Subsidie voor energiebesparing: beschikbaar vanaf 15 september 2016!

Meneer krijgt subsidie voor energiebesparing

Overweeg jij je dak, spouwmuur, vloer, gevel of glas te laten isoleren? Vanaf 15 september 2016 kan je hier ruim 20 procent subsidie voor krijgen. Dat maakt je woning isoleren een stuk voordeliger. Hoe kom je in aanmerking en hoeveel subsidie kan je krijgen? Vind meer informatie over de subsidieregeling energiebesparing via Solvari.

  • Ruim 20 procent subsidie 
  • Woning isoleren een stuk goedkoper
  • Besparing nu nog interessanter

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes »

Topproducten voor Subsidie voor energiebesparing

Mensen vergelijken vloerisolatie offerte
Vloerisolatie
Bespaar €250 per jaar Meer informatie »
Offertes voor dakisolatie vanaf de binnenkant van het huis
Dakisolatie
Laat warme lucht niet ontsnappen Meer informatie »

Je huis isoleren is sowieso een goed idee, maar nu je ook nog recht hebt op subsidie, is het feest compleet. Je profiteert van een comfortabeler huis: in de winter is je huis warmer en in de zomer juist veel koeler. Daarnaast heb je minder last van vocht, hoor je geluiden van buitenaf veel minder goed en bespaar je ook nog eens flink op je energierekening.

Om in aanmerking te komen voor de subsidie energiebesparing moet je minimaal twee maatregelen laten uitvoeren. Voordat je de subsidie kan aanvragen heb je een geaccepteerde offerte en uitvoerdersverklaring nodig, voorwaarde is dat je de subsidie aanvraagt voor maatregelen die nog moeten worden uitgevoerd. Vergelijk via Solvari gratis offertes voor isolatie en bespaar!