Reviews (238)

Schrijf een review

Bart-Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed anticiperend na goed contact

Goed contact met verkoopmedewerkers en na een (klein) incidentje omtrent enige afspraken goed afgerond en netjes gemaakt/geïnstalleerd.

Uitgevoerd op 17-11-2022

Jasper

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Installeurs doorzettingsvermogen

Onderstaand het ongefilterde appje op de vraag van de verkoper.
Hoe is je systeem opgeleverd? Alles gelukt?
Hee Sebastiaan.
De mannen waren er rond 10. 00 en zijn pas net weg. Enorm veel bewondering voor hun doorzettingsvermogen. Het trekken van de kabel hebben ze uren werk mee gehad. Uit eindelijk 35 meter aan kabel.. Ze zijn tussendoor naar de bouwmarkt geweest en uiteindelijk ook nog groene zeep nodig gehad. Ik hoop dat jullie deze mannen flink betalen want dat hebben ze verdient 😉
Voor de rest is het super opgeleverd, het ziet er mooi uit!!

Heel veel respect voor de twee mannen die hier vandaag de hele dag aan hebben gewerkt. Mooi werkafgeleverd en wat een doorzettingsvermogen!!!

Uitgevoerd op 14-12-2022

Jaap

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Uitstekend bedrijf

Van begin tot eind prima begeleiding. Helder en duidelijk advies bij aanschaf. Komen gemaakte afspraken keurig na. Vakkundige en perfecte installatie van 23 panelen. Kortom een aanrader dit bedrijf. Onderscheiden zich van de cowboys!

Uitgevoerd op 28-11-2022

W

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel en duidelijk, top!

Goed adviesgesprek. Duidelijk en niet opdringerig. Adviseur neemt alle tijd voor je vragen. Levering zou februari zijn maar er was eerder de mogelijkheid voor installatie dus werd ik daar direct over gebeld. Super!
Monteurs werken netjes, perfect alles weggewerkt en geïnstalleerd, vriendelijke gasten. Denken mee, leggen goed uit. Nemen alle verpakkingsrommel mee. Ik zou Helios Solar zéker aanraden. Een vertrouwd adres.

Uitgevoerd op 15-11-2022

Antoin

Zonnepanelen installeren

Alles zoals gehoopt

's-ochtends mooi op tijd en in de loop van de middag netjes alles klaar. Ook het leggen van de kabel naar binnen/meterkast in overleg met ons gedaan, waardoor deze geheel uit 't zicht geplaatst is.
Super geregeld allemaal en zeker een aanrader

Uitgevoerd op 07-02-2022

Laura

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prettig in de communicatie!

Voor het leggen van zonnepanelen hebben we twee partijen vergeleken. Helios was veruit de goedkoopste. Met Helios de deal gesloten. het contact verliep vlot en helder. Ook het team wat de panelen daadwerkelijk op het dak heeft gelegd werken goed en efficiënt samen.

Uitgevoerd op 21-10-2022

Denise

Zonnepanelen installeren

Werkplek netjes achterlaten(een tip

Alles verliep prima, ze zijn snel klaar en het zijn goed uitziende panelen!
Echter wordt je achtergelaten met een berg nat karton. Ondanks wij aangegeven te hebben liever niet met nat karton naar de stort te moeten rijden hadden wij pech. En dus bleven we achter met troep en werk.

Uitgevoerd op 17-10-2022

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Van a tot z alles perfect geregeld!

Vanaf het begin alles perfect geregeld ! Je wordt duidelijk begeleid met het aanmelden voor teruggave aan energieverstrekker en btw teruggave is ook een fluitje van een cent. Monteurs zeer netjes en beleefd, in overleg nog gekeken of bekabeling binnen door kon maar was niet mogelijk. Buitenom zeer netjes weggewerkt, nagenoeg niet zichtbaar achter regenpijp en ook op onze hoekwoningop het dak ook niets meer zichtbaar. Klachten welke ik lees over de log in welke lang zou duren alvorens deze verstrekt is heb ik niet meegemaakt. Dezelde dag na de restbetaling kreeg ik al een log in toegestuurd.
Bij de aanvang van monteren is klaarblijkelijk vergeten een meterkast te bestellen de monteur heeft ervoor gezorgd dat het systeem in dd oude situatie werkte. Meterkast is 1 dag later met spoed geleverd en door monteur Ali dezelfde dag tot in de avonduren nog gemonteerd. Aan kennissen Helios geadviseerd en hopelijk krijgen zij dezelfde ervaring.

Uitgevoerd op 13-06-2022

Helios Solar BV
Offerte aanvragen

Contact

Bredaseweg 108-A
4902NS, Oosterhout

Locaties

  • Helios Solar BV | kantoor

    Bredaseweg 108-A
    4902NS Oosterhout
Helios Solar BV

Deel dit bedrijf