Subsidie voor energiebesparing niet meer beschikbaar voor particulieren. Wel een verlaagd btw-tarief!

Subsidie voor energiebesparing

Subsidie voor energiebesparing

Overweeg jij je huis te isoleren met subsidie? Helaas is de subsidie voor woningisolatie voor particulieren niet meer beschikbaar. VvE's, woonverenigingen en woningcorporaties kunnen nog wel gebruikmaken van de subsidieregeling. Ondanks dat de subsidieregeling niet meer van kracht is, is het isoleren van je woning nog steeds een heel goed en bovenal rendabel idee. Tevens zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.

  • Isolatie levert meer op dan rente over je spaargeld 
  • Je betaalt nu maar 6% btw over arbeidsuren
  • Comfortabeler wonen

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes »

Topproducten voor Subsidie voor energiebesparing

Meer producten voor Subsidie voor energiebesparing


Je huis isoleren is sowieso een goed idee. Ook nu je als particulier geen recht meer hebt op subsidie. Je profiteert van een comfortabeler huis: in de winter is je huis warmer en in de zomer juist veel koeler. Daarnaast heb je minder last van vocht, hoor je geluiden van buitenaf veel minder goed en bespaar je ook nog eens flink op je energierekening.

De overheid steunt het isoleren van je woning nog wel op een andere manier. Momenteel betaal je maar 6% in plaats van 21% btw over de arbeidsuren. Verder zijn er aantrekkelijke mogelijkheden om isolatie te financieren, zoals extra hypotheekruimte voor energiebesparende maatregelen, regionale subsidies (te checken via Energiesubsidiewijzer) en een energiebespaarlening.