Reviews (8)

Kees

Zonnepanelen installeren

ZEROgas

Aanbevolen door klant

Prijs kwaliteit verhouding is goed.

A merken tegen goede prijs.

Uitgevoerd op 31-08-2023

Zehra

Zonnepanelen installeren

ZEROgas

Aanbevolen door klant

Goede prijs/kwaliteit verhouding

We wilden graag zonnepanelen laten plaatsen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. We kwamen door benodigde veranderingen aan onze meterkast voor obstakels te staan. Ook hierbij heeft hij ons goed geholpen en meegewerkt aan oplossingen. De monteurs van ZEROgas hebben vandaag in één ochtend de zonnepanelen geplaatst en alles keurig netjes opgeruimd. Kortom een professioneel bedrijf met vakkundig personeel dat gemaakte afspraken netjes nakomt. Wij zijn heel tevreden.

Uitgevoerd op 06-06-2023

Ninja

Zonnepanelen installeren

ZEROgas

Zerogas doet hun naam eer aan!

Zerogas doet hun naam eer aan!
Je krijgt precies Zero!
Al 1,5 jaar liggen er zonnepanelen op ons dak en we wachten al 1,5 jaar op een omvormer!
Ons contact xxxx gereageerd niet of nauwelijks en komt z’n beloftes niet na! Waardeloos bedrijf. Niet mee in zee gaan!

Uitgevoerd op 23-05-2023

Anne

Zonnepanelen installeren

ZEROgas

Aanbevolen door klant

Goede service

Afspraken zijn netjes nagekomen. Aardige club mannen die de zonnepanelen kwamen leggen. Erg dankbaar bij het krijgen van een kopje koffie. Ze kwamen netjes op tijd en waren na een paar uurtjes al klaar. 's Middags meteen de link voor de app gehad. Alles werkt naar behoren. Zou dit bedrijf aan iedereen aanraden, hebben we ook gedaan bij familie, ook daar zijn inmiddels zonnepanelen geïnstalleerd en ook daar is alles prima naar wens. Over een paar jaar komen we terug bij Zerogas voor de installatie van een warmtepomp.

Uitgevoerd op 26-04-2023

Frank

Zonnepanelen installeren

ZEROgas

Aanbevolen door klant

Net werk, erg tevreden!

We zijn goed geadviseerd. Zonnepanelen zijn nauwkeurig geplaatst. Nog een prettig na-gesprek gehad. Alles is naar wens verlopen.

Uitgevoerd op 21-04-2023

Soedesh

Zonnepanelen installeren

ZEROgas

Wordt niet gereageerd op belverzoek

Bij het plaatsen van de zonnepanelen was men vergeten het volledige aantal mee te nemen. Na 1 week werden de resterende 2 geplaatst. Ging een paar weken overheen om de app te installeren na veel heen en weer bellen. Na het plaatsen van de zonnepanelen is het even goed gegaan, maar na 5 mnd begon de ellende dat de stroom steeds uitviel in de ochtend tijdens opstarten. Dit werd later op verschillende tijden van dag. Na een paar keer bellen kwam er een monteur kijken en kon het probleem niet vinden . Zo zijn er verschillende mensen geweest te kijken maar probleem blijft een raadsel. Nu een jaar verder en probleem is nog steeds niet opgelost. Laatste weken steeds gebeld naar kantoor voor een terugbelverzoek, maar tot op heden worden wij niet teruggebeld. Vind dit een zeer slechte zaak. Ze willen hun product verkopen maar nazorg is zeer slecht. Heb enorm spijt dat wij met deze bedrijf in zee zijn gegaan. Zou het niemand aanraden.

Uitgevoerd op 06-12-2021

Jeroen

Zonnepanelen installeren

ZEROgas

Waardeloos bedrijf!

Ga niet met deze partij in zee want je weet niet waar je aan toe bent.

Offertetraject is duidelijk (al vergeten zij zelf onderdelen op de offerte waar vervolgens zogegezegd bijbetaald voor moet worden) en verloopt soepel. Maar zodra opdracht gegeven is dan komen ze afspraken niet na, zijn ze moeilijk bereikbaar en komen ze gewoon niet opdagen zonder iets te laten weten. Al met al ervaren wij dit als waardeloos en zou ik niet nog eens met deze partij in zee gaan.

Uitgevoerd op 17-03-2022

Linda

Zonnepanelen installeren

ZEROgas

Slechte nazorg / communicatie

Alles geïnstalleerd, (niet precies wat we besteld hadden, maar goed..) nasleep duurt lang, ze zeggen steeds terug te bellen, maar doen dit niet. Ik wacht nog steeds op mijn geld!!!!

Uitgevoerd op 16-12-2020

Contact

Innovatiepark 34
4906AA, Oosterhout

Meer over

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Oosterhout

    Innovatiepark 34
    4906AA Oosterhout
ZEROgas

Deel dit bedrijf