Reviews (255)

Inge

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede uitleg. Goed product.

Er is goed werk geleverd. Deskundige elektricien. Jammer dat 's middags het kantoor niet te bereiken is, maar via de accountmanager probleempje opgelost.

Uitgevoerd op 22-06-2023

A.M.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over info en install.

Wij zijn vantevoren goed geïnformeerd en de panelen waren zelfs eerder beschikbaar dan gedacht. Ook complimenten voor het installatie team dat zeer zorgvuldig te werk ging en alles weer opgeruimd achterliet.

Uitgevoerd op 14-06-2023

Johan-Paul

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top met persoonlijke benadering

Helios Solar is een aanrader op het gebied van het plaatsen zonnepanelen. Met een persoonlijke benadering, dus geen online offerte via Google view. Wij hadden adviseur Jarno Videler, een vriendelijk en kundige adviseur, netjes bezoek aan huis, met duidelijke uitleg over de mogelijkheden.
Afspraken werden netjes nagekomen, nette plaatsing van de zonnepanelen, en ook de aanpassingen in de meterkast en aansluit op zolder zijn vakkundig uitgevoerd.
Helios Solar is voor mij een aanrader.

Uitgevoerd op 12-06-2023

Ton

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima werk

We hebben onze panelen ( 10) samen met de buren ( 11) nu dik 2 jaar
Alles werkt goed en ook de app verschaft snel en duidelijk informatie.

Uitgevoerd op 03-02-2021

Remco

Zonnepanelen installeren

Komen afspraken NIET na!

Vanaf het begin af kwamen ze de afspraken niet na! Communicatie ronduit slecht er moest zelfs een advocaat aan te pas komen om mijn voorschot terug te krijgen en zelfs dat ging met moeite! De eigenaar laat zijn personeel alle rotklussen voor hem opknappen. Ik snap niet dat er mensen zijn die voor zo een man willen en kunnen werken! Koop hier niets is mijn advies!

Uitgevoerd op 21-06-2022

Simone

Zonnepanelen installeren

Zeer slechte communicatie

Uiteindelijk zijn 3 maanden later dan toegezegd bij opdracht de panelen geplaatst maar de communicatie is heel slecht helaas. Afspraken worden gemaakt en er komt niemand of iemand veel te laat opdagen. Monteurs zijn zeer vriendelijk en proffesioneel. Nu nog storing op de Microinverters en daar zou vandaag iemand voor komen maar niemand gehoord of gezien en niet te bereiken. Zo jammer

Uitgevoerd op 20-04-2023

Simone

Zonnepanelen installeren

Heel slecht te bereiken

Eerst zouden ze eind januari begin februari geplaatst worden, slechte bereikbaarheid en communicatie resulteerde in veel frustratie. Monteurs zijn wel echt heel aardig en begripvol en leveren goed werk. Uiteindelijk is het wel goed gekomen maar het heeft wel veel wachten en frustratie opgeleverd. Nu is er nog regelmatig storing op de microinverters, dat zou geen kwaad kunnen maar waarom is er dan storing. Vandaag zou daar iemand voor langskomen maar niemand gehoord of gezien

Uitgevoerd op 20-04-2023

Joop

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed advies alles volgens afspraak.

Duidelijke offerte vanuit de sales afdeling. Levering van de zonnepanelen volgens goede en duidelijke afspraak vanuit de planning bij Helios Solar. De monteurs zijn vakbekwaam en werken veilig, netjes en efficiënt. Ook over het legplan van de zonnepanelen werd meegedacht door de monteurs waardoor het mogelijk werd de zonnepanelen gezien de maatvoering van het dak alsnog beter en mooier te kunnen plaatsen. Duidelijke uitleg over de geplaatste apparatuur en werking. Direct na betaling factuur binnen enkele uren al toegang gekregen tot de inloggegevens om de zonnepanelen te kunnen monitoren. Ook de app om de zonnepanelen te monitoren werkt goed en is makkelijk in bediening. De zonnepanelen werken naar volle tevredenheid. Ook bij de buren zijn de panelen dezelfde dag geplaatst met dezelfde goede ervaring.

Uitgevoerd op 24-04-2023

Contact

Bredaseweg 108-A
4902NS, Oosterhout

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Helios Solar BV | kantoor

    Bredaseweg 108-A
    4902NS Oosterhout
Helios Solar BV

Deel dit bedrijf