Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Mayke Sanders

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Wij zijn erg tevreden.

De kunststof kozijnen zagen er degelijk uit. Een van de medewerkers was bijzonder goed op de hoogte en gaf ons goede adviezen. Er moest aan het badkamer raam nog een kleine correctie aangebracht worden dit werd later snel verholpen.

Uitgevoerd op 19-10-2015

Paul Zwartjens

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Een aanrader!

Onze gevelbekleding was nodig aan vervanging toe en hiervoor werd Opweg
ingeschakeld. We hadden goeie referenties gelezen en deze tezamen met de
offerte gaven ons alle vertrouwen.
De werkzaamheden betroffen aan vier kanten van het huis de houten gevels
vervangen door kunststof gevels, kleur 'wijnrood'.
Het resultaat is verbluffend! Wat een verbetering!
De werkzaamheden werden door Wilfred uitgevoerd op een accurate wijze. De
overlast was minimaal, het resultaat optimaal! Wij danken Opweg hartelijk en zijn superblij met onze keuze voor Opweg!

Uitgevoerd op 19-10-2015

Marcel Bouman

Kozijnen plaatsen of vervangen

Uitstekend! Aanrader!

Uitstekende service en de producten (gevelbeleding van Keralit en de kozijnen) zijn van top kwaliteit. Alles is geplaatst door vakmensen die uitstekend weten wat er gedaan moet worden. Totaal geen schade binnen na het verwijderen van de oude kozijnen en keurig de nieuwe weer geplaatst.
Ook het werktempo is hoog en het team is zeer vriendelijk in de omgang. Absoluut een aanrader dit bedrijf. Hier gaan wij nog zeker verder zaken mee doen

Uitgevoerd op 16-10-2015

B Gopie

Kozijnen plaatsen of vervangen

nauwkeurig en op tijd.

goed geadviseerd, netjes en profesioneel werk afgeleverd.
zeer te vreden voor het werk wat ze hebben geleverd.
zeer tevreden over de medewerker.

Uitgevoerd op 14-10-2015

Arnoud ten Haaft

Dak isoleren

Goed werk afgeleverd!

In goed overleg de dikte van de PUR schuim isolatie tegen stalen buitenwanden en bovendek bepaald. Helaas nog wel flink wat trimwerk nodig om op diverse plaatsen te dik aangebrachte isolatie te verwijderen.

Uitgevoerd op 14-10-2015

Charlie Kuypers

Spouwmuur isoleren

Net werk + Nette prijs!

Goede communicatie, net werk én een nette prijs afgegeven!

Uitgevoerd op 13-10-2015

Evert Melgert

Zonnepanelen installeren

goed vakkundig gemaakt.

Advies was zeer goed,prijs kwaliteits verhouding goed.

Uitgevoerd op 12-10-2015

Petra van Rijswijk

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Oog voor detail

"Heel veel offertes gezien en veel verkopers/vertegenwoordigers aan huis gehad. Er was er maar één die bepaalde onmogelijkheden zag en daar een oplossing voor bood. Peter Willems van AURAKOZIJNEN. Een gewone vent met een NO-nonsens verhaal. En dan de mannen die de kozijnen geplaatst hebben: wat een vakmensen!. Bas een man met oog voor detail en hart voor het vak. Wij hebben de mooiste kozijnen van het dorp en zijn super tevreden. Wij komen zeker terug bij Aura voor andere klussen! "

Uitgevoerd op 11-10-2015

Kim van Dam

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Zeer tevreden

Het eerste gesprek was uitgebreid, informatief en professioneel. De offerte was keurig uitgesplitst zoals door ons verzocht. Communicatie over kleine veranderingen vanuit onze zijde was prima. Ook na akkoord geven voor uitvoering bleef de communicatie goed. Vanuit de externe fabrikant waren wat probleempjes. Hier werden we goed van op de hoogte gehouden en het werd goed opgelost. Vriendelijke, vakkundige medewerkers, mooi materiaal, mooi geplaatst en goede service maakten het plaatje compleet.

Uitgevoerd op 06-10-2015

Rene Pulles

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

top service en bedrijf.

Kregen duidelijke uitleg over hoe het kozijn eruit ziet ( voorbeelden ) vriendelijk personeel en snel geleverd en gemonteerd. Als je wil leggen ze alles uit hoe ze plaatsen en je kan ze alles vragen over de kozijnen. Ook de monteurs zijn goed ingelicht en weten alles te vertellen.

Uitgevoerd op 06-10-2015