Reviews (224)

Schrijf een review

Edith

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Heel tevreden, zorgvuldig gewerkt

Ik was heel blij dat in de periode dat ik mij oriënteerde op zonnepanelen Alain Yourdi langs kwam om mij te adviseren, over de soort en plaatsing van de panelen. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven die meteen een offerte stuurden, zonder dat ik kon zien of dat voor mij de juiste keuze zou zijn.

Uitgevoerd op 12-10-2021

Daan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Meeeer dan tevreden!!!

Duidelijk, transparant en ze bieden je de beste oplossing voor jouw situatie (althans zoals wij het ervaren hebben)! Wij hebben hier een kwaliteitsinstallatie. Niet de goedkoopste, maar ik denk wel de beste keus! Natuurlijk veel onderzoek gedaan, maar kwam elke keer bij ze terug! Ze hebben bijna het halve erf voorzien van PV installaties. Fijne mensen zijn het, niet opdringerig, luisteren erg goed naar je en kunnen het helder overbrengen. Het bedrijf dat de installatie komt installeren gaan door tot het klaar is en komen fluitend om half 9 het dak af..echt geweldig!! Dit is echt een voorbeeld voor andere bedrijven!

Uitgevoerd op 20-09-2021

Hans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Ondanks ons afwijkende dak zijn de zonnepanelen keurig op tijd geleverd. De afspraken die waren gemaakt zijn nagekomen en Pieter heeft ons uitstekend advies gegeven.

Uitgevoerd op 22-09-2021

Max

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Erg tevreden over de plaatsing

erg tevreden over de plaatsing en het meedenken in oplossingen, Bijzonder vriendelijke en correcte monteurs. Komen afspraken na en maken hun werk af ook al wordt het wat later.

Uitgevoerd op 24-09-2021

Ton

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Inderdaad keurig op tijd,

Bij bezoek voor een offerte uitstekende uitleg door Jan T.
Doorslaggevend voor onze keuze, tav een ander bedrijf, ondanks hetzelfde verhaal:
Meer keuze + uitleg hierover
Aangesloten bij SGZE.
Monteurs waren keurig op tijd, dronken 1 kop koffie en gingen direct aan de slag.
Keurige montage en uitleg.
Bedrijf kan ook altijd gebeld worden en buiten kantooruren kreeg ik het persoonlijk 06 nummer van Jan Trapman accountmanager.

Uitgevoerd op 21-09-2021

Belinda

Klacht BTW service
Aanbevolen door klant

Klacht netjes opgelost

Eerder schreef ik een klacht over de BTW service. Deze is recentelijk naar mijn tevredenheid opgelost.
Over de zonnepanelen kan ik heel duidelijk zijn, top

Uitgevoerd op 17-09-2021

Wilco

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Persoonlijk en professioneel

Alles volgens afspraak nagekomen, zowel de verkoper als de installateurs zeer vriendelijk. Voor vragen kan je ze echter beter bellen dan mailen.

Uitgevoerd op 21-09-2021

Aly

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Op tijd. Vriendelijk en meedenkend

Wel enige onduidelijkheid omtrent verzorging teruggaaf BTW.
Naderhand is meterkast gemoderniseerd. Monteur zag dat de zonnepanelen niet correct waren aangesloten. Dit is mij als leek uiteraard niet opgevallen en heeft ook in de praktijk niet tot problemen geleid.

Uitgevoerd op 11-12-2020

Helios Solar BV
Offerte aanvragen

Locaties

  • Helios Solar BV | kantoor

    Bredaseweg 108-A
    4902NS Oosterhout
Helios Solar BV

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Helios Solar BV

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Helios Solar BV door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten