Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Manuella

Schuifpui plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

Zeer goede service

Fijne en directe communicatie. Zeer netjes en professioneel geplaatst echt een aanrader om door Benelux Kozijnen een schuifpui te laten plaatsen.

We zijn zeer tevreden over ze

Uitgevoerd op 27-04-2024

Slamet

Schuifpui plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

4 delig schuifpui

Bij ons een 4 delig schuifpui geplaatst.
Meer dan zeer tevreden ik raad iedereen duurkracht kozijnen aan.
Echte vak mannen die werken goed en netjes en zeer vriendlijk
Super bedankt duurkracht kozijnen en tot snel

Uitgevoerd op 23-04-2024

Ro

Schuifpui plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

Happy schuifpui

Prettig werksfeer en fijn contact met de adviseur en monteurs. Alles binnen 1 dag geplaatst en ruim binnen de tijd wat was afgesproken. Helemaal goed en heel tevreden

Dankjulliewel allen. Rob Almere

Uitgevoerd op 19-03-2024

Roelien

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

Opleveren kozijnen

Super bedrijf duidelijk info goed bereikbaar voor vragen denken met je mee ook de jongens die het hier geplaats hebben ze hadden het zwaar ivm dat niet alles dicht bij het huis stond maar ook daar is een oplossing voor gekomen waar mogelijk was en toen ging het ook in snel trein ik zou ze zeker aan raden bij anderen

Uitgevoerd op 08-02-2024

Kitty

Schuifpui plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

Prachtige schuifpui

Na een goed gesprek gekozen voor een kunststof schuifpui van LAB Bouw. De plaatsing ging erg snel en ze hebben een mooi product afgeleverd.

Uitgevoerd op 12-12-2023

Christian

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Door vakmannen geplaatst.

Netjes werk geleverd en vakkundig geplaatst
Helaas zijn er ergens in het transport 2 ramen gesneuveld. Deze zijn direct besteld en worden. Netjes geplaatst.
Zeer blij met het eindresultaat en met de service die geleverd wordt.

Uitgevoerd op 22-09-2023

Petra

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zoals overeengekomen.

Het plaatsen ging vlot en netjes. Resultaat is erg mooi, mooi materiaal en vakkundig advies van de heer Jan Herman ten Velde. Alles ook opgeruimd en netjes achtergelaten. Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 08-09-2023

André

Schuifpui plaatsen of vervangen

Zeer tevreden

Tevreden over de kwaliteit, uitvoering en prijs
Van onze nieuwe hefschuifpui van Axxent.
Met dank ook aan projectleider
Jan Herman ten Velde

Uitgevoerd op 19-09-2023

Ingrid

Schuifpui plaatsen of vervangen

Jan Duurzaam | Specialist in duurzaam wonen

Geverifieerde klant

no contact, has disappeared!

Where is Jan Duurzaam? They have my deposit, how do I get my money back?

Uitgevoerd op 08-06-2023

Michael

Schuifpui plaatsen of vervangen

Proline Design

Aanbevolen door klant

Kwaliteit en netjes werk

Vorig jaar voor ons 'nieuwe' woning, besloten om met Proline in contact te treden. Wij hebben voor ons vorige huis ook al via Proline een mooie schuifpui en kunstof panelen laten plaatsen en waren daar zeer blij mee. Vandaar dat de keuze makkelijk was om heb weer te bellen. Zoals verwacht ook nu netjes werk geleverd en zijn ook nu weer zeer tevreden, nu voor een schuifpui achter en nieuwe raam aan voorzijde van het huis, raam hor en vensterbank en bekleding boven de schuifpui en deuren zijn ook vervangen. In beide gevallen voor Schuco kozijnen gekozen. En voor dit jaar een bestelling uitstaan voor het vernieuwen van de dakkapel( Ramen en Trespa). Waarbij de kozijnen aan vervanging toe zijn. Ik kan Proline zeker aanraden.

Uitgevoerd op 08-10-2023

H

Schuifpui plaatsen of vervangen

ANB Midden-West Kozijnen

Aanbevolen door klant

Super tevreden!

Vandaag hebben wij schuifpui laten plaatsen en we zijn supee blij met de top service ,vriendelijkheid en mooie prijzen.. ik raad ANB midden west oprecht iedereen aan!!

Uitgevoerd op 19-04-2023

Irene

Schuifpui plaatsen of vervangen

ANB Midden-West Kozijnen

Geverifieerde klant

Perfect geplaatste schuifpui

De mannen waren keurig op tijd en hebben vakwerk geleverd.
Wij zijn blij met het geleverde resultaat. Zeker een aanbeveling.

Uitgevoerd op 25-01-2023

René

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed eindresultaat.

Vandaag een schuifpui door Axxent laten plaatsen. Zeer vriendelijke vakmannen aan het werk. Voorzichtig de oude kozijnen en de deur verwijderd. Vervolgens op een vakkundige wijze de schuifpui (met hor) en het raam (met rooster) geplaatst. Daarna ook netjes afgewerkt. Heel erg tevreden met het eindresultaat! Bedankt voor de prettige dienstverlening.

Uitgevoerd op 08-11-2022

Mark

Schuifpui plaatsen of vervangen

Proline Design

Aanbevolen door klant

Geweldig mooi resultaat

Gezellige en vooral goede vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn.
Echt super blij met het eind resultaat 😊

Uitgevoerd op 12-02-2022

Renate

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prettige service en persoonlijk.

Goed overleg over onze persoonlijke wensen en advies in mogelijkheden en prijsklasse. Vriendelijk in contact, nam de tijd aan de telefoon bij vragen. Goed bereikbaar via Whatsapp. Monteurs netjes en vriendelijk, hielden goed rekening met de maatregelen. Advies over afwerking en mogelijkheden van de schuifpui. Het werk zat tegen vanwege de constructie van het huis, het werd opgelost, zonder dat er moeilijk over gedaan werd. Echt een prachtige schuifpui en fijne samenwerking. We zijn tevreden en blij.

Uitgevoerd op 24-11-2021

Gerda

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed advies, mooie schuifpui

Zeer Tevreden over advies en verkooptraject, mooie schuifpui. Jullie aanbevolen bij de buren.

Uitgevoerd op 06-07-2021

Tina

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Fantastisch werk geleverd!

Jan-Herman heeft ons geholpen bij het kopen van de schuifpui. De communicatie liep niet altijd soepel i.v.m. drukte bij het bedrijf, maar de pui is optijd geleverd en we zijn uiterst tevreden over het resultaat. De mannen hebben de werkplet ook erg netjes achtergelaten! Als wij onze kozijnen willen vervangen bellen we Jan-Herman zeker weer op.

Uitgevoerd op 30-06-2021

Marcella

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed advies en vakkundig werk

Het advies van Jan Herman ten Velde is heel goed uitgepakt. Door alle Corona perikelen moesten we er lang op wachten en dat was het zeker waard. Schuifpui is écht beter dan openslaande tuindeuren en de afwerking aan de binnenkant is erg mooi geworden.

Uitgevoerd op 17-06-2021

Kelly

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede en betrouwbare service

Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd

Uitgevoerd op 14-05-2021

Teun

Schuifpui plaatsen of vervangen

SchuifpuiDirect.nl

Aanbevolen door klant

Super schuifpui! Prima montage!

Window King leverde ons een mooie schuifpui. Zowel de offerte als de montage voldeden volledig aan onze wens! Een goed bedrijf om mee te werken!

Uitgevoerd op 07-04-2021

Sherida

Schuifpui plaatsen of vervangen

SchuifpuiDirect.nl

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, snelle afhandeling!

Onwijs tevreden. Goede communicatie, snel een afspraak kunnen maken. Binnen een maand hadden we een nieuwe schuifpui! Netjes geplaatst, alles naar volledige tevredenheid. Erg blij mee!

Uitgevoerd op 29-03-2021

G.

