Reviews (57)

Schrijf een review

Matthijs

Vloer isoleren

Ronduit slecht

Ronduit slecht. Ten eerste heeft de persoon die de voorlichting deed en kwam opmeten dit niet goed gedaan, want toen de installateurs kwamen konden ze de werkzaamheden toch niet uitvoeren. Uiteindelijk is in overleg besloten de betaling terug te storten,
Inmiddels wacht ik al ruim 6 maanden op de terugbetaling van mijn betaling die ik in februari heb voldaan. Er is mij meerdere keren beloofd de betaling terug te storten, maar na recente reminders krijg ik zelfs geen antwoord mijn op mijn verzoek.

Uitgevoerd op 22-11-2022

ZG

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

They made a great job.

Everything was completed in order and on time.

Uitgevoerd op 13-06-2023

yves

Vloer isoleren

een isolatie cowboy bedrijf

Twee maand op voorhand de afspraak gemaakt. Kort voor de afgesproken dag een telefoontje: twee appje. Busje kapot. Bel maar om een nieuwe afspraak. De week daarop eindelijk de klus uitvoeren.. Ze zijn in drie uur klaar. (1800 euro!!) mag ik de foto`s zien van de klus? Hij laar me 10 seconden de foto`s zien en stopt ze gauw weg. Ik vraag of hij ze me wil toesturen ter controle en voor de subsidie. Hij zal het doen als hij thuiskomt. Geen foto`s. Ik mail het bedrijf. Helaas. De foto`s staan niet in het systeem. Weer bellen, klantenservice. Of ze de foto`s willen opvragen bij de uitvoerder. Ze zullen het doorgeven. Er komen geen foto`s. Geen enkele respons. Ik (70) maak dan maar zelf foto`s in de kruipruimte. Een stukje niet eens gedaan, gaten, slecht afgewerkt, houten latten kriskras vastgetimmerd. Een slordige haastklus uitgevoerd door een beunhaas. Isolatiecowboys. Blijf ver weg van dit bedrijf, mooie praatjes slechte uitvoering.

Uitgevoerd op 02-12-2022

Frans

Muur isoleren

Service is ver te zoeken

Na het imporegneren van onze voorgevel nog op een plek doorslag na regen. Meerdere malen contact gehad m.b.t. deze klacht. Worden nu al ruim een maand aan het lijntje gehouden. Onze klacht is nog steeds niet opgelost.

Uitgevoerd op 06-12-2022

MJ

Muur isoleren

Bedrijf heeft totaal geen aandacht

Bedrijf heeft totaal geen aandacht voor de klant. Er wordt niet gecommuniceerd over het uitvoeren van de werkzaamheden, er wordt niet opgeruimd, er worden ten onrechte aanmaningen gestuurd, mail wordt niet beantwoord. Schoon opleveren betekent voor dit bedrijf niets opruimen en zeggen, dat een bui regen alles oplost.

Uitgevoerd op 04-05-2022

J

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

snel, goed en doen wat ze zeggen.

Goede afspraken, administratie denkt mee met de subsidie-aanvraag en heel vriendelijke werkmannen die de klus binnen de gestelde tijd hebben afgerond.

Uitgevoerd op 29-07-2022

Malcolm

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Vriendelijk en zeer gespecialiseerd

Gisteren de muren van de hele woning laten isoleren. Perfecte service en zeer vriendelijke heren. Ok het contact met de binnendienst was zeer plezierig. Absoluut een aanrader.

Uitgevoerd op 21-06-2022

Aanbevolen door klant

Alles perfect volgens alle afsprake

Netjes alles volgens alle afspraken uitgevoerd helemaal top

Uitgevoerd op 04-12-2020

Isolatie Centraal B.V.
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

4,5 sterren op Trustpilot
Hoge kwaliteit, Mooie Prijs
10 jaar garantie
Binnen 5 weken uitgevoerd
40 woningen per dag geïsoleerd

Locaties

 • s-Heerenberg

  Weteringstraat 9
  7041GW 's-Heerenberg
 • Alphen aan den Rijn

  Magazijnweg 5
  2404CE Alphen aan den Rijn
 • Vianen

  Industrieweg 11
  4131NK Vianen
Isolatie Centraal B.V.

Deel dit bedrijf