Tijd tot de trekking van de 8e winnaar31-10-2018

De winnaars van 2018!

In 2018 hadden wij een superleuke actie elke 2 maanden maakte wij een winnaar bekend tussen alle ingestuurde offertes. Hieronder alle winnaars die deze mooie prijs hebben gewonnen!

Meneer Reitsma heeft de Google Nest camera gewonnen! De maand augustus gaven we geen €250 kluskorting weg maar hebben we een Google Nest camera cadeau gegeven. Camerabeveiliging is altijd een goede investering voor je woning, inbrekers liggen namelijk altijd op de loer.
Mevrouw Soer heeft €250 gewonnen met het laten plaatsen van vloerisolatie door Isoleerwel. Vloerisolatie zorgt voor een veel beter wooncomfort en  je bespaard  er flink mee op de energierekening.

Meneer Eversen heeft splinternieuwe rolluiken en zonnepanelen laten plaatsen, nu kan hij heerlijk genieten van een gekoelde woning door middel van de nieuwe rolluiken. Daarnaast gaat hij flink besparen in deze zonnige zomermaanden. Bedankt Buitenhuis Zonwering voor het plaatsen van deze geweldige rolluiken.

Mevrouw Coppen heeft nieuwe zonnepanelen laten plaatsen door ZonAdvies Nederland, en daarmee de €250 kluskorting gewonnen! Vanaf nu kan ze veel geld besparen door haar eigen stroom op te wekken.


Mevrouw Rossen heeft €250 gewonnen met het plaatsen van nieuwe rolluiken. Rolluiken zijn een ijzersterk preventiemiddel tegen inbraak. Nog een goed pluspuntje is als je ze dichtdoet komt er geen straaltje zonlicht meer binnen, waardoor het lekker koel blijft in de woning.
Meneer Sukkel heeft spouwmuurisolatie en vloerisolatie in één dag laten uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat deze meneer een comfortabeler wooncomfort krijgt. Plus hij gaat flink besparen op de kosten! 


Mevrouw Priem liet haar houten kozijnen op zolder vervangen door kunststof. Kunststof kozijnen zorgen voor een betere isolatie, en werken preventief tegen inbraak! Besparen op de kosten en een veiliger gevoel, wie wil dat nou niet.Benieuwd hoe een meneer van de Loo met nieuwe zonnepanelen en een cheque van €250 eruit ziet? Dat en het prachtige Moergestel zie je in deze video!

Video

Het laatste nieuws en interessante blogs

Zoals alle acties heeft ook deze winactie voorwaarden. Het is niets spannends, maar als je het wil lezen, dan kan dat hier.