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nette afwerking, zeer tevreden

Na goed advies van Jan Herman, besloten Axxent de vervanging van onze schuifpui te gunnen. Dit was een goede keus, de schuifpui is geplaatst en daar zijn we zeer tevreden over. Prijs kwaliteit verhouding is top, bedankt Axxent

Uitgevoerd op 11-03-2021

Aad

Schuifpui plaatsen of vervangen

SchuifpuiDirect.nl

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Wij waren ons aan het oriënteren voor een nieuwe schuifpui en kwamen op een gegeven moment uit op de site van Window King. Zij onderscheidde zich van alle andere, kozijn/schuifpui verkopers met een keuze menu. Stap voor stap kon je vanuit het menu een keuze maken met PRIJZEN!! In tegenstelling tot andere bedrijven, waar je eerst een offerte moet aanvragen of een stapel brochures krijgt toegestuurd. Echter niets over prijzen! Window King is een heerlijk en eerlijk bedrijf. Wij kregen als klant het gevoel gehoord en serieus genomen te worden…Binnen twee maanden pronkt de dubbele schuifpui in onze huiskamer. Vakbekwame monteurs hebben deze klus geklaard, prachtig afgewerkt en ieder kruimeltje werd opgeruimd. Op alles hield de bedrijfsleider het proces in de gaten en hield ons voortdurend op de hoogte. Nogmaals Window King is een zeer betrouwbaar bedrijf met enthousiaste mensen. Een bedrijf waar de klant nog koning is !!

Uitgevoerd op 25-02-2021

Marinus

Schuifpui plaatsen of vervangen

SchuifpuiDirect.nl

goede prijs goede kwaliteit

Window King reageert snel en denkt met de opdrachtgever mee. De prijs is vele malen goedkoper dan andere kunststofleveranciers en de kwaliteit is zeer goed. Het bedrijf heeft vakmensen in dienst, die bijzonder netjes werken en de boel schoon achter laten. Wij zijn erg tevreden over Window King. Wij hebben een smaller profiel omdat mijn vrouw gehandicapt is en geen hoge opstap kon gebruiken. Triple glas en toch een smal profiel, klasse!!!

Uitgevoerd op 16-02-2021

Harry

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

De adviseur is zijn afspraak nagkom

Kreeg een goed advies, kwam betrouwbaar over. De prijs kwaliteit is zeer aantrekkelijk

Uitgevoerd op 01-04-2021

G

Schuifpui plaatsen of vervangen

LGB Bouw

Na goed begin ging het verder drama

In eerste instantie prima contact en werk. Daarna puinhoop achtergelaten. Door een ander moeten laten herstellen. Extra kosten. Geen reactie op berichten. Veel smoesjes over thuis situatie. Ga niet met deze man in zee..!!!!

Uitgevoerd op 25-05-2020

henry

Schuifpui plaatsen of vervangen

KoVerDa

Aanbevolen door klant

Geweldige vakmensen

Ze hebben bij ons een schuifpui geplaatst.
Wij zijn uiterst tevreden, ze werken netjes en ruimen meteen alles op
De eigenaar van dit bedrijf heeft alles van te voren met ons doorgenomen, hij luistert goed naar je wensen.
Ze zijn alle afspraken nagekomen.
Dat gaf ons een goed gevoel.
Het bedrijf KoVerDa is aan te bevelen.

Uitgevoerd op 13-11-2020

Claudia

Schuifpui plaatsen of vervangen

SchuifpuiDirect.nl

Aanbevolen door klant

Super snelle levering!

Snelle levering, goeie prijzen, houd zich aan afspraken en niet geheel onbelangrijk levert mooie kozijn. Ik heb een mat zwarte schuifdeur gekocht en ziet er prachtig uit.

Uitgevoerd op 03-11-2020

Danny

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Alles was snel gesloopt en snel geplaatst
En heel netjes afgewerkt

Uitgevoerd op 18-11-2020

F

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Afspraak met vertegenwoordig was pr

Zeer goed advies.
Inmeten was zeer nauwkeurig.
Uitvoering door 2 vakmannen.
Zeer fijne samenwerken met heel Flexkozijn team. In de middag door meneer Vikash gebeld of alles in orde was gegaan. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Uitgevoerd op 05-10-2020

Filter reviews