Isolatie Centraal B.V.

8.8 (27 reviews )
Offerte's vergelijken
Isolatie Centraal B.V.

Deel dit bedrijf

Reviews(27)

10
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Komen afspraken na.

Spouwmuur laten isoleren met enverifoam. De mannen waren op tijd en leveren keurig werk af. Ook na de tijd wordt alles netjes opgeruimd. Zoals Leo beloofd had. Zoekt u een bedrijf dat netjes werkt en hun beloftes nakomt dan kan ik isolatie centraal aanbevelen.

Uitgevoerd op 31-05-19

Antwoord van Solvari

Beste Johan,
Bedankt voor het delen van uw goede review over Isolatie Centraal! Fijn dat het werk goed geleverd is en dat ze netjes gewerkt hebben.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden

Vanaf het allereerste contactmoment tot en met de financiële afhandeling is alles snel en volgens afspraak verlopen. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en alles is keurig netjes achtergelaten. Kortom, we zijn zeer tevreden.

Uitgevoerd op 24-05-19

Antwoord van Solvari

Beste Margriet,
Bedankt voor het delen van uw goede review over Isolatie Centraal! Altijd goed om te horen dat ze u snel en volgends afspraak hebben geholpen.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Netjes gewerkt. Prima personeel.

Goede voorlichting, goede afspraken, die goed werden nagekomen. Mooi werk geleverd en goed op tijd. Prettige medewerkers.

Uitgevoerd op 21-05-19

Antwoord van Solvari

Beste E.G.,
Bedankt voor het delen van uw goede review over Isolatie Centraal!

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Tijdig op afspraak, scherpe prijs.

Eerlijk advies, vakkundig en bijzonder vriendelijk team.
Prima werk met goede voorlichting.
Ik beveel dit bedrijf aan. Een leuke middag met de heren beleefd! Keurige afwerking en schoon opgeleverd. Voor eventuele nazorg en vragen goed bereikbaar en aanspreekbaar. Kortom bijzonder tevreden.
Ik zal dit bedrijf bij vrienden en relaties sterk aanbevelen.

Uitgevoerd op 16-05-19

Antwoord van Solvari

Beste Anton,
Bedankt voor uw positieve review over IsolatieCentraal! Goed om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden en echt aan te raden!

Eerst een afspraak ingepland en de adviseur kwam netjes op tijd. Vervolgens werd er eerst gekeken wat er moest gebeuren en werd de spouwmuur van binnen gecontroleerd met een camera. Adviseur had duidelijk verstand van zaken en geen vraag was teveel. Daarna kletsen over een prijs. Uiteindelijk akkoord gegaan omdat je een goed product krijgt voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Al snel een afspraak kunnen inplannen, vrijdag akkoord met de offerte en maandag ochtend stonden ze op de stoep. Ze zijn een paar uur bezig geweest en hebben netjes gewerkt. Ook na de werkzaamheden alles netjes opgeruimd en de gaatjes weer gedicht met voegsel in de kleur van onze voegen.
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

Uitgevoerd op 08-04-19

Antwoord van Solvari

Beste Marcel en Ellen,
Bedankt voor uw goede review. Fijn om te horen dat het contact zo goed is geweest net als het geleverde werk!
Altijd leuk om terug te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Waren keurig op tijd

Goed advies, snelle afspraak en binnen korte tijd uitgevoerd, prima.
2 leuke kerels die netjes werk hebben geleverd en alles netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 23-04-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden en prima vlg afspraak

Prima intake gesprek gehad Leo (de adviseur) hierbij hebben we gekozen voor Polystyreen korrels.Buiten op enkele plaatsen gemeten( met camera door geboorde gaten) om te bepalen wat ruimte en conditie was (7 cm). Daarna een prima offerte uitgebracht waarmee ik akkoord ben gegaan.
Afspraak gemaakt voor snelle uitvoering.Werkzaamheden uitgevoerd door een prima op elkaar ingespeeld team. Nette mannen die de geboorde gaten netjes, met voegsel op kleur gemaakt, hebben gevuld.Alles schoongemaakt.
Het werk is uitgevoerd vanuit de vestiging s`Heerenberg.

Uitgevoerd op 05-04-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

netjes uitgevooerd,aardige mensen!!

Na een goed informatiegesprek met de adviseur snel een afspraak gemaakt! nog geen week later al de uitvoering. het is netjes uitgevoerd en je ziet er helemaal niets meer van!! kortom: Zeer tevreden

Uitgevoerd op 02-04-19