Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Corne van Kaam

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Wij zijn zeer tevreden

Alle afspraken netjes nagekomen en alles is door kundige mensen aangelegd.

Uitgevoerd op 19-12-2016

P. G.

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima.

Prima uitleg over het product bij ofreren.
Prettige contacten en goede werknemers.
Kortom een volgende keer zou ik dit bedrijf weer contracteren!

Uitgevoerd op 18-12-2016

Miek van Kempen

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig. Persoonlijke aandacht

Goede persoonlijke informatie. Keurige mensen. Snelle levering.

Uitgevoerd op 16-12-2016

Wendy Woelders

Zonnescherm plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Professioneel en persoonlijk

Zonneschermshop.com werkt op een professionele maar ook persoonlijke manier, waardoor je je prettig en kundig geholpen voelt. Duidelijk advies, komen afspraken netjes na en leveren goed werk af. Aanrader!

Uitgevoerd op 14-12-2016

Roel Kaufman

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

In een woord top gedaan

Advies als gegeven was voor ons gelijk al zo goed dat bijna gelijk een beslissing hadden genomen, in afwachting van meerdere offerte's.
Werkzaamheden keurig en netjes uitgevoerd, lof voor deze firma.

Uitgevoerd op 13-12-2016

Dirk Jan van de Mheen

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Het werk is snel en goed uitgevoerd

Vanwege vertraging op een ander werk ongeveer 2uur is bij mij het werk uitgevoerd met een dubbele ploeg.
Prima.

Uitgevoerd op 13-12-2016

Ruud Mansveld

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima advies, goed werk.

Prima advies, netjes gewerkt en afspraken nagekomen

Uitgevoerd op 13-12-2016

Patrick Klokgieters

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en volgens afspraken

Erg vakkundig, en veel verstand van isoleren. Ook erg goed voorgelicht over het geheel. Zeker in ons geval vond ik de prijs icm bodemafsluiter marktconform en een hele nette prijs. Alles volgens afspraak gemaakt en geen verrassingen tijdens of achteraf. Een echter aanrader!

Uitgevoerd op 12-12-2016

W.F. Muller

Zonnepanelen installeren

Solarkompas

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Tevreden

Keurig en snel uitgevoerd.

Uitgevoerd op 10-12-2016

Pieter Dalip

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt en zoals afgesproken

Eerste gesprek goed alles uitgelegd, afspraken goed nagekomen, deskundig personeel, werkzaamheden goed uitgevoerd en plezierig in omgang

Uitgevoerd op 10-12-2016