1803

Advertorial

Waterontharders: bespaar energie én geniet van kalkvrij drinkwater

Waterontharders worden steeds populairder. Logisch, want ze bieden veel voordelen. Maar wat zijn deze voordelen? En niet geheel onbelangrijk: hoe werkt een waterontharder dan precies?

Kalkvrij water

Een waterontharder zet - kort gezegd - hard water om in zacht water door het kalkgehalte te verminderen. Water met een hoge waterhardheid zorgt namelijk voor kalkaanslag. Dit zorgt niet alleen voor schade aan huishoudelijke apparaten, verwarmingselementen en textiel, ook de werking van zeep voor bijvoorbeeld de vaatwasser of wasmachine wordt bemoeilijkt.

Besparen met een waterontharder

Zacht water biedt dus voordelen voor het huishouden, maar kalkvrij water heeft ook een positieve invloed op je gezondheid én portemonnee. Omdat huishoudelijke apparaten en verwarmingselementen langer meegaan en minder energie verbruiken, kun jij een waterontharder zelfs terugverdienen. Daarnaast zijn er door een betere werking van zeep minder schoonmaakmiddelen nodig.

Professionele waterontharder of magneet?

Naast de aanschaf van een professionele waterontharder is het mogelijk om een waterontharder magneet aan te schaffen. Een waterontharder magneet voorkomt evenals een professionele waterontharder dat kalksteen zich in jouw leidingen vormt. Hoewel een waterontharder magneet een stuk goedkoper is, werkt het ook minder goed. Met een professionele waterontharder ben je beter af en geniet je optimaal van de voordelen.

Een waterontharder aanschaffen: het juiste moment!

Wil je profiteren van de voordelen van een waterontharder? Dan is nu het moment om actie te ondernemen! De verwachting is namelijk dat het aantal aanvragen het aanbod zal overtreffen door de populariteit.

Kom in contact met specialisten uit de regio

Regio:

Vind de beste deal

Geheel vrijblijvend

 Tot wel 4 gratis offertes

Vergelijk experts in de buurt

De voordelen van waterontharders op een rijtje

 Bespaart energie en vermindert onderhoudskosten

 Zorgt direct voor kalkvrij water in jouw woning

 Zorgt voor een betere smaak van het water

 Voorkomt mogelijke gezondheidsklachten

 Zorgt voor het behoud van huishoudelijke apparaten en textiel

 Draagt bij aan een beter milieu

Vind de beste deal in de buurt

Regio:

Voor fijn wonen maak je gebruik van Solvari

Solvari is dé toonaangevende marktplaats om met de juiste vakman voor jouw woningverbetering in contact te komen. 

Inmiddels kun je voor meer dan 50 verschillende klussen in en rond je huis terecht bij Solvari. Door via Solvari gratis offertes aan te vragen, kom je direct in contact met maximaal vier bij ons aangesloten specialisten uit jouw regio. Sinds onze start in 2009 zijn daar al honderdduizenden consumenten blij van geworden!

Tip: ben jij ook op zoek naar een betrouwbare vakman voor een andere klus in of rond jouw huis? Wij helpen je graag verder!

Eerder bekeken pagina's