Isoprofs B.V.

4/5
(23 Reviews )
Offerte's vergelijken
Isoprofs B.V.

Deel dit bedrijf

Reviews (23)

Schrijf een review
  • 11
  • 4
  • 0
  • 4
  • 4

Ben Maas

Dak isoleren

Slechte ervaring!

Binnen 4 tot 8 weken zouden ze komen, uiteindelijk meer dan 10 weken geduurd voor ze voor het eerst kwamen. Wat beloofd werd als een klus van 1 dag, werden er uiteindelijk 4. Slechte communicatie naar de klant toe en ook binnen bedrijf zelf. Heb zelf heel veel met het bedrijf moeten bellen en mails moeten sturen om het opgelost te krijgen.
Geen excuses of niks, alleen maar "ik kan begrijpen dat u dat vervelend vind" Onvoldoende getraind uitvoerend personeel.

Uitgevoerd op 23-12-2019

S. Schemmekes-Jacobs

Spouwmuur isoleren

Komt afspraken niet na, slecht werk

Isoprofs levert slechte kwaliteit werk.
Op 2-9-2019 werden onze muren geïsoleerd. De gehele tuin lag onder de bolletjes isolatiemateriaal. Ook waren er gaten in de muur niet gevuld. Pogingen om deze alsnog te laten vullen zijn tot op heden, 08-01-2020, niet gelukt. Isoprofs reageert niet op emails of ingesproken voicemail berichten. De telefoon wordt zelden opgenomen.
De gemaakte afspraken komt Isoprofs slecht na. Het isoleren vond pas plaats de derde keer dat er een datum is gepland. de andere keren kwam Isoprofs gewoon niet opdagen en moest ik er zelf achteraan bellen. Vandaag zijn ze weer niet op het afgesproken tijdstip gekomen om de gaten te vullen.
Voor Essent, waarmee Isoprofs samenwerkt, lijkt me dit alles zeer slechte reclame!!

Uitgevoerd op 02-09-2020

R Hitzerd

Spouwmuur isoleren

Super netjes en het werkt

Zeer te vreden met de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door de mannen die bezig zijn geweest

Uitgevoerd op 11-03-2019

Henny van Ginneken

Spouwmuur isoleren

zeer tevreden over werkzaamheden

Goed advies gekregen over de werkzaamheden. Zeer tevreden over de uitvoerende mensen, zij waren bijzonder aardig en kundig. Na afloop hebben zij alles keurig opgeruimd.

Uitgevoerd op 29-08-2019

Mevr. Blomsma Blomsma

Spouwmuur isoleren

Alles nagekomen!

Om kwart voor 8 waren ze hier en ze hebben alles netjes geïsoleerd. Ze waren duidelijk en correct en hielpen met alle vragen. Bij ons kwamen ze de afspraken gelukkig wel na.

Uitgevoerd op 22-02-19

Rene Maas

Spouwmuur isoleren

Top, groetjes Rene.

Het zijn vriendelijke werknemers. De man voor de offerte op te maken ook.

Uitgevoerd op 06-02-19

Mijndert van Straalen

Spouwmuur isoleren

Duim omhoog dus.

Vandaag hebben 2 heel vriendelijke, bekwame en hardwerkende medewerkers van Isoprofs mijn huis voorzien van spouwmuurisolatie. En ook nog alles netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 14-01-19

Ferdi Durmic

Spouwmuur isoleren

Al met al prima.

Van A tot Z een keurig verloop. Vanaf het eerste telefonische contact, tot het verhelderende en prettige huisbezoek tot de keurige jongens die de isolatie kwamen doen.

Uitgevoerd op 31-10-18