Reviews (77)

Schrijf een review

Lies

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Professioneel, mooi resultaat

Aura kozijnen is een professioneel bedrijf dat mooi werk heeft afgeleverd. Ik heb meerdere bedrijven langs laten komen maar Peter kon op een duidelijke manier alles uitleggen, zodat het voor mij makkelijk was om een keuze te maken. Ik heb in het hele huis alle ramen en kozijnen laten vervangen. De voordeur is vervangen en achter zijn openslaande deuren geplaatst. De werkzaamheden zijn door Ron en zijn zoon Nick uit Beuningen gedaan en binnen een week afgerond. Elke dag werd de boel steeds netjes achter gelaten. Nadat alles is geplaatst heb ik ook voor de raamdecoratie gekozen, zodat het niet alleen buiten maar ook binnen helemaal af is. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

Uitgevoerd op 17-01-2020

Lies

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Professioneel, mooi resultaat

Aura kozijnen is een professioneel bedrijf dat mooi werk heeft afgeleverd. Ik heb meerdere bedrijven langs laten komen maar Peter kon op een duidelijke manier alles uitleggen, zodat het voor mij makkelijk was om een keuze te maken. Ik heb in het hele huis alle ramen en kozijnen laten vervangen. De voordeur is vervangen en achter zijn openslaande deuren geplaatst. De werkzaamheden zijn door Ron en zijn zoon Nick uit Beuningen gedaan en binnen een week afgerond. Elke dag werd de boel steeds netjes achter gelaten. Nadat alles is geplaatst heb ik ook voor de raamdecoratie gekozen, zodat het niet alleen buiten maar ook binnen helemaal af is. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

Uitgevoerd op 17-01-2020

Dave

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

goed bedrijf. Prettig samengewerkt!

Echte profesionals. goede communicatie en komen afspraken na. Top

Uitgevoerd op 23-12-2019

dave

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed bedrijf! Komen afspraken na

zie hierboven: echte professionals.

Uitgevoerd op 23-12-2019

Niels

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Top, ik zou het zeker aanbevelen.

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, goed advies gehad.
Er is een fabricage fout, maar daar kunnen ze niets aan doen en hebben het gemeld.

Uitgevoerd op 12-02-2020

Manon

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed overleg, meedenken, kwaliteit

Goed advies gekregen over onze schuifpui en keukenraam. Vervolgens alles snel geregeld zodat onze verbouwing geen grote vertraging opliep. Plaatsing zeer vakkundig.
Afgelopen zomer ook op de bovenverdieping een kunststof kozijn laten plaatsen ter voorbereiding op de komst van ons kindje. We waren wat laat met regelen dus de geplande plaatsing lag rond de uitgerekende datum. Spannend. Maar toen er een maand eerder een plekje vrij kwam werden we gelijk gebeld of we het fijn vonden als ze het kozijn eerder kwamen plaatsen. Dat is nou meedenken! In een halve dag was het geplaatst, erg fijn!

Uitgevoerd op 25-11-2018

Roy

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden. Uitstekend vakwerk.

Ik heb alle kozijnen laten vervangen door Aura Kozijnen. Buiten dat zij de goedkoopste waren hebben ze zeer mooi werk afgeleverd. Alles volgens afspraak en zeer netjes afgewerkt. Kortom een zeer prettige ervaring!

Uitgevoerd op 07-10-2019

Rona

Nieuwe voordeur en een raam en kozijn

Vriendelijk, nauwkeurig en netjes.

Keep up the good work.

Uitgevoerd op 15-06-19

Aura Kozijnen
Offerte aanvragen

Locaties

  • Mill

    Hoogstraat 18
    5451BJ Mill
Aura Kozijnen

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Aura Kozijnen

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Aura Kozijnen door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten