Reviews (62)

Bas

Meubels op maat

Mooie trapkast!

Conform afspraken de trapkast op een nette wijze gerealiseerd. Vriendelijke en keurige mannen. Werken netjes.

Uitgevoerd op 11-10-2023

Aanbevolen door klant

Lekkage gootstenen verhelpen

Zeer aardige man, meedenken wat er nodig was, duidelijk in de prijs, had geduld en heeft ons goed geholpen.

Uitgevoerd op 27-03-2023

Aanbevolen door klant

Schimmel verwijderen van plafond (4m2)

Uitgevoerd op 31-01-2023

Aanbevolen door klant

Volledige renovatie keuken (3,34m bij 2,88m bij 2,95m)

Echt een aanrader! Fijne manier van communiceren en alle afspraken worden nageleefd. Tijdens de klus liepen we tegen flinke uitdagingen, maar de aannemer had altijd goede oplossing, met oog op kwaliteit en veiligheid. Precies de aspecten die je van een goede aannemer mag verwachten. Er werd heel netjes gewerkt, dat merkten we door de opgeruimde werkplek en het oog op het tegengaan van stof ontwikkeling buiten de werkplek. De afwerking zijn we ook dik tevreden over. De aannemer gaat pas weg als de klus naar wens van de klant is opgeleverd. Bedankt voor deze uitstekende aannemer!

Uitgevoerd op 25-06-2021

Aanbevolen door klant

Complete herinrichting en stylingrenovatie van een kantoorpand

Complete herinrichting en stylingrenovatie van een kantoorpand. Wij zijn een architectenburo en huren ze in voor zowel renovatie als volledige nieuwbouw, slopen, afvoeren, renoveren, schilderen, stucen, leidingwerk, tegelwerk enz. 380m2 Kantoren binnen korte tijd turnkey opleveren is heel professioneel uitgevoerd. Wij hebben met veel verschillende partijen projecten gedaan sinds 12 jaar maar met deze heren is het heel fijn schakelen. Ze zijn heel flexibel. We zijn nu weer 2 nieuwe projecten aan het opstarten. Op onze website www.lasutenbraun.nl zijn de resultaten van de eerdere projecten te zien.

Uitgevoerd op 02-11-2020

Aanbevolen door klant

Complete restaurant renovatie, van electra tot aanleg/plaatsing keuken, vloer etc.

4 Appartementen van kelder tot zolder verbouwd tot een gezinswoning en een restaurant van 100m2 helemaal gerenoveerd. Alles in goed overleg en ze verzorgen alles tot in de puntjes binnen de geplande tijd. Ze hebben kennis van zaken en geven ook goede adviezen met betrekking tot vergunningen, voorschriften en eisen voor een horeca gelegenheid. Bij een volgende verbouwing zal ik zeker weer een beroep op ze doen.

Uitgevoerd op 02-11-2020

Aanbevolen door klant

Volledige woningrenovatie

Wij zijn in contact gekomen met Remsis van RC & van Room Onderhoudsbedrijf B.V. op aanraden van onze interieurdesigner. Wij hadden een nieuw huis gekocht waar van binnen vrijwel alles is aangepakt door Remsis. Alle muren zijn blijven staan maar Remsis heeft veel elektrawerk en een paar waterleidingen omgelegd. Ook heeft hij de volledige keuken en 2 badkamers gerenoveerd. Het stucwerk hebben ze uitbesteed maar dit hebben zij goed gemanaged. Ook al het schilderwerk in huis hebben zij erg goed uitgevoerd.
Er waren een paar al bestaande fouten in het huis, maar hier hebben zij flexibel op ingespeeld en netjes opgelost.
Op dit moment zijn zij ook bij ons bezig met een paar kleine werkzaamheden waar wij ze uit tevredenheid opnieuw voor hebben benaderd.
Remsis is heel communicatief, komt de afspraken goed na en denken goed mee zonder hierin eigenwijs te zijn. Echt ontzettend blij met het afgeleverde werk! Wij genieten inmiddels van ons volledig gerenoveerde huis.

Uitgevoerd op 29-10-2020

Aanbevolen door klant

Lijst binnendeur vervangen: Normale deur - Opdekdeur

Alles was volgens afspraak en tevreden dus. Enige punt was meedenken over het eind resultaat, er was nu een.kier onder de.deur waar ik nu zelf een oplossing voor moet bedenken.

Uitgevoerd op 23-12-2019