Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Peter

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede service en vakkundige hulp.

Dakkapel is perfect geplaatst. Doordat de ramen niet goed te stellen waren, zijn de monteurs op eigen initiatief een paar dagen later teruggekomen. Afstellen prima uitgevoerd. Goed bedrijf en ook goede service. Ook bij onverwachte problemen blijven meedenken en oplossingen vinden. 👍

Uitgevoerd op 05-05-2022

Aart

Dakkapel plaatsen of vervangen

heel erg ontevreden

In januari 2021 een dakkapel laten plaatsen, zie vorige review.
Nu inmiddels eind maart 2022, nog steeds geen raam vervangen, scheur zit er nog in.
Neemt ook geen contact meer op, en op mail wordt niet gereageerd.
Ja het lijkt goedkoop, en als het klopt is het ook prima.
Maar als het niet goed gaat, zie ook andere reviews elders, dan blijft het misgaan.
14 maanden om een raam te vervangen Pffffffff

Uitgevoerd op 04-01-2021

Sanne

Dakkapel plaatsen of vervangen

Verschrikkelijk bedrijf.

Verschrikkelijk bedrijf. Geen reacties, niet komen opdagen, ons laten zitten met lekkage en de daaruit voorkomende schade. Afspraken niet nakomen en wij moeten dan weken achter ze aanbellen. Loze beloftes en dan half werk leveren. GA NIET MET ZE IN ZEE!

Uitgevoerd op 05-10-2021

Roos

Dakkapel plaatsen of vervangen

Heel onprofessioneel

Dakkapel fout ingemeten, toch geplaatst ondanks dat wij meerdere keren onze twijfels te hebben benoemd en hun maar zeggen dat het goed zou komen. Achteraf dakkapel veel te laag geplaatst, na een dik half jaar wachten en meerdere telefoontjes, pas een oplossing gekregen. We moesten de verplaatsing helemaal zelf betalen. Super slecht bedrijf, en omdat je het hele bedrag van te voren moet betalen heb je geen poot om op te staan

Uitgevoerd op 16-08-2021

S

Dakkapel plaatsen of vervangen

Fout bij inmeten, nu lekkage

Nazorg is zeer dramatisch. Geen fatsoenlijk contact te krijgen zonder dat je zelf er meermaals achteraan moet bellen of mailen. Zelfs dan wordt je klacht niet serieus genomen. Een grote tegenvaller. Dit is voor ons 1 x en niet weer.

Een fout gemaakt bij het inmeten, waardoor de boeirand de cv pijp op het dak scheef heeft gedrukt. Van het kastje naar de muur gestuurd en excuses zijn blijkbaar te veel gevraagd. Letterlijk van de regen in de drup want nu lekkage door dat de cv pijp scheef staat door het foute inmeten. Een passende oplossing wordt gewoon niet geboden.

Daarnaast had ook de afwerking aan de

Uitgevoerd op 19-11-2021

Caroline

Dakkapel plaatsen of vervangen

Super tevreden en happy!!

Zeer tevreden over Postema dakkapellen.
Dakkapel netjes geplaatst vriendelijke mensen.
Alle afspraken zijn nagekomen!! Een dikke pluim!!!

En wij zijn helemaal happy

Uitgevoerd op 25-01-2022

Helga

Dakkapel plaatsen of vervangen

Zeer slechte communicatie.

Dit bedrijf zou vrijdag 3 december 2 dakkapellen bij ons plaatsen. Donderdagavond kreeg ik per mail te horen dat er geen ramen meegeleverd zouden worden, deze waren niet geleverd. Ze zouden binnen 3 weken geplaatst worden. Nadat ik een paar keer zelf heb gebeld (Dakkapellen verzuimde de afspraak om terug te bellen) werden ze uiteindelijk 11 januari geplaatst. Intussen hadden we al een lekkage, deze hebben ze toen meteen verholpen, dachten wij. Na een flinke regenval blijkt het dakkapel weer te lekken. Dit bedrijf is bijzonder klantonvriendelijk, houdt zich niet aan gemaakte afspraken en het probleem wordt niet of pas na lange tijd opgelost.

Uitgevoerd op 03-12-2021

Mechtild

Dakkapel plaatsen of vervangen

Plaatsen oke, waren op tijd

Bij het komen kijken en meten hadden we een goed gevoel over dit bedrijf. We waren tevreden toen de dakkapellen geplaatst zijn. Hoewel ze bij de plaatsing aan de voorkant niet goed gemeten hadden. Dit hebben ze toen opgelost.
We hebben helaas ervaren dat, wanneer er problemen zijn, het heel lastig is om ze te bereiken. We zijn erachter gekomen dat er teveel water op de grote dakkapel aan de achterkant blijft staan. Voordat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden moet dit opgelost worden. Ik ben nu al vanaf begin november aan het mailen en aan het bellen.

Uitgevoerd op 06-02-2018

Gosse

Dakkapel plaatsen of vervangen

Blij met de dakkapellen

De club van Anton heeft snel en vakkundig 3 dakkapellen geplaatst. Geeft wel een zooi maar ja dat kan ook haast niet anders wanneer je zulke gaten moet maken.
Blij me de kwaliteit van de dakkapellen.

Uitgevoerd op 14-12-2021

Aart

Dakkapel plaatsen of vervangen

Niet tevreden

De dakkapel is prima, maar door de verkeerde ramen op de verkeerde plek, 1 set van 2 en 1 set van 3 ramen, is er op het dak gewisseld, en is er 1 groot raam ingescheurd.
Nu 11 maanden later is dit nog niet vervangen, ondanks alle toezeggingen.

Uitgevoerd op 07-01-2021

Marieke

Dakkapel plaatsen of vervangen

Zeer slechte service

Mensen pas op met Dakkapel.nl
Snelle order willen schrijven, dakkapel leveren en vervolgens bij gebreken beginnen de problemen. Geen kundig personeel in dienst, geen reacties op telefoontjes en e-mails. Afgeblaft worden door de eigenaar Ewout.
Nog steeds na 1,5(!!!!!) jaar niet opgelost.
Schandalig.

*gat in het dak voor de airco was op de verkeerde plek gemaakt. (Precies op een plek waar een muur staat)
*rolluiken werken niet als de zon schijnt.
*rolluiken zijn inmiddels (na heeeel veel bellen en mailen) vervangen.
*tijdens vervangen zijn er flinke beschadigen door monteur aangebracht. Monteur heeft beloofd hier voor terug te komen omdat hij nog naar 3 klanten moest met problemen! (Het was inmiddels 17.00) deze monteur gaf aan dat er heel veel klachten waren van klanten. En dat zij dat maar continue moeten aanhoren.

Levering zelf ging goed, aardige jongens. Maar bij problemen geeft dakkapel.nl niet thuis.

Uitgevoerd op 17-04-2020

Ella

Dakkapel plaatsen of vervangen

Niet voor herhaling

Komen afspraken wat ons betreft gewoon niet na. Laten ons met onafgemaakt werk zitten. Hoort en ziet ze niet.

Uitgevoerd op 24-05-2021

August

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tot zeer tevreden!! Top

Zeer goed advies werknemers werken super goed en netjes erg tevreden deze mannen zijn een aanrader om in je huis te hebben top !!!

Uitgevoerd op 02-07-2021

Harrie en Anja

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goed advies, duidelijke afspraken en geheel geleverd volgens afspraak.
Medewerkers, Anton, CAS en Gerard, hebben zeer goed werk geleverd. Vriendelijk, nauwkeurig en kundig.

Uitgevoerd op 24-06-2021

Jeroen

Dakkapel plaatsen of vervangen

BouwAdvies XXL

ZEER SLECHTE KWALITEIT EN SERVICE!!

