Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Erik

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Komt afspraken na werkt netjes

Bij opname een duidelijk en nette uitleg en advies. Werkt snel en netjes. Luistert naar de wensen van de klant. Komt professioneel en duidelijk over. Een echte aanrader

Uitgevoerd op 25-10-2023

Marijke

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Colors@home Wendy

Slechte communicatie

We hebben 4 maand op onze rolluik moeten wachten terwijl er gezegt was levertijd van 6 tot 8 weken toen het eindelijk geplaatst werd miste er onderdelen weer een maand verder regelmatig gezegt dat ik gebeld zou worden en ik er zelf elke keer achteraan moest bellen
Dit was 1 keer en nooit weer

Uitgevoerd op 13-07-2023

I.

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Sunfloor

Afspraken worden niet nagekomen

Het zonnescherm is naar tevredenheid geplaatst maar de afhandeling is slecht.
We ontvangen een factuur met daarop de datum van de offerte (20 april) i.p.v. de datum van levering (14 juni). Bij het installeren zijn geen afdekplaatjes gemonteerd.
We hebben 8x contact opgenomen met de vraag of we een factuur met juiste datum en afdekplaatjes kunnen ontvangen. Dat lijkt niet heel ingewikkeld maar...we zijn 2 (onbeantwoorde) mails, 1 (onbeantwoorde) WhatsApp en 5 telefoontjes verder. Er is 5x telefonisch toegezegd dat een juiste factuur en de afdekplaatjes door een medewerker bij ons thuis zou worden afgeleverd. Laatste toezegging was op 10 augustus.
Nog niets ontvangen. Met deze meneer zijn geen afspraken te maken. We zijn zeer teleurgesteld over deze onzorgvuldigheid.
Hoe moeilijk kan het zijn.

Uitgevoerd op 14-06-2023

j

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Sunfloor

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

De monteurs die het geplaatst hebben waren vriendelijke vakmensen en hebben vakwerk geleverd . Zijn zeer tevreden over de montage en het knik arm zelf .

Uitgevoerd op 28-07-2023

E

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Jadema Zonwering

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Prettig bedrijf, zowel telefonisch als op de werkvloer.
Wordt goed en professioneel geholpen, zeer blij met de mooie screens.

Uitgevoerd op 28-07-2023

Hans

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Wesdijk Homestyle

Alles volgens afspraak.........

Geweldig personeel. Kundig en vriendelijk. Er is een goed stukje vakwerk geleverd. Wij zijn dik tevreden. :-)

Uitgevoerd op 05-07-2023

Elviera

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Pape Kunststoffen en Zonweringen

Aanbevolen door klant

fijne communicatie en vakkundig

Vanaf het eerste mailtje, zeer fijne communicatie! Eerste mail was op een zondagavond! Echt heel fijn. Eerlijk en snel! Erg mooi product. 3 rolluiken. Het montage duo is erg vakkundig en zeer vriendelijk!

Zeer zeker een aanrader! Voor rolluiken en andere klussen weet ik wie ik ga benaderen!

Uitgevoerd op 09-06-2023

A.J.

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

E&S Zonwering

Onkundige/onverschillige verkoper!

Mijn buurvrouw kocht een uitvalscherm en screen, in 2020. Toen alles besteld was en de monteurs (prima lui) kwamen, stelden zij vast dat de muur onvoldoende sterk was en moest lood boven een kozijn vervangen worden. Dat moest de buurvrouw zelf regelen. De extra kosten waren €1600,--.
Toen de verkoper het verwijt werd gemaakt dat hij e.e.a. had moeten zien en dat er een flink extra bedrag uigegeven moest worden was zijn reactie: "Tja, dat is niet mijn probleem".
Nu ik dit van de buurvrouw heb gehoord mag het duidelijk zijn dat ik mijn zonweringen niet bij E&S in Hummelo ga kopen.

Uitgevoerd op 20-09-2022

B

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Sunfloor

Slechte communicatie

19 maart 2022 is meneer sunfloor langs geweest nav offerte. Heeft de maten opgenomen en vanwege de breedte van de zonwering, 5.70, moest er een extra steun in het midden komen en dat betekende extra kosten. Ik ben daarmee akkoord gegaan. Eea zou binnen 3 weken geleverd worden.
Na 6 weken maar eens gebeld want niets gehoord. Daarop kreeg ik 1 regelig mailtje dat het de daarop volgende week geleverd zou worden.
Halverwege mei is de zonwering geplaatst, dat zou een uur duren maar het werd een halve dag.
De monteurs zouden vanaf 9 uur komen maar kwamen pas om 12 uur.
De extra steun was niet bijgeleverd, monteurs wisten ook van niets en de afstandsbediening bediening werkte niet zoals de mannen gewend waren. Het bleek een ander systeem te zijn die nieuw was voor hen. Daar zijn de mannen tot halfzes mee bezig geweest. Uiteindelijk zijn ze vertrokken met de afspraak dat ze terug zouden komen. Dat is niet gelukt.

Uitgevoerd op 21-05-2022

H

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

BAB Zonwering BV / Venster View BV / Holland Pergola BV

Bad and unprofessional company

Do not do any work with this company. It is very unprofessional. I paid for a sunscreen in March 2021 - so ONE AND HALF YEAR AGO !!! - and it is still not installed and no financial refund. Your order and pay for a new screen, you get one with defects, and BAB company does not order a new one but instead tries to repair it in vain, and 1,5 year later you are still waiting for it. Very poor shocking lack of planning skills too.

Uitgevoerd op 16-07-2022

Mart

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Duidelijke afspraak. Prima werk.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van het plaatsen van een zonnescherm van 7 meter. Wij dachten dat het niet zou lukken maar de heer Bressers maakte daar geen probleem van. Wij genieten er elke dag van , nu met het mooie weer.

Uitgevoerd op 07-02-2022

Anja

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Sunfloor

Screens zijn op tijd geleverd, zijn

We zijn tevreden over de geleverde screens.
Leuke prijs.
Laat de zomer maar komen.

Uitgevoerd op 07-03-2022

Juul

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

YES Dakkapellen B.V.

Komen afspraken niet na.

Komen afspraken van offerte niet na, betaald op voorhand dus je kan fluiten naar je centen want ze houden je net zo lang aan het lijntje tot je het opgeeft of tot de verzekering de door hun gemaakte schade dekt. Schandalig dat een bedrijf op deze manier zaken kan en wil doen.

Uitgevoerd op 01-03-2022

Ton

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Rolluikentechniek

Service van dit bedrijf is er niet

De 3 rolluiken aan ons huis zijn door dit bedrijf geplaatst prima gedaan. 3 maanden geleden mail gestuurd voor het afstelen van een van de rolluiken een van de ramen kan niet ver genoeg open geen bericht ontvangen. Door mijn fout is een van de rolluiken tegen een raam aangekomen en uit balans geraakt de achterdeur kan niet meer open, na tel contact een mail gestuurd na 3 weken nog geen bericht gehad via de mail. De communicatie verloopt niet zoals het bij een bedrijf behoort te zijn. met vriendelijke groet T. Huurman

Uitgevoerd op 17-02-2022

Dj

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Sunfloor

Waardeloos bedrijf

Hele slechte ervaringen met dit bedrijf heeft een screen voor de carport geplaatst maar die waaide er met een beetje wind uit zijn geleiders terwijl deze meneer had gezegd dat het niet gebeuren zou kon de screen wel hebben.
Veel gebeld en gemaild ze zijn een keer langs geweest om er wat aan te doen terwijl de monteur zei dat de screen niet geschikt was voor de carport.
Daarna hebben ze onderdelen opgestuurd en die moesten we zelf plaatsen maar dan hoor je later dat dan de garantie vervalt. We wíllen de koop ontbinden maar deze meneer geeft geen gehoor belooft van alles om langs te komen met iemand van de leverancier en u raad het al nooit langs gekomen wat een waardeloos bedrijf nooit mee in zee gaan.

Uitgevoerd op 11-11-2020

Th.m

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Zeeland Raam Techniek

Aanbevolen door klant

Erg snelle offerte,

Kreeg mogelijkheid tot snelle levering, 3keuze mogelijkheden binnen onze keuze, kleur en afwering electrische bediening goede communicatie, aantrekkelijk prijs, vakkundige montage door monteurs, kortom wij kunnen deze firma van harte aanbevelen. Fam.Hermsen Middelburg.

Uitgevoerd op 24-12-2021

Pieter

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Broers Zonwering

Ik ben Zeer tevreden over de Firma

Super correcte en vriendelijke mensen keurig op tijd geleverd en vakkundig gemonteerd .
Als iemand overweeg om een zonwering aan te gaan schaffen kan ik u zeker aanraden om de zonwering bij de firma Broers zonwering te kopen . Echte vakmensen die zeer nauwkeurig en netjes hun werk doen .
Ik ben erg blij met de firma Broers zonwering en daarom geef ik deze firma een dikke 10 en 5 sterren .

Uitgevoerd op 26-11-2021

Robert

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Dakven Daglichtspecialisten

Aanbevolen door klant

Betrouwbare vakmensen met passie

Dakvensteronline heb ik ervaren als klantvriendelijk professioneel bedrijf. Technicus Ferry overtrof onze verwachtingen en is een fijne persoonlijkheid. Hij werkt oplossingsgericht en heeft het beste met zijn klant voor. Bij een klein probleempje met de buitenzonwering kwam hij zelfs op de vrijdagavond om dit euvel te verhelpen.
Wij gaan voor ons nieuwe Velux- projectje graag weer in zee met dit bedrijf.

Uitgevoerd op 28-07-2021

Roy

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

YES Dakkapellen B.V.

Prutsers.

Zouden rolluik stekker klaar op leveren, betalen op voorhand. Monteurs klemmen de kabel tussen raam en kozijn en zijn blij om op tijd naar huis te kunnen. Geconfronteerd met hun gepruts zeiden ze dat het kwam doordat ze niet het juiste gereedschap bij hadden, een collega zou een afspraak maken om het af te komen maken. Week later zelf gebeld; ze zouden terug bellen.. dit tot 5x toe! Zijn nu twee maanden verder en nog niemand geweest, ze geven aan het te druk te hebben waardoor ze de reeds betaalde en niet afgemaakte werken niet af komen maken. Schandalige gang van zaken, gelukkig hebben we rechtsbijstand.

Uitgevoerd op 06-04-2021

Jeannette

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Pape Kunststoffen en Zonweringen

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden echt goed team samen

Ik heb 3 rolluiken en 1 screen laten plaatsen waar ik zeer tevreden over ben de monteurs weten goed waar ze mee bezig zijn en leveren zeer vakkundig werk en zijn samen een bijzonder goed team dus bij Pape rolluiken ben je bij het goede adres

Uitgevoerd op 19-05-2021

Daisy

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Pape Kunststoffen en Zonweringen

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden erg netjes

Mooie rolluiken besteld netjes en snel gemonteerd.
Erg fijne mensen

Uitgevoerd op 04-05-2021

Arend

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

YES Dakkapellen B.V.

Aanbevolen door klant

Kreurig werk van die Zeeuwen!

Het begon al heel relaxed, want we mochten niet eens de offerte tekenen van de Advieseur van YES. Hij wou dat wij de juiste keuze moesten maken tussen YES en de concollegas. Werk in halve dag geregeld en geen truckjes bij de prijsopgave. Geen onverwachte kostenposten extra en keurige binnenafwerking. Complimenten!!

Uitgevoerd op 14-04-2021

Jan

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Jadema Zonwering

Aanbevolen door klant

Vakkundig, nauwkeurig

Bij het informatie aanvragen en overleg over de offerte en het maken van een inmeetafspraak al meteen een goed gevoel. Werd prettig te woord gestaan. Had bij het inmeten hetzelfde gevoel. Jadema heeft 7 rolluiken vakkundig geplaatst. Er wordt met de klant mee gedacht en er is tijd voor een praatje. Net en vakkundig werk geleverd!

Uitgevoerd op 10-03-2021

Alita

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Zeeland Raam Techniek

Aanbevolen door klant

Snelle en volledige reactie. Top we

Geweldige service. Snel antwoord en prima afspraken kunnen maken. Ook via email heel snel reactie. Wij zijn tevreden. Binnen twee weken van een defect rolluik naar plaatsing van nieuw.

Uitgevoerd op 10-03-2021

JGMA

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Seasons Zonwering & Garagedeuren

zonnescherm ondeskundig gemonteerd

Het scherm is ondeskundig geplaatst, meerdere onnodige gaten in de muur en kunststofgevel gemaakt, het elctr. snoer ook hier 2 gaten voor gemaakt midden boven de terrasdeur ipv netjes in de linkerhoek en helemaal niet afgewerkt. Blijf zitten met houtklossen, houten vulstokjes (die er inmiddels al zijn uitgevallen ) en gaten in muur en in de kamer. Hij had een offerte gemaakt maar moest toch nog, toen het scherm eenmaal hing, 300 euro extra betalen, contant graag en direct bij aflevering!
Uiteindelijk heb ik de Rijdende Rechter, Mr. Reed, benaderd, die wilde mij wel bijstaan, maar meneer wilde hier niet aan meewerken. Ik blijf zitten met een enorme kater en zoek nu een derde, erkend bedrijf, om mijn schade alsnog te verhelpen en het zonnescherm wel mooi tegen de gevel te plaatsen.

Uitgevoerd op 08-05-2020

GJ

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Zonneschermshop

Aanbevolen door klant

Fabtastisch

Met zeer vakkundig personeel werd mijn zonnewering geïnstalleerd! Er werd nauwkeurig en schoon gewerkt, afstelling van het scherm was top.

Prettige samenwerking, ben zeer tevreden!

Uitgevoerd op 12-08-2020

Eveline

Zonnescherm plaatsen of vervangen

Prosole Zonwering.

Doe geen zaken!

Lees mijn review in de toegevoegde bestanden, hij is te lang om hier te plaatsen. Het is echt ronduit belachelijk hoe Prosole service verleent! 4 maanden na aanbetaling pas een zonnescherm geplaatst, in de tussentijd 20 keer gebeld en meerdere keren gemaild en geen contact gekregen. Tijdens het plaatsen een scheldende monteur die tegen mijn hek aan stond te schoppen en uiteindelijk boos wegreed. Vervolgens beloofde compensatie en dat dan toch weer terugtrekken. Echt, Prosole mag goedkoper zijn qua offertes maar het is het wachten en de slechte service echt niet waard. Met mij velen buren die ook geen contact met ze konden krijgen en ook zo lang hebben moeten wachten.

Uitgevoerd op 05-08-2020

Julia

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

BAB Zonwering BV / Venster View BV / Holland Pergola BV

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima bedrijf

Goed contact gedurende het hele proces, van offerte aanvraag tot montage. Er was even een misverstand over de bediening (we hadden elektrisch afgesproken, maar bij montage had men gerekend op handmatige bediening) maar dit werd snel en professioneel opgelost. We zij heel blij met onze zonwering!

Uitgevoerd op 22-04-2020

William

Rolluik plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

aardig personeel en goed in orde

het werk was op tijd klaar, en professioneel personeel , wij zijn erg blij met de verkoeling op onze dochters kamer. top !!

Uitgevoerd op 24-04-2020

Jeffrey

Rolluik plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Snel geleverd en goed gemonteerd!

Zipscreen beneden en boven hordeuren en rolluiken geplaatst. Snelle levering en goede montage.

Uitgevoerd op 01-06-2020

Filter reviews