Reviews (231)

Schrijf een review

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Van a tot z alles perfect geregeld!

Vanaf het begin alles perfect geregeld ! Je wordt duidelijk begeleid met het aanmelden voor teruggave aan energieverstrekker en btw teruggave is ook een fluitje van een cent. Monteurs zeer netjes en beleefd, in overleg nog gekeken of bekabeling binnen door kon maar was niet mogelijk. Buitenom zeer netjes weggewerkt, nagenoeg niet zichtbaar achter regenpijp en ook op onze hoekwoningop het dak ook niets meer zichtbaar. Klachten welke ik lees over de log in welke lang zou duren alvorens deze verstrekt is heb ik niet meegemaakt. Dezelde dag na de restbetaling kreeg ik al een log in toegestuurd.
Bij de aanvang van monteren is klaarblijkelijk vergeten een meterkast te bestellen de monteur heeft ervoor gezorgd dat het systeem in dd oude situatie werkte. Meterkast is 1 dag later met spoed geleverd en door monteur Ali dezelfde dag tot in de avonduren nog gemonteerd. Aan kennissen Helios geadviseerd en hopelijk krijgen zij dezelfde ervaring.

Uitgevoerd op 13-06-2022

Jack

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

werk was prima uitgevoerd.

De monteurs waren optijd en het werk werd netjes uitgevoerd.
Rommel en verpakking werd opgeruimd en meegenomen.

Uitgevoerd op 05-05-2022

Sabine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Mooi advies van een kundige werknemer. Panelen netjes geleverd en gelegd. Wij zijn blij

Uitgevoerd op 14-04-2022

Pieter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over Helios-Solar.

Heel bekwaam geïnstalleerd, hartelijk dank hiervoor.

Uitgevoerd op 12-04-2022

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Heel goed.

Het bezoek van de consultant stelde ik erg op prijs, aangenaam en deskundig. Ik kreeg op al mijn vragen een bevredigend antwoord en kreeg zelfs meer nuttige informatie. De afspraken die gemaakt werden zijn naar tevredenheid nagekomen. De installateurs waren vriendelijk werkten netjes en goed. Kortom: uiterst tevreden.

Uitgevoerd op 07-02-2022

Peter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Erg tevreden! Netjes op tijd!

Kreeg goed advies en alles is op tijd geleverd en geïnstalleerd. Vriendelijke mannen die het werk hebben gedaan.

Uitgevoerd op 10-01-2022

Pascal

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Kregen een heel goed advies van Pieter, zij waren niet de goedkoopste maar gaven het beste advies. Met name de aandacht voor het toekomstig gebruik van de installatie in combinatie met accu's sprak ons bijzonder aan. Ook zijn de garanties, veiligheid en kwaliteit van de installatie prima in orde.

Uitgevoerd op 12-01-2022

Edith

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Heel tevreden, zorgvuldig gewerkt

Ik was heel blij dat in de periode dat ik mij oriënteerde op zonnepanelen Alain Yourdi langs kwam om mij te adviseren, over de soort en plaatsing van de panelen. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven die meteen een offerte stuurden, zonder dat ik kon zien of dat voor mij de juiste keuze zou zijn.

Uitgevoerd op 12-10-2021

Helios Solar BV
Offerte aanvragen

Locaties

  • Helios Solar BV | kantoor

    Bredaseweg 108-A
    4902NS Oosterhout
Helios Solar BV

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Helios Solar BV

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Helios Solar BV door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten