Aura Kozijnen

9.3 (72 Reviews )
Offerte's vergelijken
Aura Kozijnen

Deel dit bedrijf

Reviews (82)

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Goed overleg, meedenken, kwaliteit

Goed advies gekregen over onze schuifpui en keukenraam. Vervolgens alles snel geregeld zodat onze verbouwing geen grote vertraging opliep. Plaatsing zeer vakkundig.
Afgelopen zomer ook op de bovenverdieping een kunststof kozijn laten plaatsen ter voorbereiding op de komst van ons kindje. We waren wat laat met regelen dus de geplande plaatsing lag rond de uitgerekende datum. Spannend. Maar toen er een maand eerder een plekje vrij kwam werden we gelijk gebeld of we het fijn vonden als ze het kozijn eerder kwamen plaatsen. Dat is nou meedenken! In een halve dag was het geplaatst, erg fijn!

Uitgevoerd op 25-11-2018

Antwoord van Solvari

Beste Manon,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Aura Kozijnen. Zeer netjes van de firma om u te contacteren dat er een plekje is vrij gekomen. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe kozijnen en wellicht kunnen wij u in de toekomst nogmaals van dienst zijn bij een offerte aanvraag voor een project aan uw woning.

Fijne dag!

^Shannon

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden. Uitstekend vakwerk.

Ik heb alle kozijnen laten vervangen door Aura Kozijnen. Buiten dat zij de goedkoopste waren hebben ze zeer mooi werk afgeleverd. Alles volgens afspraak en zeer netjes afgewerkt. Kortom een zeer prettige ervaring!

Uitgevoerd op 07-10-2019

Antwoord van Solvari

Beste Roy,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de firma Aura Kozijnen. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe kunststof kozijnen en wellicht kunnen wij u in de toekomst nogmaals van dienst zijn bij een offerte aanvraag voor een project aan uw woning.

Fijne dag!

^ Shannon

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Vriendelijk, nauwkeurig en netjes.

Keep up the good work.

Uitgevoerd op 15-06-19

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Alles verwerkt conform afspraak

Zeer keurig werk geleverd, in één woord zeer professioneel.

Uitgevoerd op 23-05-19

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Vakbekwamen, betrouwbaar, eerlijk

Een fijn gesprek met Peter gehad. Nam alle tijd voor de afspraak. Had voorbeeld van kozijn bij om het te zien en te voelen. Maakte absoluut geen gehaaste indruk wat erg fijn werkt. Na een 2e bezoek van Peter bij aura ramen in de showroom geweest. En was er al snel uit dat ik de juiste keus maak om met aura ramen in zee te gaan. Na alles duidelijk uitgewerkt te hebben met tekeningen en duidelijke tekst een afspraak in overleg gemaakt. Peter besteed het uitvoeren uit aan een ander bedrijf. Vader en zoon van het bedrijf kwam de kozijnen plaatsen. De samenwerking van deze 2 mannen is fantastich en werken erg netjes. Van begin tot het einde klopt het verhaal gewoon. Dik tevreden

Uitgevoerd op 06-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Maarten,
Fijn dat u uw uitgebreide review wilt delen over Aura Kozijnen. Zo te horen hebben ze u echt goed geholpen en kunt u gaan genieten van uw nieuwe kozijnen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Alles volgens afspraak.

Mooie prijs overeengekomen en alles netjes volgens afspraak geleverd en geplaatst.

Uitgevoerd op 25-05-19

Antwoord van Solvari

Beste William,
Bedankt voor het delen van uw positieve review. Goed om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
8
Afspraken

mooi goede prijs kwaliteit

de mensen van aura kozijnen kwamen netjes de afspaken na. Ze ruimde elke dag netjes de rommel op en deden zelfs stofzuigen

Uitgevoerd op 17-04-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden.

Zeer goed advies.vakkundige monteurs.afspraken goed nagekomen.

Uitgevoerd op 29-10-18