De dakkapel werd snel geleverd en zeer snel opgebouwd. Tot zover was alles goed.
Bij het afscheid wees een van de bouwers ons erop dat een deel van het raamkozijn aan de binnenkant was losgesprongen en kapot was gegaan. Dat zou worden nageleverd.
Verder is de binnenkant zeer slecht afgewerkt. Hier en daar zitten er bochten in het zaagwerk.
Nadat de heren waren vertrokken is er niets meer vernomen van BouwkapelXXL. Ze verschuilen achter telefoonbedrijf, reageren niet op sms of e-mail. Dit is nu al twee weken zo. Ik blijf het proberen.

Uitgevoerd op 19-04-2021

Anthony

Dakkapel plaatsen of vervangen

Dakkapel valt uit elkaar

In Oktober 2018 een dakkapel laten plaatsen. In 2019 begon de rolluik te klemmen: die moest beter op maar gesneden worden. Daarna begon het keraliet te werken. De rolluiken liepen uit hun frame. Delen van het dakkapel lieten los. Dat is op zich geen probleem als het goed zou worden opgelost. Maar het is nu mei 2021 en het is nog steeds een drama. Vele belletjes en mailtjes later nog steeds geen juiste reparaties uitgevoerd. Afspraken worden niet nagekomen, excuses blijven gemaakt worden. Ze zijn goed in het innen van geld.. daarna geven ze niet meer thuis!

Uitgevoerd op 16-10-2018

Mohammed

Dakkapel plaatsen of vervangen

Komt afspraken niet na.

Ik ben zeer ontevreden, gezien dat ik in anderhalf jaar tijd twee lekkages, en riool verstopping, en de beste man is moeilijk bereikbaar.

Uitgevoerd op 19-11-2019

Doru

Dakkapel plaatsen of vervangen

Replaced old dakkapel

We agree to make a dakkapel full house length and when they arrived with it was smaller. After some discussions we agreed to make it larger. Second time they install it and they left a lot of open areas in the middle of the winter, a lot of heat was lost for approximative one month. We agreed to be installed window sill and they come a third time for that. This time I ask specifically to cover the holes and they did it. The sill has been installed just a half of it and even though we discuss to come again to finish the installation they took advantage of not knowing Dutch to take the signature. After I translate, I send emails and I call them to ask to finish the job but without success.
Beside this problems the Dakkapel looks good, the window frames open and close well, everything else is as we discuss, and the most important there is no water leakage.

Uitgevoerd op 06-01-2021

Narges

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Meer dan tevreden !!

Allereerst wil ik Denis, Margriet, Robin, Leonoor en de 2 jongens die ons dakkapel hebben geplaatst enorm bedanken! Ik ben meer dan tevreden over de communicatie en geweldige service! Ons dakkapel is echt prachtig. Na een lange zoektocht en veel offerte te hebben gehad, heb ik toch gekozen voor Postema! Top communicatie en uitstekende services! Ze komen alle afspraken na en al bel je ze 1000x ze zullen altijd geduldig je vragen beantwoorden.
Ik raad iedereen aan om een dakkapel via Postema aan te schaffen!

Enorm bedankt en groetjes uit Almere poort

Uitgevoerd op 12-02-2021

Charlotte

Dakkapel plaatsen of vervangen

JM Dak en Kozijn

Aanbevolen door klant

Vakmannen

Melvin en Jeffrey zijn vakmannen. Super mooie dakkapellen voor en achter met rolluiken.

Uitgevoerd op 21-08-2020

Martin

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Toppers!

Voor de allereerste keer dakkapellen laten plaatsen. 2 stuks op onze dwarskap. Men is 2x langsgeweest, eerst om de offerte te bespreken en daarna om alles in te meten. Prijs was meteen goed.

De dag voor de montage nog even telefonisch contact gehad omdat ik nog wat vragen had en ben prima geholpen door Margriet.

Montagedag: Toppers. Robin en Dauwe zijn vakmannen die weten wat ze doen. Prettig in de omgang en hebben een mooi stukje werk geleverd.

