Reviews (41)

Schrijf een review

Jerry

Vloer en muur isolatie
Aanbevolen door klant

Afspraak gemaakt voor een offerte.

Dhr Abbing was erg open en eerlijk in zijn beoordeling over de extra isolatie voor onze woning.
Na enkele controles en berekeningen kwam hij tot de conclusie dat extra isoleren geen winst op ging leveren. Bedankt voor de eerlijkheid mag ook wel eens gezegd worden.

Uitgevoerd op 06-09-2022

J

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Eerlijk advies en ook heel netjes

Iedereen ook erg aardig

Uitgevoerd op 20-07-2022

Ron

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Mensen met passie voor vakwerk

Door BKW isolatie onze kruipruimte en onze spouwmuren laten isoleren. Vanaf het begin van de opname tot aan de werkzaamheden zeer goed geholpen met heel vriendelijk personeel.

Uitgevoerd op 16-06-2022

Hans

Bodem isolatie
Aanbevolen door klant

Prima uitgevoerde klus

We hebben door BKW onze bodem laten isoleren met EPS korrels. De vertegenwoordiger, Bas, gaf ons dit goede advies omdat de kruipruimte onder het huis niet hoog genoeg was voor vloerisolatie. Om onder de woonkamer te komen moest een gat in de voortuin gegraven worden, dat was niet makkelijk gezien de aanwezige kleilaag. Nadat dit gebeurd was konden de mannen van BKW makkelijk onder het huis komen en was de klus snel en netjes geklaard. En, zoals we al hadden ervaren met een spouwisolatie klus, werd de rommel weer netjes opgeruimd. Een aantal andere bewoners hadden zich ook aangesloten bij dit project. Nu de isolatie goed op orde is zijn we vooral benieuwd naar het effect op de stookkosten de komende winter.

Uitgevoerd op 30-05-2022

Perry

Kruipruimte isoleren

Nooit uitgevoerd

Bij ons en onze buren zouden de kruipruimtes worden geïsoleerd. Men begin bij de buren gaten te boren. Na een paar uur hebben ze alle spullen in gepakt en zeiden u wordt straks door mijn collega gebeld. We zijn bijna een jaar verder en ik wacht nog op dat telefoontje.

Uitgevoerd op 21-04-2021

Detmar

Vloer isoleren

Geen zin in werken

Meneer gaf aan om niet onder de vloer te willen kijken voor een offerte, en zei dat ze niet voor onder de duizend euro te willen komen. Binnen 5 minuten was hij weer verdwenen. Kortom geen offerte, geen advies en totaal geen fatsoen.

Uitgevoerd op 14-02-2022

joop

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

zeer goed geadviseerd door Gian Abb

onafhankelijk advies, vriendelijke en accuraat

Uitgevoerd op 11-02-2022

Roger

Muur isoleren

Vakmannen met een hoog tempo!

Bas is een uitstekende adviseur en weet waar hij over praat. Bo en Maatje, die de klus geklaard hebben, belde keurig een kwartier van re voren dat ze er aan kwamen. Na een kop koffie gingen ze rap aan de slag. Hoog tempo en ze werken netjes. De boorgaten zijn keurig dichtgemaakt en je ziet er niets van. Omdat er nog twee buren meededen hadden we een hele keurige prijs. Top bedrijf!

Uitgevoerd op 30-12-2021

BKW Isolatie B.V.
Offerte aanvragen

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij BKW Isolatie B.V.

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met BKW Isolatie B.V. door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten