Reviews (221)

Schrijf een review

Max

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Erg tevreden over de plaatsing

erg tevreden over de plaatsing en het meedenken in oplossingen, Bijzonder vriendelijke en correcte monteurs. Komen afspraken na en maken hun werk af ook al wordt het wat later.

Uitgevoerd op 24-09-2021

Ton

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Inderdaad keurig op tijd,

Bij bezoek voor een offerte uitstekende uitleg door Jan T.
Doorslaggevend voor onze keuze, tav een ander bedrijf, ondanks hetzelfde verhaal:
Meer keuze + uitleg hierover
Aangesloten bij SGZE.
Monteurs waren keurig op tijd, dronken 1 kop koffie en gingen direct aan de slag.
Keurige montage en uitleg.
Bedrijf kan ook altijd gebeld worden en buiten kantooruren kreeg ik het persoonlijk 06 nummer van Jan Trapman accountmanager.

Uitgevoerd op 21-09-2021

Belinda

Klacht BTW service
Aanbevolen door klant

Klacht netjes opgelost

Eerder schreef ik een klacht over de BTW service. Deze is recentelijk naar mijn tevredenheid opgelost.
Over de zonnepanelen kan ik heel duidelijk zijn, top

Uitgevoerd op 17-09-2021

Wilco

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Persoonlijk en professioneel

Alles volgens afspraak nagekomen, zowel de verkoper als de installateurs zeer vriendelijk. Voor vragen kan je ze echter beter bellen dan mailen.

Uitgevoerd op 21-09-2021

Aly

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Op tijd. Vriendelijk en meedenkend

Wel enige onduidelijkheid omtrent verzorging teruggaaf BTW.
Naderhand is meterkast gemoderniseerd. Monteur zag dat de zonnepanelen niet correct waren aangesloten. Dit is mij als leek uiteraard niet opgevallen en heeft ook in de praktijk niet tot problemen geleid.

Uitgevoerd op 11-12-2020

Belinda

Zonnepanelen installeren

Klantenservice laat te wensen over

Wij zijn zeer tevreden over de zonnepanelen maar niet over de BTW service.
Inmiddels twee mails gestuurd maar je wordt gewoon genegeerd.
Wanneer je als bedrijf een service, waar je gewoon voor betaald, aanbiedt moet je ook open staan voor eventuele klachten en de afhandeling daarvan. Helaas nog steeds niets gehoord, dit maakt dit bedrijf voor mij onbetrouwbaar terwijl mijn eerste indruk heel goed was. Jammer, dingen kunnen uitgepraat worden, kennelijk niet bij dit bedrijf.

Uitgevoerd op 03-05-2021

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over de plaatsing

Pieter gaf een zeer goed advies zodat de panelen zeer goed op mijn platte dak zijn gelegd. Ook heeft hij mij geweldig geholpen met mijn belasting teruggave en uitleg van het systeem.

Uitgevoerd op 11-06-2021

Omid

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed advies, netjes geplaatst

Fijn gesprek, waarin ons verschillende mogelijkheden en leverancies werden voorgesteld.
Daarna ook snelle plaatsing en prettig contact, met de organisatie als met de installateurs.

Uitgevoerd op 03-05-2021

Helios Solar BV
Helios Solar BV
Offerte aanvragen

Locaties

  • Helios Solar BV | kantoor

    Bredaseweg 108-A
    4902NS Oosterhout
Helios Solar BV

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Helios Solar BV

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Helios Solar BV door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten