Openslaande deuren

  1. Vergelijk offertes via Solvari
  2. Bespaar tot 40% op je klus
  3. Maak iedere maand kans op €250-kluskorting

Openslaande deuren

  1. Vergelijk offertes via Solvari
  2. Bespaar tot 40% op je klus
  3. Maak iedere maand kans op €250-kluskorting

Ontvang gratis offertes

Ruim 1.210.679 mensen gingen je voor!

Wil je je tuin helemaal bij je woonkamer betrekken en meer licht in huis? Kies dan voor openslaande deuren! Als je in de pui die aan je tuin grenst openslaande deuren laat plaatsen, wordt je huis voor je gevoel veel groter. En hoe lekker is het om binnen van buiten te genieten, met een zonnetje dat naar binnen schijnt en een briesje dat naar binnen waait?

Openslaande deuren kunnen in verschillende materiaalsoorten geplaatst worden. Je hebt de keuze uit hout, aluminium en kunststof. Vooral de kunststof deuren zijn populair, doordat deze bijna geen onderhoud nodig hebben.

Voordelen openslaande deuren

• Vaak al binnen 1 dag geplaatst
• Veel meer licht in huis
• Je woonkamer en tuin worden één geheel

Prijs openslaande deuren

Wat je precies betaalt voor openslaande deuren kunnen wij je niet vertellen. Gelukkig kunnen de bij ons aangesloten specialisten dat wel! De prijzen voor openslaande deuren beginnen ongeveer bij €2.250, maar kan hoger oplopen door jouw wensen.

Ontdekken wat je precies betaalt voor de openslaande deuren naar jouw wensen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen je graag verder!