Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Marcel

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Professioneel vakbekwaam bedrijf

Een dakkapel van ruim 8 mrt bij 3 mrt laten plaatsen door WK dakkapellen . Door het uiterst zorgvuldig te meten is deze huzaren klus in 1 dag gekaard zonder problemen. Top bedrijf. Goed advies gehad.

Uitgevoerd op 11-05-2023

Laura

Dakkapel

ALS JE LEKKAGE WIL KOOP DAN HIER !

IK KAN HET WEL VAN DE DAKEN SCHREEUWEN, KOOP HIER NOOIT EEN DAKKAPEL
Wij zitten al 7 jaar lang om de zoveel tijd met lekkages aan beide dakkapellen. XXX deelt ons even mede dat we de dakpannen van het dak maar moeten laten vernieuwen anders kwamen ze niet meer. Kosten 9000,00 euro ex.
Het blijkt niet aan de dakpannen van ons huis te liggen omdat die inmiddels zijn vernieuwd en de lekkages gewoon door gaan. Twee maanden geleden weer lekkage. Men heeft ons geblokkeerd in hun systeem omdat wij een slechte review hebben geplaatst. Na telefonisch contact (gesprek opgenomen) verdraaien ze je woorden.
Het dak gaat doorzakken ca. 8 cm en er staan nu twee stempels onder. Wij hebben inmiddels nieuwe daken op de dakkapellen laten plaatsen omdat wij niet eeuwig met emmers kunnen zitten om het water op te vangen. Omdat wij dat gedaan hebben vervalt volgens Dakkapel.nl onze garantie. Ze komen niet eens kijken dus Dakkapel is fout.

Uitgevoerd op 05-05-2023

Mascha

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Super kwaliteit en heel persoonlijk

Na diverse offertes van verschillende aanbieders kwam postema als betrouwbaar, degelijk, en goedkoopste uit de bus. We hebben er geen spijt van" prachtige dakkapel, luxe afwerking. En alles keurig volgens afspraak. De werkmannen en kraanchauffeur waren ook heel vakkundig, netjes, hardwerkend, én vrolijk. Super goede ervaring! Dank !

Uitgevoerd op 05-04-2023

Patricia

Dakkapel

Behoorlijk slechte communicatie!

Januari 2021 hebben wij een dakkapel laten plaatsen. Bij het plaatsen waren ze een steunbalk vergeten te plaatsen waardoor het dak op instorten stond!
Hierdoor was het dak ingezakt. We hebben Pickers een aantal keer terug laten komen om het dak te herstellen. Bij de laatste keer werd ons verzekerd dat het nu in orde zou zijn en het helaas niet mogelijk was om het dak nog ‘rechter’ te krijgen.
In november 2022 zouden er zonnepanelen geplaatst worden. Deze konden echter niet geplaatst worden want het dak was zodanig slecht gerepareerd dat er water onder de pannen zat e.d.
Dus wéér Pinckers laten terugkomen. Toen hebben ze alles binnen 1 dag ‘goed’ hersteld. Daarop hebben wij een onafhankelijk bouwkundig rapport/dak inspectie geëist op hun kosten.
Hier zijn ze 1x voor hier geweest met een dak inspecteur maar die meneer deed niets want het regende die dag. Nu is er tot op heden nóg geen inspecteur geweest!
Komen beloftes niet na.

Uitgevoerd op 13-01-2022

Brigitte

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, aanrader!

Na een goed advies en volledige offerte is afgelopen week de dakkapel geplaatst. Twee vakmensen die op elkaar zijn ingespeeld. Dakkapel zelf is prachtig, erg blij met het resultaat.

Uitgevoerd op 29-03-2023

Arno

Dakkapel

Zeer tevreden

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Ongeveer een half jaar geleden een offerte opgevraagd voor een dakkapel. Hierna is er iemand langs gekomen om alles op te meten en door te nemen. Gelijk een goed gevoel over de manier waarop dat ging. Na wat kleine aanpassingen heb ik de laatste offerte akkoord gegeven, in januari zou die geplaatst worden, deze datum is uiteindelijk een paar weken opgeschoven door ziekte. Dit werd keurig aangegeven en de nieuwe afspraak was zo gemaakt.

De dag van plaatsing waren de mannen op tijd, ze waren erg vriendelijk en weten goed waar ze het over hebben. De dakkapel was binnen een paar uurtjes geplaatst, er werd goed overlegd en de uitleg bij oplevering was ook duidelijk. Ik ben erg tevreden over de manier van werken en de kennis van dit bedrijf, zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 01-02-2023

Lekkage na plaatsen

wij zijn zeer ontevreden over de manier van werken en communicatie!
Lekkage na het plaatsen van het dakkapel. (Wat er voorheen NIET was!) De mannen komen terug om de problemen te 'verhelpen' waarbij we ook nog eens een extra factuur krijgen. Hierna nog steeds lekkage. 2 andere partijen zijn langsgeweest en hebben BEVESTIGD dat er mede door het plaatsen van het dakkapel schade is onstaan en dat de ruiterrol en vorstpannen niet goed zijn geplaatst.
Daarbij loopt het water boven op het dakkapel niet af, afvoer ligt hoger dan de rest van het dak.
De eigenaar uitgenodigd om te kijken maar hij wil dit niet. Negeert ons nadat wij de bewijzen lieten zien en blijft het erop gooien dat het aan het ' oude en zeer slechte staat dak ligt'. Zelfs als de bewijzen van twee andere partijen zwart op wit staat inclusief foto's, meneer wil niks tegemoed komen en dreigt zelfs met een deurwaarde als wij de extra kosten niet betalen

Uitgevoerd op 07-11-2022

Jan

Dakkapel

Slechte ervaring dakkapel.nl

Slechte ervaring. Na plaatsing hadden wij direct lekkage. Na driemaal bezoek te hebben gehad van een monteur hebben zij het tot driemaal toe niet kunnen verhelpen. Probleem lag bij zonnepanelen. Echter daarvoor nooit lekkage gehad. Nadat een ingeschakelde monteur het dak op ging bleek het te gaan om 2 kapotte dakpannen. Wat bleek de monteurs hebben deze gebroken pannen geprobeerd aan elkaar te kitten. Vervolgens deze twee pannen vervangen en de lekkage is verholpen. Slechte service, expertise en afhandeling van dakkapel.nl. had er meer van verwacht.

Uitgevoerd op 05-10-2022

Niels

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Top bedrijf met een goed product

In de aanloopfase erg goed advies gekregen over de te plaatsen dakkapel. Plaatsing zelf verliep erg vlot in slechts één ochtend, harde werkers! De dakkapel zelf is geweldig mooi en de beste prijs vergeleken met andere aanbieders. Ik zou Postema van harte aanbevelen voor het plaatsen van een dakkapel.

Uitgevoerd op 29-12-2023

Ruud

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Uitstekende Garantie

Binnen 18 uur na telefoontje vakkundig geholpen, vakbekwame en zeer vriendelijke medewerkers die ruim de tijd namen om probleem ( condens daknok ) op te lossen.
Service en eventuele nazorg 100 % TOP

Uitgevoerd op 23-12-2022

Erg tevreden

Goede uitleg en kwalitatief de beste dakkapellen(wat wij hebben onderzocht). En nu hebben we ook nog de mooiste dakkapellen van de buurt.

Uitgevoerd op 18-10-2022

Ruud

Dakkapel

Uitstekende kwaliteit en vakwerk

Uitstekende kwaliteit en absoluut vakwerk, deskundige jongens die de plaatsing doen, en heb je na 14 maanden een klein incident, het werd binnen 48 uur en zelfs kosteloos en zonder voorrijkosten vriendelijk en adequaat opgelost.

Uitgevoerd op 21-07-2021

Aanbevolen door klant

Op tijd, nauwkeurig en snel!

Vanmorgen heeft de medewerker met zijn mannen de dakkapel en een Velux dakraam vervangen.
Wat een vriendelijke gasten. Ze waren op tijd, werken hard, nauwkeurig en snel. 7.00 u aanwezig en om 11.00 u alweer klaar. Top!

