Reviews (7)

Schrijf een review

Gert-Jan

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Vakkundig, betrokken, vriendelijk

Renovatiedirect heeft bij mij 6 ramen/kozijnen en een schuifpui geplaatst. Zeer tevreden over dit bedrijf, kan het iedereen aanraden! Waarom? Nou, juist door de mensen die het kwamen plaatsen. Het montageteam is toch wel het visitekaartje voor dit bedrijf, na de eerste dag was ik al onder de indruk. De plaatsing ging snel, vakkundig en de afwerking is top! Het team bestond uit allemaal vriendelijke mensen die al je vragen beantwoorden en je zorgen uit handen nemen. Zo'n team maakt het bedrijf! Wat een fijne ervaring zeg! En ook niet te vergeten; Jeffrey op de afdeling werkvoorbereiding. Bij de dingetjes die tegen zaten had hij regelmatig contact met mij, zijn we tot goede oplossingen gekomen en is het werk uiteindelijk perfect af gekomen. Bedankt Jeffrey! Juist de goede communicatie van zowel Jeffrey als de monteurs maakt dat je als klant goed betrokken blijft bij alles. Bedankt allemaal voor de top afwerking en de gezelligheid!

Uitgevoerd op 07-06-2021

Joël

Kozijnen, ramen, deuren en gevel bekleding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer netjes en nauwkeurig!

Super netjes en nauwkeurig resultaat. Het eindresultaat was boven onze verwachting, aardige mensen ook en fijn in de communicatie. gaan heel gedetailleerd te werk. De 4 sterren voor afspraken is omdat ze 1 dag later kwamen dan afgesproken en 1 klusje tussendoor kregen (niet dat dat ons verder uitmaakte). Maar wat ons betreft verdient dit bedrijf voor de gehele uitvoering een dikke 10! Kwamen ook nog als goedkoopste uit al onze aangevraagde offertes. Zeker een aanrader mocht je op zoek zijn naar een aannemer!

Uitgevoerd op 09-12-2020

Monika

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nette en snelle werkers, op tijd

Kan iedereen
Renovatie direct aanbevelen
Perfect

Uitgevoerd op 19-10-2020

Yvette

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Fantastisch vakwerk!

In een week tijd een helemaal opgepimpt huis. Met een luxe uitstraling vakwerk. Afwerking tot in de puntjes. Super vriendelijk! Een echte aanrader!!

Uitgevoerd op 05-10-2020

Peter,Els

De gehele buitenkant is perfect gerenoveerd
Aanbevolen door klant

Wij zijn zeer tevreden

Advies die we kregen was perfect en is ook zeer en correct uit gevoerd medewerkers hebben alles prima uit gevoerd soms moesten ze wat eerder weg omdat ze dan toch ff voor de klant na de fabriek gingen om op te halen, toen kwam de corona in ons land maar de jongens en het contact met renovatie direct is prima verlopen wij hebben geen spijt gehad en nu nog niet voor het geweldige materiaal en geweldige inzet van de Firma ondanks de corona hoop echt voor het bedrijf dat mensen weten mochten ze hun huis willen renoveren dat ze het bedrijf nemen wij zijn een zeer tevreden klanten zullen mensen vragen waar wij het hebben laten doen prijzen we Renovatie Direct gelijk aan.Mocht je het willen houd rekening met Corona daar kan het bedrijf niks aan doen zij doen hun best om alle mensen zo snel mogelijk te helpen dus houd er rekening mee.

Uitgevoerd op 09-03-2020

Margret

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Wat een vakmannen!

Wij hebben onze achterkant laten uitvoeren door Renovatie direct. Omdat er een staander in de opening zat heeft de technische man een oplossing op maat gemaakt waardoor we alsnog een grote schuifpui konden plaatsen. We zijn er erg blij mee en kijken uit naar de zomer.

Uitgevoerd op 10-11-2019

J.

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Perfect

Middels solvari meerdere bezoeken thuis gehad. Renovatiedirect sprong er niet alleen qua prijs maar ook qua presentatie goed uit. Het blijft uiteraard als afwachten hoe het na het tekenen van een overeenkomst verder gaat.
Ook dit was zeer positief, de inmeter die vervolgens bij ons kwam kon ons ook nog eens keurig verder adviseren. De montage verliep ook volgens planning en ons huis ziet er keurig uit met het nieuwe kunststof. Een echte aanrader dit bedrijf!

Uitgevoerd op 21-11-2019

Renovatiedirect B.V.
Renovatiedirect B.V.
Offerte aanvragen

Locaties

  • Enschede

    De Reulver 74
    7544RT Enschede
Renovatiedirect B.V.

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Renovatiedirect B.V.

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Renovatiedirect B.V. door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten