Bestisol Isolatie

8.3 (5 reviews )
Offerte's vergelijken
Bestisol Isolatie

Deel dit bedrijf

Reviews(6)

7
Prijs/kwaliteit
7
Service
7
Afspraken

Waren wat laat door omrijden.

Werkte snel en efficiënt ondanks wat tegenvallers. O.a. gat graven onder de fundering door om in een andere ruimte te komen onder de vloer.

Uitgevoerd op 03-12-18

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Deze firma is super.

Deze firma heeft een duidelijk en eerlijk verhaal. Zodat je als klant ook echt het gevoel hebt dat je een juiste keuze kunt maken. We hebben besloten voor isoleren met "Glaswol". Uitvoering was vlot gepland en de uitvoerende werknemers deden hun werk op een prettige en nauwkeurig manier en ruimden na de werkzaamheden ook netjes op!

Uitgevoerd op 18-04-18

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden

Muren van onze vrijstaande woning geïsoleerd met pearls. Zeer netjes werkende jongens, laten alles netjes achter. Van de boorgaatjes zie je nagenoeg niets terug. Nu afwachten op het daadwerkelijk effect van de isolatie :-)

Uitgevoerd op 14-03-18

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Vrijblijvend bekwaam

Problemen met vocht overlast vermoeden dat tijdens de bouw het huis niet goed herstelt is in isolatie wat tijdens bouwen beschadigd was.

Uitgevoerd op 15-04-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Perfect en net bedrijf !

Concurrerende en duidelijke prijsopgave. En het werk goed ( zoals ik het kan beoordelen) en zeer netjes afgeleverd. En ook de nazorg was prima ! We zitten er nu warmpjes bij !!

Uitgevoerd op 28-02-2016