Reviews (44)

Wouter

Dak isoleren

Isoprofs B.V.

Zeer slecht bedrijf

Dit bedrijf verkeerd in volledige chaos. Iedereen zegt wat anders. Zeer klantonvriendelijk door hun totale onvermogen om met 1 stem naar een klant te communiceren.

Uitgevoerd op 28-06-2023

Kimberly

Muur isoleren

Isoprofs B.V.

Nooit op komen dagen!

Tussen 15:30 en 17:30 uur zou de expert er zijn. De dag van te voren werd dat nog bevestigd met een SMS. Nou hij is nooit op komen dagen. Toen ik telefonisch contact had daar over werd me verteld dat de expert ziek was en dat ik gebeld was maar misschien niet had opgenomen. Nou ik ben écht niet gebeld en heb geen gemiste oproepen. De telefoondame was heel verwijtend naar mij toe i.p.v. verontschuldigend voor de vervelende fout van het bedrijf waardoor ik de hele dag voor niets heb zitten wachten. In plaats van een excuses kreeg ik verwijten en ging ze direct over op het zoeken van een nieuw moment voor een afspraak, wat van mij al niet meer hoefde na haar absurde reactie en toon. Op mijn e-mails van een week geleden is ook nooit gereageerd. Ontzettend slechte klantvriendelijkheid en wij zijn dan ook zeker niet verder met dit bedrijf in zee gegaan.

Uitgevoerd op 13-06-2023

Nma

Muur isoleren

Isoprofs B.V.

Houden zich niet aan afspraken

Nou wat een bedrijf waardeloos!! Essent werkt met dit bedrijf, je vraagt je af waarom? Afspraak ingepland dag van te voren een mail dat medewerker ziek is, dat kan gebeuren nieuwe afspraak ingepland krijg je die zelfde mail weer n dag van te voren. Daarop telefonisch contact gehad waar ze weer een nieuwe afspraak willen inplannen,waar wij uiteraard niet mee akkoord gaan. Ze zouden overleggen en wij hebben aangegeven dat we binnen een half uur terug gebeld wilde worden, nou we zijn nog steeds aan het wachten. Dit bedrijf laat gewoon helemaal niks horen niet op de mail en niet telefonisch. Dus nee wij raden niemand maar dan ook niemand dit bedrijf aan!!!

Uitgevoerd op 11-05-2023

Wilco

Muur isoleren

Isoprofs B.V.

Komen gemaakte afspraken niet na

Afspraak staan tussen 13.30 15.30. Om 16.15 nog niemand zit je de hele middag op te wachten. Ook geen telefoontje we komen later of helemaal niet.

Zeker niet mee in zee gaan

Uitgevoerd op 20-01-2023

Sharon

Muur isoleren

Isoprofs B.V.

Slecht bedrijf

Wij hadden een afspraak, maar deze afspraak werd afgezegd. Ze hadden een auto ongeluk gehad. Was achteraf niet waar. Een andere afspraak hebben wij nooit kunnen maken, omdat dit bedrijf de telefoon nooit meer opnam,

ISOPROFS is absoluut geen professioneel bedrijf. Het nakomen van afspraken, kunnen zij niet nakomen.

Uitgevoerd op 03-01-2023

Sandra

Vloer isoleren

Isoprofs B.V.

Slecht werk afgeleverd.

Lelijke voegstippels heeft Isoprofs achtergelaten. Nu geven ze niet thuis. Helaas is de rekening betaald.

Uitgevoerd op 15-12-2022

Rob

Muren, dak, vloer isoleren

Isoprofs B.V.

Komen afspraken niet na

Op 19 juli 2022 zou de volgende afspraak tot een advies plaats vinden. Maar net als de twee eerdere afspraken werd ook deze afspraak afgezegd😡
Uiteraard ga ik met anderen in zee nu.
ISOPROFS is zeker geen professioneel bedrijf. Het simpelste karwei van een opdracht, het geven van advies en een planning voor de werkzaamheden, kunnen zij niet nakomen.
😡😡😡😡😡

Uitgevoerd op 19-07-2022

Richard

Muur isoleren

Isoprofs B.V.

Komen afspraken niet na.

gisteren 1 februari zouden ze komen. Werd om half 8 gebeld dat er een zieke monteur was.Dat kan, maar zou diezelfde ochtend gebeld worden voor nieuwe afspraak. Niet dus , zelf geprobeerd maar na 40 minuten wachten opgegeven. Ze werken via Essent en bij hun klacht ingediend. Werd belooft dat vandaag werd gebeld. Einde dag zelf maar gebeld omdat zij dat niet deden en na ruim half uur eindelijk iemand aan de lijn. Na afspraak over ruim 2 weken, terwijl ze beloven ook via vertegenwoordiger binnen 1 maand werk uit te voeren. Is dadelijk bijna 2 maanden verder, ook zou afspraak na tekenen offerte binnen 24 uur zijn, werd 10 dagen later. Moet nu 2 dagen verlof inleveren hun gerotzooi. Kortom bedrijf komt eigen afspraken nooit na en zijn nergens toe bereid om mee te denken in oplossingen of tegenmoet komingen.

Uitgevoerd op 01-03-2022

Contact

Tiendschuur 14
5768SB, Meijel

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Meijel

    Tiendschuur 14
    5768SB Meijel
Isoprofs B.V.

Deel dit bedrijf