Reviews (41)

Schrijf een review

Wilco

Muur isoleren

Komen gemaakte afspraken niet na

Afspraak staan tussen 13.30 15.30. Om 16.15 nog niemand zit je de hele middag op te wachten. Ook geen telefoontje we komen later of helemaal niet.

Zeker niet mee in zee gaan

Uitgevoerd op 20-01-2023

Sharon

Muur isoleren

Slecht bedrijf

Wij hadden een afspraak, maar deze afspraak werd afgezegd. Ze hadden een auto ongeluk gehad. Was achteraf niet waar. Een andere afspraak hebben wij nooit kunnen maken, omdat dit bedrijf de telefoon nooit meer opnam,

ISOPROFS is absoluut geen professioneel bedrijf. Het nakomen van afspraken, kunnen zij niet nakomen.

Uitgevoerd op 03-01-2023

Sandra

Vloer isoleren

Slecht werk afgeleverd.

Lelijke voegstippels heeft Isoprofs achtergelaten. Nu geven ze niet thuis. Helaas is de rekening betaald.

Uitgevoerd op 15-12-2022

Rob

Muren, dak, vloer isoleren

Komen afspraken niet na

Op 19 juli 2022 zou de volgende afspraak tot een advies plaats vinden. Maar net als de twee eerdere afspraken werd ook deze afspraak afgezegd😡
Uiteraard ga ik met anderen in zee nu.
ISOPROFS is zeker geen professioneel bedrijf. Het simpelste karwei van een opdracht, het geven van advies en een planning voor de werkzaamheden, kunnen zij niet nakomen.
😡😡😡😡😡

Uitgevoerd op 19-07-2022

Richard

Muur isoleren

Komen afspraken niet na.

gisteren 1 februari zouden ze komen. Werd om half 8 gebeld dat er een zieke monteur was.Dat kan, maar zou diezelfde ochtend gebeld worden voor nieuwe afspraak. Niet dus , zelf geprobeerd maar na 40 minuten wachten opgegeven. Ze werken via Essent en bij hun klacht ingediend. Werd belooft dat vandaag werd gebeld. Einde dag zelf maar gebeld omdat zij dat niet deden en na ruim half uur eindelijk iemand aan de lijn. Na afspraak over ruim 2 weken, terwijl ze beloven ook via vertegenwoordiger binnen 1 maand werk uit te voeren. Is dadelijk bijna 2 maanden verder, ook zou afspraak na tekenen offerte binnen 24 uur zijn, werd 10 dagen later. Moet nu 2 dagen verlof inleveren hun gerotzooi. Kortom bedrijf komt eigen afspraken nooit na en zijn nergens toe bereid om mee te denken in oplossingen of tegenmoet komingen.

Uitgevoerd op 01-03-2022

D.

Dak isoleren

Slechte communicatie. Slordig werk

Buren hebben spouw geïsoleerd. Er zijn geen spouwborstels geplaatst, zodat er in onze spouw ook isolatiemateriaal terecht gekomen is wat wij niet willen. Beloven om een afspraak te maken om dit te verhelpen, maar meerdere keren bellen en mailen: Isoprofs laat niks van zich horen.
Na afloop van het isoleren ligt er isolatiemateriaal in onze tuin, wordt niet opgeruimd. Bij de buren is een muur met scheuren in de stenen geïsoleerd en zijn na afloop niet alle boorgaten gedicht. Ik zou nooit voor dit bedrijf kiezen vanwege de superslechte communicatie, loze beloftes( we bellen u vandaag of morgen terug, we mailen u voor 18 uur , allebei nooit gedaan) en het slordige werk wat geleverd is

Uitgevoerd op 17-09-2021

Jan

Muur isoleren

Komen afspraken niet na

Afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Binnen het afgesproken tijdsblik niemand mogen ontvangen. Na het verstrijken van de tijd zelf gebeld met Isoprofs. Ik zou terug gebeld worden. Dit is niet gebeurd. Hierna een mail verzonden waar ook niet op wordt gereageerd. Zeer slechte communicatie en afspraken worden niet nagekomen. Ik ga wel op zoek naar een andere bedrijf.

Uitgevoerd op 11-10-2021

T

Afspraak voor offerte

Afspraak

Komt veel te laat en laat niets weten. Alsof klante zeeën van tijd hebben

Uitgevoerd op 26-07-2021

Isoprofs B.V.
Offerte aanvragen

Contact

Tiendschuur 14
5768SB, Meijel

Locaties

  • Meijel

    Tiendschuur 14
    5768SB Meijel
Isoprofs B.V.

Deel dit bedrijf