Reviews (161)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Zeer goed

De levering verliep geheel volgens plan. Ik bedoel daarmee, geen onverwacht uitstel.
Monteurs echte topppers, verhielpen nog even ter plekke een probleem met plaatsing van een aantal panelen, die niet op de plaats konden worden aangebracht vanwege he feit dat dan de zgn nokvorsten zouden moeten verwijderd. Maar dat kwam dik in orde.
Ook over de service ben ik meer dan te spreken.
Na 2 dagen al een telefoontje van Peter Smit dat een van de panelen niet goed functioneerde.
Vervolgens bracht ie nota bene een nieuwe micro-omvormer die de volgende dag door de monteurs werd geplaatst.
Dat noem ik service!
Ben dus uitermate tevreden !
Andries

Uitgevoerd op 28-05-2022

Aanbevolen door klant

super

Goede voorlichting, prettige, vriendelijke beleefde mensen, alles zoals afgesproken, keurig alles opgeruimd. Kon niet beter.

Uitgevoerd op 12-05-2022

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Nadat de afspraak voor plaatsing 2 keer verzet is, zijn we nu zeer tevreden.

Klein puntje: vooraf is gesproken over dakdoorvoer (plat dak)voor de stroomkabel, maar de monteurs wisten van niets en deden dat nooit.

Uitgevoerd op 11-05-2022

Aanbevolen door klant

We zijn tevreden over het gehele traject: van de voorlichting tot en met de uitvoering.

De gesprekken voorafgaand aan de plaatsing van de panelen waren verhelderend en van een professionele zorgvuldigheid. Het plaatsen zelf nam nogal wat tijd in beslag, maar verliep ook goed. De panelen liggen mooi op het dak, de monteurs zijn professionele vaklui, met wie het goed overleggen was.

Uitgevoerd op 11-05-2022

Aanbevolen door klant

geweldige ervaring!

Uiteraard weten we allemaal dat materialen moeilijk te krijgen zijn, en ja, het duurde daardoor wat langer dan 14 dagen voordat ik gebeld werd voor een datum van installatie. Maar de wachttijd viel reuze mee en binnen 5 weken liggen ze er nu toch al op en ik zie hoeveel ze opbrengen. Goeie communicatie, aardige lui die monteurs. Aanraden? Zeker!

Uitgevoerd op 09-05-2022

Aanbevolen door klant

Uitstekend werk geleverd!

Het personeel en de monteurs van SunDynamics hebben uitstekend werk geleverd. Ik raad ze dan ook zeker aan!

Uitgevoerd op 07-03-2022

Aanbevolen door klant

Goed en snel gewerkt.

Alles naar tevredenheid uitgevoerd.

Uitgevoerd op 23-02-2022

Aanbevolen door klant

toppers

duidelijk en goed overleg met alles.

Uitgevoerd op 06-02-2022

SunDynamics BV
Offerte aanvragen

Locaties

  • SunDynamics Alkmaar

    Havinghastraat 32
    1817 DA Alkmaar
  • SunDynamics Assen

    Athenestraat 12
    9403 DX Assen
SunDynamics BV

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij SunDynamics BV

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met SunDynamics BV door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten