Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Teun

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Super schuifpui! Prima montage!

Window King leverde ons een mooie schuifpui. Zowel de offerte als de montage voldeden volledig aan onze wens! Een goed bedrijf om mee te werken!

Uitgevoerd op 07-04-2021

Sherida

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, snelle afhandeling!

Onwijs tevreden. Goede communicatie, snel een afspraak kunnen maken. Binnen een maand hadden we een nieuwe schuifpui! Netjes geplaatst, alles naar volledige tevredenheid. Erg blij mee!

Uitgevoerd op 29-03-2021

G.

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nette afwerking, zeer tevreden

Na goed advies van Jan Herman, besloten Axxent de vervanging van onze schuifpui te gunnen. Dit was een goede keus, de schuifpui is geplaatst en daar zijn we zeer tevreden over. Prijs kwaliteit verhouding is top, bedankt Axxent

Uitgevoerd op 11-03-2021

Aad

Schuifpui plaatsen of vervangen

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Wij waren ons aan het oriënteren voor een nieuwe schuifpui en kwamen op een gegeven moment uit op de site van Window King. Zij onderscheidde zich van alle andere, kozijn/schuifpui verkopers met een keuze menu. Stap voor stap kon je vanuit het menu een keuze maken met PRIJZEN!! In tegenstelling tot andere bedrijven, waar je eerst een offerte moet aanvragen of een stapel brochures krijgt toegestuurd. Echter niets over prijzen! Window King is een heerlijk en eerlijk bedrijf. Wij kregen als klant het gevoel gehoord en serieus genomen te worden…Binnen twee maanden pronkt de dubbele schuifpui in onze huiskamer. Vakbekwame monteurs hebben deze klus geklaard, prachtig afgewerkt en ieder kruimeltje werd opgeruimd. Op alles hield de bedrijfsleider het proces in de gaten en hield ons voortdurend op de hoogte. Nogmaals Window King is een zeer betrouwbaar bedrijf met enthousiaste mensen. Een bedrijf waar de klant nog koning is !!

Uitgevoerd op 25-02-2021

Marinus

Schuifpui plaatsen of vervangen

goede prijs goede kwaliteit

Window King reageert snel en denkt met de opdrachtgever mee. De prijs is vele malen goedkoper dan andere kunststofleveranciers en de kwaliteit is zeer goed. Het bedrijf heeft vakmensen in dienst, die bijzonder netjes werken en de boel schoon achter laten. Wij zijn erg tevreden over Window King. Wij hebben een smaller profiel omdat mijn vrouw gehandicapt is en geen hoge opstap kon gebruiken. Triple glas en toch een smal profiel, klasse!!!

Uitgevoerd op 16-02-2021

Harry

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

De adviseur is zijn afspraak nagkom

Kreeg een goed advies, kwam betrouwbaar over. De prijs kwaliteit is zeer aantrekkelijk

Uitgevoerd op 01-04-2021

G

Schuifpui plaatsen of vervangen

Na goed begin ging het verder drama

In eerste instantie prima contact en werk. Daarna puinhoop achtergelaten. Door een ander moeten laten herstellen. Extra kosten. Geen reactie op berichten. Veel smoesjes over thuis situatie. Ga niet met deze man in zee..!!!!

Uitgevoerd op 25-05-2020

Henry

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Geweldige vakmensen

Ze hebben bij ons een schuifpui geplaatst.
Wij zijn uiterst tevreden, ze werken netjes en ruimen meteen alles op
De eigenaar van dit bedrijf heeft alles van te voren met ons doorgenomen, hij luistert goed naar je wensen.
Ze zijn alle afspraken nagekomen.
Dat gaf ons een goed gevoel.
Het bedrijf KoVerDa is aan te bevelen.

Uitgevoerd op 13-11-2020

Claudia

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Super snelle levering!

Snelle levering, goeie prijzen, houd zich aan afspraken en niet geheel onbelangrijk levert mooie kozijn. Ik heb een mat zwarte schuifdeur gekocht en ziet er prachtig uit.

Uitgevoerd op 03-11-2020

Danny

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Alles was snel gesloopt en snel geplaatst
En heel netjes afgewerkt

Uitgevoerd op 18-11-2020

F

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Afspraak met vertegenwoordig was pr

Zeer goed advies.
Inmeten was zeer nauwkeurig.
Uitvoering door 2 vakmannen.
Zeer fijne samenwerken met heel Flexkozijn team. In de middag door meneer Vikash gebeld of alles in orde was gegaan. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Uitgevoerd op 05-10-2020

Peter

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en uitstekend werk.

Prima offerte uitstekende kwaliteit kozijnen en echte vakmensen die de ramen hebben geplaatst

Uitgevoerd op 18-11-2019

Manon

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed overleg, meedenken, kwaliteit

Goed advies gekregen over onze schuifpui en keukenraam. Vervolgens alles snel geregeld zodat onze verbouwing geen grote vertraging opliep. Plaatsing zeer vakkundig.
Afgelopen zomer ook op de bovenverdieping een kunststof kozijn laten plaatsen ter voorbereiding op de komst van ons kindje. We waren wat laat met regelen dus de geplande plaatsing lag rond de uitgerekende datum. Spannend. Maar toen er een maand eerder een plekje vrij kwam werden we gelijk gebeld of we het fijn vonden als ze het kozijn eerder kwamen plaatsen. Dat is nou meedenken! In een halve dag was het geplaatst, erg fijn!

Uitgevoerd op 25-11-2018

Danny

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Super tevreden met mijn schuifpui !

Alles is goed geplaatst en netjes afgewerkt . De monteurs hebben goed werk geleverd.