Ik zal Postema zeker aanbevelen

Uitgevoerd op 17-02-2021

Martijn

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden met het resultaat

Het resultaat mag er zijn. Doordat we nu van enkel glas naar dubbel glas zijn gegaan, vinden we de ijsbloemen nu alleen nog maar op het buitenste raam. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Uitgevoerd op 28-01-2021

Ed

Dakkapel plaatsen of vervangen

komen geen afspraken na

100% aanbetaling verplicht. Bij plaatsing verschillende defecten. schade toegebracht aan huis bij herstelwerkzaamheden. Geen mogelijkheid tot maken van afspraken. Herstelafspraken worden gemaakt maar komen zonder melding niet opdagen. 5 maanden na plaatsing nog steeds geen oplossing

Uitgevoerd op 21-09-2020

Tessa

Dakkapel plaatsen of vervangen

Maakt fouten en lost niets op

Dit bedrijf heeft onlangs bij ons een dakkapel geplaatst en daarbij is niet aan de afspraken gehouden. De afmeting van de dakkapel is niet conform afspraak, een steunbalk is scheef geplaatst en het raamkozijn is op de verkeerde plek geplaatst. We hebben hierover contact met het bedrijf opgenomen maar zij nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten en zijn niet bereid om het op te lossen. Zij adviseerden ons zelfs nog om maar een goede timmerman in te schakelen om de mankementen weg te werken. Schandalig. Aangezien het een dakkapel van ruim 10.000 euro betreft, hadden wij meer vakbekwaamheid en bereidwilligheid verwacht.

Uitgevoerd op 26-01-2021

Binu

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Professional n good quality product

Work was carried out as planned, seamlesss during the engagement , on the day of replacement and wor

Uitgevoerd op 05-11-2020

Andre

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

vriendelijk, meedenkend, nauwkeurig

Ik heb op 8 oktober 2020 twee dakkapellen door Postema Dakkapellen laten plaatsen.
De medewerkers waren zeer vriendelijk, punctueel en meedenkend.
ik had meerdere offertes opgevraagd maar Postema kwam er het beste uit qua prijs.
De dakkapellen waren heel snel geplaatst.

Top bedrijf en top monteurs.

Ik heb mijn buren al doorverwezen naar Postema Dakkapellen.

Dennis Postema, Robin en Dennis bedankt.

Uitgevoerd op 08-10-2020

Thom

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Heldere afspraken en deskundig

Henry zijn team heeft 2 dakappelen geplaatst en mijn schoorsteen verwijderd. Alles is netjes conform afspraak gegaan.

Het team van Henry is vriendelijk en weet van aanpakken . Ze zijn niet vies om net dat extra te zetten.

Zeer tevreden klant !

Uitgevoerd op 29-10-2020

Carmen

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prachtige dakkspel

Prachtige dakkapel. Geleverd door vriendelijke en ervaren monteurs. Wij zijn zeer tevreden. Wij raden Dakkapel zeker aan.

Uitgevoerd op 09-09-2020

Anoniem

Dakkapel plaatsen of vervangen

JM Dak en Kozijn

Slechte communicatie

Intake bleek achteraf slecht. Dingen vergeten te noteren. Vergunningsaanvraag 3 weken onnodig laten liggen. Al 6 weken vergunning binnen zonder dat ze het begrijpen. Schuifpui in verkeerde kleur. Kraan niet beschikbaar dus 2x afspraak afgezegd door hun. Uiteindelijk pas 3 maanden later geplaatst. Dakkapel opgebouwd niet zoals verwacht. Gewoon een houten geraamte met 2 kozijnen. Bij plaatsen goed dat ik thuis was anders niet conform afspraak geplaatst. Service afspraken duurde veel te lang. Ik heb uiteindelijk lange brief gestuurd met bevindingen over een periode van bijna een jaar (zo lang geduurd vanaf intake tot eindelijk af) en als reactie is t jammer maar helaas en zoek t uit.

Uitgevoerd op 24-03-2020

Matthijs

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakmensen!

Deze mensen weten wat ze doen! Niet denken in problemen maar in oplossingen, ik hou hier van!! Vaklui!!

Uitgevoerd op 10-09-2020

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review