Reviews (25)

Ayo

Zonnepanelen installeren

ICE Energy

Aanbevolen door klant

Too prijs/advies & snelle levering

Binnen een week een zonnepaneel nodig? Contacteer hen. zo snel! andere bedrijven bekenden dat ze niet konden bieden wat Ice Energy te bieden had, zowel qua prijs als qua levering. Ze zouden 5 sterren moeten zijn.

Uitgevoerd op 21-08-2023

Ayotunde

Zonnepanelen installeren

ICE Energy

Aanbevolen door klant

Het beste advies.

Zeer snel en goed personeel. Ze hebben veel kennis en geven het beste advies.

Uitgevoerd op 21-08-2023

Jan

Zonnepanelen installeren

ICE Energy

Aanbevolen door klant

Goede relatie goede informatie.

't s prima. uitstekend installatie. snel geleverd. Wat meer kan ik zeggen!

Uitgevoerd op 18-08-2023

Jan

Zonnepanelen installeren

ICE Energy

Storing wordt niet goed opgelost

Na veel bellen en mailen zijn ze 2 keer geweest, nog steeds storingen

Uitgevoerd op 25-01-2023

Henk

Zonnepanelen installeren

ICE Energy

Deel 2 review

Omdat ik al vanaf juli een overeenkomst had gesloten en aanbetaling gedaan van 30% aan ICE Energy heb ik tot 16 november kunnen wachten tot de eerste afspraak, zie andere review. In het andere review benoemde ik al dat ik na een toezegging van Ice Energy op 5 december zou worden gebeld heb ik niets meer vernomen. Bellen naar het nummer van ICE Energie zorgt voor contact met een persoon die niet boeit en alleen maar zegt Ik kan de eigenaar alleen maar bellen, heb geen telefoonnummer.Via via het privé nummer van eigenaar kunnen achterhalen en na meerdere pogingen werd de telefoon pas opgenomen toen ik anoniem belde. Duizend maal excuus en de reden is dat bijna al zijn personeel ziek is waardoor alles uitloopt ook als excuus dat de materialen niet geleverd kunnen worden.
Aangegeven heel ontevreden te zijn Waarna uiteindelijk op 23 dec alles netjes is geïnstalleerd en nu goed werkt. Hij is ook nog 30 dec langsgekomen om te excuseren.

Uitgevoerd op 23-12-2022

A.

Zonnepanelen installeren

ICE Energy

Geen contact meer mogelijk

Al 3x een optimizer kapot gegaan, nu doet een paneel het niet meer. IceEnergy zegt dat zij het niet meer weten en reageren helemaal nergens meer op. Ik zit met een niet functionerend systeem en ze laten mij gewoon in de steek. Pas op, IceEnergy levert géén nazorg, garantie leveren ze niet en niemand kan ze wat maken. Dit zijn echte cowboys. Inmiddels ben ik overgestapt naar een andere installateur die het probleem heeft opgelost. Mijn les: let niet alleen op een mooie aanbieding, maar kijk in de reviews vooral hoe het bedrijf omgaat met problemen. Verdienmodel van IceEnergy is: snel leveren en weer doorgaan.

Uitgevoerd op 16-03-2022

Roel

Zonnepanelen installeren

ICE Energy

Onbetrouwbare firma, niet doen!

Drie weken voor installatie van zonnepanelen werd ik gebeld met de mededeling dat de omvormer niet leverbaar was. En dat terwijl ik daar eerder specifiek naar had gevraagd, en het antwoord was dat levering geen probleem zou zijn. Kreeg vervolgens aanbod om andere omvormer te nemen, voor €5.000 (!) meer dan de oorspronkelijke prijs. Dit zou de totale kosten met 25% verhogen, naar €25.000. Ik heb de order direct geannuleerd, want hier trap ik niet in. Onbetrouwbare firma!

Uitgevoerd op 09-01-2023

Jacqueline

Zonnepanelen installeren

ICE Energy

Levering wordt steeds uitgesteld en

De koop was zo gesloten maar de levering is nu al 2 keer uitgesteld en we zijn inmiddels bijna een jaar verder. We hebben een flinke aanbetaling gedaan maar ik vrees dat we die kwijt zijn. Het vervelende is dat je niemand kunt bereiken. Callcenter neemt telefoon aan en maakt terugbel notitie, maar terugbellen of reageren op mail doen ze niet. Weet iemand wat je kunt doen om je aanbetaling terug te krijgen?

Uitgevoerd op 16-12-2022

ICE Energy
Offerte aanvragen

Contact

De Hooistreep 4A
3751LW, Bunschoten-Spakenburg

Locaties

  • Bunschoten-Spakenburg

    De Hooistreep 4a
    3751LW Bunschoten-Spakenburg
ICE Energy

Deel dit bedrijf