Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Herman

Waterontharder installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Super goed

Snel en kundig geïnstalleerd! Ook vooraf is de communicatie goed en duidelijk.
En de waterontharder werkt zeer goed! Heel blij mee!

Uitgevoerd op 15-03-2024

Samuel

Waterontharder installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Erg goede service

Ik ben erg goed geholpen door Marianne, ik hoop dat de installatie ook voorspoedig zal gaan

Uitgevoerd op 04-03-2024

John

Waterontharder installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Toch nog een goede waterontharder gevonden

Dankzij Solvari ben ik terecht gekomen bij Soft Water Systems , de waterontharder die hier werd aangeboden sluit aan bij mijn wensen. Ook de onderhoudskosten vallen mee, als je een onderhoudscontract afsluit. De waterontharder wordt 1 Maart geplaatst, dus ik kan verder nog geen oordeel geven.

Uitgevoerd op 14-02-2024

JH

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

prijs/kwaliteit/uitleg thuis prima

Prima uitleg aan huis, snelle offerte en daarna heel snel uitgevoerd. In overleg nog wat extra werk ervan gemaakt. Prettige mensen om over de vloer te hebben.

Uitgevoerd op 14-04-2023

Lia

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Snelle afhandeling en fijne install

Goed advies, snelle levering, fijne monteur en alles wordt netjes afgeleverd en opgeruimd.

Uitgevoerd op 16-02-2023

Take

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Helder, duidelijk en vriendelijk

Bijzonder vriendelijke monteur langs gehad die de waterontharder kwam installeren.

Uitgevoerd op 01-12-2022

Henk

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed en eerlijk advies.

Goed en eerlijk advies tijdens gesprek zonder andere aanbieders af te kraken. Goede communicatie met bedrijf en installatie is super goed verlopen. Ook problemen worden direct opgelost.

Uitgevoerd op 05-01-2022

martin

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

zoals in het voorbeeld. Nauwkeurig

Perfect passend advies. Meedenkend en snelle service vwb offerte maar ook de plaatsing

Uitgevoerd op 31-08-2022

Margriet

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, erg klantvriendelijk

werk is netjes en snel uitgevoerd

Uitgevoerd op 25-08-2022

Sirwankoemar

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Ben vrijwel tevreden, minder kalk

Het apparaat is ingesteld op 0, maar de kalkgehalte in het water is niet 0, wel sterk verminderd.
Al bij al ben ik tevreden. De badkamer zit minder snel onder de kalk.

Uitgevoerd op 06-07-2022

Corne

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Erg goed werk geleverd

Erg goed werk geleverd keurig op tijd en erg vriendelijke monteur alle afspraken precies nagekomen

Uitgevoerd op 04-08-2022

sabina

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

deskundig advies en installatie

Deskundig advies over waterontharders eerlijke prijs transparant .
Installatie van de waterontharder ook door een deskundige loodgieter mooi werk geleverd.

Uitgevoerd op 22-07-2022

Ronald

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Vanaf eerste begin prettig contact

Keurige installatie en prettige contacten en oplossingsgericht.

Uitgevoerd op 11-07-2022

Ad

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Apparaat is inmiddels al een jaar of twee geleden geinstalleerd en we zijn nog steeds bijzonder tevreden.
Niet dat we echt veel verschil proeven of dat we minder zeep/shampoo gebruiken, maar we merken het het meeste bij de douche. Geen last meer van kalkresten op glas en tegels !
Ook ontkalken van diverse apparaten is niet meer nodig!

Uitgevoerd op 01-02-2020

Miranda

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede uitleg, keurige plaatsing

Prima advies over de ontharder, wat voldoende is voor ons huishouden. Ontharder is mooi geplaatst, netjes gewerkt geen rommel gemaakt.

Uitgevoerd op 14-06-2022

Matthijs

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitstekende service

Fijn overleg met de planning, konden 2 dagen eerder komen om te installeren.
Na installatie was er een kleine lekkage aan de ontharder zelf, maar na een telefoontje met de monteur was dit binnen een paar uur eenvoudig en snel weer opgelost!

Absoluut een aanrader

Uitgevoerd op 13-06-2022

Tijn

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Keurig volgens afspraak

Prima contact en alles geleverd volgens afspraak.

Uitgevoerd op 24-05-2022

D.G.

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig , zeer tevreden.

werk is perfect uitgevoerd.

Uitgevoerd op 23-05-2022

Saskia

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Perfecte service voor scherpe prijs

Onwijs blij met mijn keuze om Z8 Water de waterontharder te laten plaatsen.

Binnen 2 weken zelfs geplaatst bij ons thuis en wil niet meer zonder!

Uitgevoerd op 01-05-2022

Bianca

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Tevreden over het gehele traject

Medewerkers zijn professioneel en aardig. Afspraken goed nagekomen en netjes gewerkt. Tevreden over het resultaat.

Uitgevoerd op 10-05-2022

Corné

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer goed product, klantvriendelijk

Soft Water is echt een goede investering. Ons water is echt superzacht. Totaal geen kalk aanslag meer te zien. De service is heel goed en ook de montage. Zeer klantvriendelijk. Ook de montage was zeer kundig en netjes.

Uitgevoerd op 28-04-2022

Karlien

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de hele gang van zaken. De installateur kwam zelf kijken om een offerte uit te brengen. Hij kon dus zien waar de cilinder geplaatst moest worden. Heel fijn omdat de ruimte in de meterkast beperkt is. Gelukkig was het mogelijk om zowel de cilinder als de zoutbak daar te plaatsen. Het installeren ging ook helemaal naar wens. Alles werd netjes achter gelaten. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de werking van het systeem zelf. En ook daar zijn we heel tevreden mee. We merkten meteen het verschil. Kortom een absolute aanrader!

Uitgevoerd op 26-04-2022

M.A.A.

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Keurige installatie

Werk is netjes uitgevoerd. Helaas is er een waterleiding beschadigd tijdens boorwerkzaamheden maar dit is keurig opgelost. Kundige monteur die uitleg gaf over de werkzaamheden en componenten die werden gebruikt.

Uitgevoerd op 05-04-2022

Maarten

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Fijne monteur

Hij was een uur te vroeg, vroeg of dat het uitkwam (en dat deed het). Hij had echt verstand van zijn vak en ging gewoon de kruipruimte in (technisch beste aansluiting op riool) ipv makkelijker alternatief (via de keukenplint). Werk ging vlot, netjes en goed.

Uitgevoerd op 07-04-2022

Rob

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed advies en communicatie

Goed en persoonlijk advies gekregen, afspraken waren duidelijk en werden goed nagekomen en installatie verliep vlekkeloos. Nu lekker en onthard water!

Uitgevoerd op 04-04-2022

Mark

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Snelle reactie, goede informatie

Snelle reactie, duidelijke informatie, netjes uitgevoerd.

Uitgevoerd op 07-04-2022

Jolanda

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Wij zijn meer dan tevreden

Duidelijk advies aan huis; Monteur Eddy werkt netjes en vakkundig; Kortom alles is verlopen zoals afgesproken. Dikke duim en we weten jullie te vinden als we ooit gaan verhuizen.

Uitgevoerd op 04-04-2022

Frans

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Johan heeft keurig werk geleverd bij het installeren van de waterontharder.
Hij heeft ook meegedacht over de juiste plaats, zoals op de foto's te zien is.
Het systeem werkte vrijwel direct merkbaar.

Uitgevoerd op 25-03-2022

Jan

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer deskundig geinstalleerd

De waterontharder is zeer deskundig geinstalleerd. de monteur denkt goed mee en zorgt voor een optimale installatie. de waterontharder werkt uitstekend en overtreft onze verwachtingen.

Uitgevoerd op 11-03-2022

Filia

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Netjes gewerkt, aardige man( Eddy). Eddy bracht de zakken met zout voor ons naar de schuur. Echt lief! We hebben nog maar een week zacht water, maar zijn nu al heel tevreden.

Uitgevoerd op 08-03-2022

Filter reviews