Reviews (36)

Schrijf een review

D.

Dak isoleren

Slechte communicatie. Slordig werk

Buren hebben spouw geïsoleerd. Er zijn geen spouwborstels geplaatst, zodat er in onze spouw ook isolatiemateriaal terecht gekomen is wat wij niet willen. Beloven om een afspraak te maken om dit te verhelpen, maar meerdere keren bellen en mailen: Isoprofs laat niks van zich horen.
Na afloop van het isoleren ligt er isolatiemateriaal in onze tuin, wordt niet opgeruimd. Bij de buren is een muur met scheuren in de stenen geïsoleerd en zijn na afloop niet alle boorgaten gedicht. Ik zou nooit voor dit bedrijf kiezen vanwege de superslechte communicatie, loze beloftes( we bellen u vandaag of morgen terug, we mailen u voor 18 uur , allebei nooit gedaan) en het slordige werk wat geleverd is

Uitgevoerd op 17-09-2021

Jan

Muur isoleren

Komen afspraken niet na

Afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Binnen het afgesproken tijdsblik niemand mogen ontvangen. Na het verstrijken van de tijd zelf gebeld met Isoprofs. Ik zou terug gebeld worden. Dit is niet gebeurd. Hierna een mail verzonden waar ook niet op wordt gereageerd. Zeer slechte communicatie en afspraken worden niet nagekomen. Ik ga wel op zoek naar een andere bedrijf.

Uitgevoerd op 11-10-2021

T

Afspraak voor offerte

Afspraak

Komt veel te laat en laat niets weten. Alsof klante zeeën van tijd hebben

Uitgevoerd op 26-07-2021

Pim

offerte

Offerte , slecht achter gelaten

Na gat boren in de gevel, door de rode steen slecht zwart afgestopt. Helaas te laat ontdekt. Bij de andere bedrijven heb ik er bij gestaan. Ieder ander bedrijf netjes in de voeg en keurig afgewerkt. Ik was te naïef om te denken dat dit ook wel goed zou komen.
Ik hoefde volgens de vertegenwoordiger helemaal geen isolatie , was voldoende wat er aanwezig was. Al de oude isolatie moest er eerst uit ,dat kost dan ..m2, dan moest er nieuwe in dat kost dan ..m2. De kruipruimte hoefde al helemaal niet zat zeker 20 cm isolatie tegen de vloer. Mocht ik het toch willen , moest al het oude verwijderd worden. Mijn oordeel is dat deze mijnheer er helemaal geen zin in had om dit huis te isoleren , was maar 1 huisje natuurlijk. Al met al moet ik helaas concluderen dat ik dit bedrijf niet kan aanbevelen.

Uitgevoerd op 30-03-2021

Irene

Muur isoleren

Onprofessionele aanpak

Ga alsjeblieft niet in zee met Isoprofs.
1. Het duurt weken (en 7x bellen) voor je uberhaupt een afspraak voor uitvoeren van werkzaamheden met ze kunt maken, terwijl werd beloofd dat het binnen 4 weken zou kunnen;
2. Offerte klopte van geen kanten: verkeerde boordiameter, te weinig oppervlakte berekened en ook toch kans op verzakking volgens de monteurs, dus moesten we toch parels met lijm ipv de gewenste glaswol;
3. Bij aankomst van de monteurs kon dus het werk niet worden uitgevoerd op afgesproken dag. Isoprofs zou diezelfde week nog bij mij terugkomen, persoonlijk maar...;
4. Ik krijg een algemene mail voor een nieuwe afspraak (welke pas kon in feb) en wordt gebeld door een eigenwijze medewerker die van niets weet en zegt dat ik maar op zijn bellijstje sta. Isoprofs doet dus totaal geen moeite om de situatie persoonlijk af te handelen we komen weer onderop de stapel.

Uitgevoerd op 06-01-2021

G.J.

Vloer isoleren

Ga niet in zee met deze partij!

Niet alleen onder de vloer maar ook in de huiskamer werd isolatiemateriaal gespoten. Voor de klus hebben we nog gevraagd of we huiskamer moesten afdekken, dit was niet nodig. Klacht wordt gewoon niet gehoord of opgelost door deze zogenaamde isoprofs die zich beter iso-amateurs kunnen noemen.

Uitgevoerd op 17-01-2020

Jan

Vloer isoleren

SUPER TEVREDEN

ALLES WAS PERFECT, GA ZO DOOR!

Uitgevoerd op 02-12-2020

Familie

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Nette vaklui

Op korte termijn ingepland voor te isoleren, en de werklui waren netjes, ook ruimden ze na het isoleren alles op, zodat er niks meer te zien was van de werkzaamheden.

Uitgevoerd op 16-12-2020

Isoprofs B.V.
Offerte aanvragen

Locaties

  • Meijel

    Tiendschuur 14
    5768SB Meijel
Isoprofs B.V.

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Isoprofs B.V.

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Isoprofs B.V. door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten