Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Jack

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden goed werk geleverd

Professioneel goed werk afgeleverd

Uitgevoerd op 01-04-2021

Rolf

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitstekende service

Energie in huis leverde ons zonnepanelen en een warmtepomp in 2017, nu ging de combinatie in storing; ik kreeg meteen dezelfde dag een storingsmonteur van hun service dienst" collectief onderhoud" , het probleem werd goed opgelost. De kennis van deze dienst ging verder dan de CV ketel maar juist in de samenwerking van ketel en warmtepomp. Ik kan deze dienst aanraden.

Uitgevoerd op 06-04-2017

Maarten

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Keurig werk geleverd

Vriendelijke jongens, werken netjes

Uitgevoerd op 13-11-2020

Guisepe

Warmtepomp installeren of vervangen

Airco Warmtepompen Benelux

Aanbevolen door klant

Goede monteurs

Ik heb van Airco warmtepompen een warmtepomp laten installeren van 12 kw met warmte wisselaar aangesloten op de verwarming werkt prima goede service , geen gas meer zuinig in stroomverbruik goede afwerking
G.M. Morras Rotterdam

Uitgevoerd op 09-08-2020

Dik

Warmtepomp installeren of vervangen

Airco Warmtepompen Benelux

Aanbevolen door klant

Zeer goede monteurs snelle montage

Voordelige prijs goede service

Uitgevoerd op 05-08-2020

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Montage keurig uitgevoerd

Ter plekke eerst de situatie goed bekeken, vriendelijke en duidelijke uitleg over de mogelijkheden.en daarna snel een offerte op maat ontvangen.Hierna is de opdracht snel en keurig uitgevoerd. Systeem compleet getest met de benodigde certicaat. Buitenunit op degelijke rubber balken geplaatst. Ben erg tevreden over het complete pakket.

Uitgevoerd op 10-06-19

Joop

Warmtepomp installeren of vervangen

zeer ontevrede afspr. niet nakomen

Ik heb zeker een goed advies gehad, het is alleen heel erg jammer dat dat niet klopte en nu nog niet klopt, de warmtepomp werkt nog steeds niet naar zo als ze gezegd hebben dat hij zou werken en dat nu al bijna twee jaar, in het begin reageerden ze wel maar nu dus helemaal niet meer van mij mogen ze hem per direct komen verwijderen.

Uitgevoerd op 13-09-17

Matt

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Nette monteurs goed advies

Goed advies, nette monteurs en altijd bereikbaar

Uitgevoerd op 17-01-19

Aanbevolen door klant

Problemen netjes opgelost

Veel kennis in huis, goede kwaliteit product tegen een scherpe prijs. Wat problemen met organisatie van de uitvoering en de afwerking. Deze zijn echter goed opgelost. Over het geheel genomen zeer tevreden.

Uitgevoerd op 12-11-18

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima installatie

Er is netjes gewerkt. De nazorg was heel goed.

Uitgevoerd op 30-10-18

Anne-Marie

Warmtepomp installeren of vervangen

ABO Koeltechniek en Airconditioning B.V.

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Aanrader! Top werk voor goede prijs

Zeer prettig bedrijf: goede communicatie, flexibel in maken van afspraken, zeer adequaat in oplossen van problemen (we hadden kleine lekkage na plaatsing maar die werd snel en goed opgelost) en prettig en kundig personeel. En dat tegen de beste prijs van alle offertes die we hadden opgevraagd. Mochten we nog eens iets willen doen op dit gebied bellen we Abo Airco direct weer!

Uitgevoerd op 26-02-18

Familie

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeker een aanrader!

"Na een energiescan te hebben uitgevoerd, kregen we het advies om eventueel een warmtepomp te laten monteren. De offerte van Energie in Huis gaf uiteindelijk de doorslag en mede door de goede communicatie en afspraken is er bij ons inmiddels een warmtepomp geïnstalleerd. Dit is door een locale installateur op vakkundige wijze uitgevoerd, inclusief een goede uitleg over de werking van het systeem. Al met al zeker een aanrader!"

Uitgevoerd op 13-02-18

Familie

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over Energie in Huis!

Ik heb constant goed contact gehad met Energie in Huis. Ook de installatie is prima uitgevoerd. Ik ben zeker tevreden over Energie in Huis!
Familie Jissink, Augustinusga (Friesland)

Uitgevoerd op 02-02-18

A

Warmtepomp installeren of vervangen

bieden geen service

Verkoop en info is oké, installatie zeer matig. Geo Holland sluit ondanks belofte geen onderhoudscontract af, is niet of slecht te bereiken bij problemen met de warmtepomp en (de enige?) monteur naar wie je verwezen wordt reageert niet.

Uitgevoerd op 20-04-2016

Michel

Warmtepomp installeren of vervangen

Nederland Kiest Groen

Geverifieerde klant

Oplichters

Pomp in januari besteld nu nog niet geleverd. Nemen telefoon niet op, beantwoorden mails niet. en weg is je geld.

Uitgevoerd op 14-06-2017

Henk

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Dik tevreden!

Heel goed advies, zeer vertrouwd. Prettige monteurs. Degelijk werk.

Uitgevoerd op 27-01-2017

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review