19

Paul

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Monteurs vertegenwoordigen Bogers!

Zeer goede uitleg in showroom, duidelijke prijsopgave, geen verassingen achteraf. Jonge monteurs hebben goed werk verricht, goed team. Na de sloop van oude dakkapel alles keurig opgeruimd, goede uitleg gegeven en beleefd tegen klant.

Uitgevoerd op 09-12-18

Wim

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Super snel en deskundig geplaatst

Super snel en deskundig geplaatst, geheel volgens afspraak gerealiseerd.

Uitgevoerd op 21-11-18

Kees

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prettig bedrijf!

Bij een koopovereenkomst waarbij de vergunningen door bogers geregeld moet worden (Tegen betaling) is het wellicht handig om te vermelden dat een eventuele benodigde bouwtechnische tekening niet bij deze kosten is inbegrepen. Verder prima service. Zowel de plaatsing als de nazorg ( horren plaatsen en ramen stellen). Kom voor een aanstaande verbouwing over 2 jaar graag terug. Zeker niet de goedkoopste dakkapel maar de kwaliteit is hiervoor dan ook beduidend beter.

Uitgevoerd op 20-12-18

Peter

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Start om 7:00 uur; 16:00 klaar!

Duidelijke offerte en wat ik gevraagd heb heb ik gekregen.

Uitgevoerd op 28-02-19

H.

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima tijdsplanning/professioneel!

Goed advies,heel goed uitgevoerd,vakkundig en snel!Top bedrijf!Aan te bevelen!!!

Uitgevoerd op 04-02-19

Patrick

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed zorgvuldig gemaakt

1e afspraak was al meteen goed. Een goed gevoel en de juiste keuze.
Na goedkeuring vergunnung alles in gang gezet. Afspraak femaakt voor plaatsen. Smorgens om 8uur aanwezig. 2 gaten in het dak gemaakt. Om 10.30 1e dakkapel aan de achterzijde geplaatst. Om 13uur beide dakkapelken geplaatst.
Voorzijde 3.50 achter 5.50.

Uitgevoerd op 24-10-18

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review