Uitgevoerd op 18-09-2019

Leo

Schuifpui plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

het werk is netjes opgelevert

goed snel vakkundig

Uitgevoerd op 09-11-2019

cata

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen

Kozijnspecialisten

Aanbevolen door klant

prachtig geplaatst

De afspraak was vanaf het begin duidelijk. Offerte was heel netjes opgesteld en de inmeter heeft nog wat wijzigingen met ons besproken en vervolgens zijn de kozijnen netjes en snel geplaatst door de monteurs

Uitgevoerd op 25-09-2019

Greetje

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Netjes, vriendelijk en secuur!

Ik ben Zeer Tevreden!! Uiterst vriendelijk en accuraat. Ook goede afspraken!

Uitgevoerd op 11-06-19

Dennis

Schuifpui plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

Goede communicatie

Goede communicatie over wanneer de pui geleverd wordt.
Monteurs hebben volgens afspraak en netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 24-05-19

R

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen

Ontevreden met geleverde product

Er werd netjes gewerkt maar door fout bij het inmeten hebben we nu een hoge drempel in de schuifpui en door de omvang loopt hij veel zwaarder dan ons werd voorgesteld in de showroom. Al met al erg teleurstellend in de bediening, al is het uitzicht er wel mooier.

Uitgevoerd op 22-11-20

WD

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Perfect werk, we zijn zeer tevreden

Super correct en zeer netjes en beleefd

Uitgevoerd op 08-05-19

Fred

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

UITERMATE tevreden.

Vooraf wat sceptisch over de fysieke afstand tot deze firma, maar het introductiegesprek bij ons thuis haalde ons al snel over de streep. We "vielen" voor de no-nonsense benadering en de sterke punten van Thermo Totaal. Prijstechnisch hadden we ook geen klachten. De offerte, communicatie en planning bleek vlekkeloos en het installatieteam met Henry en Ronnie verdient een pluim. Alles werd netjes afgewerkt en er werd niet moeilijk gedaan over wat extra details. We hebben hierna besloten om nog twee dakkapellen door hen te laten uitvoeren, alsmede een terraspui en raam.

Uitgevoerd op 08-04-19

Coen

Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen

laks bedrijf.

Mooi product, goed advies maar na de ordebevestiging is de bedrijfsvoering treurig te noemen. Zelf achter afspraken aanbellen, afspraken niet nakomen en zeer slechte communicatie. Beloven te bellen voor een afspraak maar uiteindelijk zelf maar moeten bellen omdat hun het niet doen. Blijkt het ineens wel snel te kunnen. Na het plaatsen heb ik zelf een afspraak moeten maken voor de afwerking, die 1 week later pas kon. Bij de afwerking was de hor niet aanwezig. Hier zit ik nu weer 6 weken op te wachten.
Kortom. Zeer slecht bedrijf maar wel met een goed product en goede monteurs. Het werk zelf is naar alle tevredenheid.

Uitgevoerd op 19-12-18

Evita

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen

Slechte verkoop

De verkoper was bij ons op gesprek geweest voor een offerte voor schuifpui. Nadat wij de offerte hadden ontvangen was het plaatsen van een schuifpui net zo duur als de schuifpui zelf. Terwijl de verkoper de prijs in het gesprek had aangegeven. De prijs was 3 x goedkoper in het gesprek. Nadat ik hem een e-mail had gestuurd, wordt hier niet meer op gereageerd. Waardeloze verkoop. Ik kreeg alleen via de Receptioniste te horen dat het 800 euro goedkoper kon, dat was alles.

Uitgevoerd op 06-08-18

Arida

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Netjes gewerkt, snel en vakkundig.

Netjes uitgevoerd. Vakmensen. We zijn erg blij met het resultaat.

Uitgevoerd op 28-06-18

Christiaan

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima werk opgeleverd

Uitermate sympathieke eigenaar die op een plezierige en open wijze opname en offerte verzorgde, ook tijdens de uitvoering nog even telefonisch contact opnam of alles naar wens verliep én direct na oplevering nog even polshoogte kwam nemen. Ook de vaklieden die het werk uitvoerden waren uiterst plezierige en correct.

Uitgevoerd op 20-03-18

Gerwin

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Van dit bedrijf wordt je blij!

Zeer vakbekwaam, meedenken met ons en zeer adequate reacties na vragen van ons. Vaak binnen een uur reactie op een mail.

Uitgevoerd op 20-03-18

L.

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Perfect. Absolute aanrader

Prettige mensen, zeer professioneel. Klein bedrijf, persoonlijk.

Uitgevoerd op 14-02-18

willem

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Top-bedrijf!

Van een bouwbedrijf mag je verwachten dat er vakmensen werken. Bij Koverdo voldeden ze volledig aan die verwachtingen. Daarbovenop bleek dat de communicatie tijdens het werk uiterst plezier verliep en last but not least bleek dat after-sales er één uit het boekje te zijn! Top bedrijf! (ik heb geen aandelen oid ;-) )

Uitgevoerd op 10-10-17

Niek

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Snel, goed werk, prettig in contact

Top werk geleverd! “No nonsens” instelling. Gelijk een goeie totaalprijs gekregen, inclusief hijskraan om de schuifpuien en kozijn over het huis te tillen.

Uitgevoerd op 08-12-2017

Domien

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zie bovenstaand

De schuifpui is netje geplaatst, maar wel op de houten vloerbedekking. Hierdoor is er een drempel ontstaan. Dit is van te voren niet duidelijk besproken.

Uitgevoerd op 04-12-2017

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review