Uitgevoerd op 17-10-2022

paul

Dakkapel

zeer slechte communicatie.

zeer slechte communicatie. op telefoonnotities wordt niet teruggebeld. Mails worden niet beantwoord. klachten worden slecht afgehandeld. diverse beschadigingen aan de kapel, rolluiken die niet werkte en al 6 maanden op bestelde plisse gordijnen aan het wachten.

Uitgevoerd op 20-04-2022

Aanbevolen door klant

Gewoon goed en vakkundig geplaatst

Vanaf het begin in de verkoop, inmeting en de uiteindelijke plaatsing niets dan lof

Uitgevoerd op 23-09-2022

Aanbevolen door klant

Goede communicatie.

Goed geholpen van vergunning tot plaatsing.
2 dakkapellen in een ochtendje.

Uitgevoerd op 08-09-2022

Miranda

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Goed bedrijf, kwaliteit en medewerk

Absurt de reacties! Tijd voor positiviteit! Het is een efficient bedrijf, geen 100 gesprekken (als je weet wat je wilt :)) De dakkapel is 100% kwaliteit (ik ben het natuurlijk gaan bekijken in de werkplaats). Plaatsen ging heel soepel en afwerking is helemaal goed!

Uitgevoerd op 27-06-2022

Johan

Dakkapel

Postema is een top bedrijf

Mijn dakkapel is geplaatst en bleek verkeerd ingemeten dus grote teleurstelling heb met Dennis gepraat en die maakte er geen probleem van ik kreeg gelijk een nieuwe aan geboden ze willen alleen tevreden klanten top bedrijf ik kan ze aanraden er is veel ellende met dakkapellen op internet en de prijs bij Postema is ook top pluimpje Dennis

Uitgevoerd op 15-03-2022

ZE VERWIJDEREN SLECHTE REVIEWS

Onze review op Google word elke keer verwijderd terwijl dit is hoe wij het hebben ervaren! Ik zou niet met dit bedrijf in zee gaan!

Uitgevoerd op 19-09-2021

Niet tevreden over garantie.

Kreeg na betaling een garantiecertificaat van 15 jaar. Ook op de website staat 15 jaar garantie op dakkapellen. Nu blijkt een ruit lek te zijn na 9 jaar en er geen garantie op te zitten. Volgens BOGERS staan de voorwaarden voor garantie onder het kopje service. Die behoren ze te verstrekken bij de opdracht. Niet gedaan dus. Op glas heb je sowieso geen garantie. Volgens het kopje onder service (even zoeken op de site) 5 jaar op isolatieglas. Condensvorming, thermische breuk etc. uitgesloten. Wat kan er verder nog gebeuren met isolatieglas??? Dus gewoon 0 jaar garantie. MIJN ADVIES DAN OOK KOOP BIJ BOGERS NIETS.

Uitgevoerd op 22-05-2013

Peter

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Goede service en vakkundige hulp.

Dakkapel is perfect geplaatst. Doordat de ramen niet goed te stellen waren, zijn de monteurs op eigen initiatief een paar dagen later teruggekomen. Afstellen prima uitgevoerd. Goed bedrijf en ook goede service. Ook bij onverwachte problemen blijven meedenken en oplossingen vinden. 👍

Uitgevoerd op 05-05-2022

Aart

Dakkapel

Bouwbedrijf H. van den Heuvel

heel erg ontevreden

In januari 2021 een dakkapel laten plaatsen, zie vorige review.
Nu inmiddels eind maart 2022, nog steeds geen raam vervangen, scheur zit er nog in.
Neemt ook geen contact meer op, en op mail wordt niet gereageerd.
Ja het lijkt goedkoop, en als het klopt is het ook prima.
Maar als het niet goed gaat, zie ook andere reviews elders, dan blijft het misgaan.
14 maanden om een raam te vervangen Pffffffff

Uitgevoerd op 04-01-2021

Sanne

Dakkapel

Verschrikkelijk bedrijf.

Verschrikkelijk bedrijf. Geen reacties, niet komen opdagen, ons laten zitten met lekkage en de daaruit voorkomende schade. Afspraken niet nakomen en wij moeten dan weken achter ze aanbellen. Loze beloftes en dan half werk leveren. GA NIET MET ZE IN ZEE!

Uitgevoerd op 05-10-2021

Heel onprofessioneel

Dakkapel fout ingemeten, toch geplaatst ondanks dat wij meerdere keren onze twijfels te hebben benoemd en hun maar zeggen dat het goed zou komen. Achteraf dakkapel veel te laag geplaatst, na een dik half jaar wachten en meerdere telefoontjes, pas een oplossing gekregen. We moesten de verplaatsing helemaal zelf betalen. Super slecht bedrijf, en omdat je het hele bedrag van te voren moet betalen heb je geen poot om op te staan

Uitgevoerd op 16-08-2021

Fout bij inmeten, nu lekkage

Nazorg is zeer dramatisch. Geen fatsoenlijk contact te krijgen zonder dat je zelf er meermaals achteraan moet bellen of mailen. Zelfs dan wordt je klacht niet serieus genomen. Een grote tegenvaller. Dit is voor ons 1 x en niet weer.

Een fout gemaakt bij het inmeten, waardoor de boeirand de cv pijp op het dak scheef heeft gedrukt. Van het kastje naar de muur gestuurd en excuses zijn blijkbaar te veel gevraagd. Letterlijk van de regen in de drup want nu lekkage door dat de cv pijp scheef staat door het foute inmeten. Een passende oplossing wordt gewoon niet geboden.

Daarnaast had ook de afwerking aan de

Uitgevoerd op 19-11-2021

Caroline

Dakkapel

Super tevreden en happy!!

Zeer tevreden over Postema dakkapellen.
Dakkapel netjes geplaatst vriendelijke mensen.
Alle afspraken zijn nagekomen!! Een dikke pluim!!!

En wij zijn helemaal happy

Uitgevoerd op 25-01-2022

Helga

Dakkapel

Zeer slechte communicatie.

Dit bedrijf zou vrijdag 3 december 2 dakkapellen bij ons plaatsen. Donderdagavond kreeg ik per mail te horen dat er geen ramen meegeleverd zouden worden, deze waren niet geleverd. Ze zouden binnen 3 weken geplaatst worden. Nadat ik een paar keer zelf heb gebeld (Dakkapellen verzuimde de afspraak om terug te bellen) werden ze uiteindelijk 11 januari geplaatst. Intussen hadden we al een lekkage, deze hebben ze toen meteen verholpen, dachten wij. Na een flinke regenval blijkt het dakkapel weer te lekken. Dit bedrijf is bijzonder klantonvriendelijk, houdt zich niet aan gemaakte afspraken en het probleem wordt niet of pas na lange tijd opgelost.

Uitgevoerd op 03-12-2021

Mechtild

Dakkapel

Plaatsen oke, waren op tijd

Bij het komen kijken en meten hadden we een goed gevoel over dit bedrijf. We waren tevreden toen de dakkapellen geplaatst zijn. Hoewel ze bij de plaatsing aan de voorkant niet goed gemeten hadden. Dit hebben ze toen opgelost.
We hebben helaas ervaren dat, wanneer er problemen zijn, het heel lastig is om ze te bereiken. We zijn erachter gekomen dat er teveel water op de grote dakkapel aan de achterkant blijft staan. Voordat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden moet dit opgelost worden. Ik ben nu al vanaf begin november aan het mailen en aan het bellen.

Uitgevoerd op 06-02-2018

Blij met de dakkapellen

De club van Anton heeft snel en vakkundig 3 dakkapellen geplaatst. Geeft wel een zooi maar ja dat kan ook haast niet anders wanneer je zulke gaten moet maken.
Blij me de kwaliteit van de dakkapellen.

Uitgevoerd op 14-12-2021

Aart

Dakkapel

Bouwbedrijf H. van den Heuvel

Niet tevreden

De dakkapel is prima, maar door de verkeerde ramen op de verkeerde plek, 1 set van 2 en 1 set van 3 ramen, is er op het dak gewisseld, en is er 1 groot raam ingescheurd.
Nu 11 maanden later is dit nog niet vervangen, ondanks alle toezeggingen.

Uitgevoerd op 07-01-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review